üzenetek

hozzászólások


F.B.I.
(PH! addikt)
Blog

Hangminőség a 930 szintjét megüti? Kösz egyébként a tesztet.


chris0000
(fanatikus tag)

nekem volt g930am évekig,aztán már nagyon kiváncsi voltam az új g szériára,főleg,h dts-x került bele.
nekem g633am van és ég és föld a különbség a két füles között.
a dts-xet mikor bekapcsoltam nah mondom ez kell nekem...végre vannak mélyek,igazi mélyek...és nagyon dinamikusan szól kis hangerőn is.üdv.


Devilstudio
(tag)
Blog

Mi a különbség a
G933
G633
G533
között?
Az áron kívül. 😁

[ Szerkesztve ]


enginev3.0
(PH! nagyúr)
Blog

G35 szebb
De jó lenne már valami asszonynak hogyha későn akarunk filmezni akkor ilyennel nézzük ketten egy egy fejhallgatóval és ne zavarjuk a többieket

[ Szerkesztve ]


Runo
(PH! kedvence)

Fejhallgató nélkül a hangszórók az alapértelmezett eszköz?
Fejhallgató használatakor meg gondolom azt állítottad be annak?
Nálam így van, és autómatikusan átállítja...

[ Szerkesztve ]


gabipaci
(PH! addikt)
Blog

(#1) F.B.I.
Szia. Egyértelműen igen. Amióta elkezdtem a cikket írni, szinte mindent megszoktam már vele kapcsolatban. Majdnem mindent. Ami elsőre nem tűnt fel, hogy nehezen találom meg a kikapcsoló gombot. De majd megszokom azt is :)

(#3) Devilstudio Design, meg szolgáltatás, csilli villi világítás, meg gombok száma. Amint írtam is, én az egerekben vagyok érdekelt, arról meg nem írok. Azért, ha vennem kellett volna, valószínűleg a G633 lenne, de csak a kinézet miatt :)

(#5) Runo
Sajnos nem így működik. Pedig akkor ezek szerint megoldható lenne. Itt hiába kapcsolom ki, nem lesz leválasztva. A gaming szoftverben azonnal látszik, hogy ki lett kapcsolva, de a lejátszóeszközökben sajnos ott van , mint "kész" elérhető eszköz.


chris0000
(fanatikus tag)

a g933 vezeték nélküli 7.1 úgy mint ahogy a g930 is
a g633 vezetékes 7.1
a g533 ra meg itt a teszt


gabipaci
(PH! addikt)
Blog

G633 vezetékes? Nem is figyeltem. Akkó' nem kell :)


chris0000
(fanatikus tag)

jah nekem is az van...930am volt előtte,féltem is,h ez meg vezetékes és mennyire fog zavarni,de a minőség miatt elnéztem ezt.sokkal jobb mint az előző széria...a dts-x az odabasz.:)

[ Szerkesztve ]


spanglee001
(PH! addikt)

lyónapot, a mikrofon problémát úgy sikerült megoldani, nekem és pár g633 tulajnak, hogy régebbi LGS szoftvert kellett feltenni, hogy a legújabb firmwaret rá lehessen tenni a fejhallgatóra, mert a legújabb LGS szoftver nem látta a legújabb firmwaret wtf. Azóta kijött pár LGS lehet javítva lett. Tehát néznék egy firmware frissítést a legújabbra ha lehetséges azon a fejesen is, aztán remélkedni, hogy nem némul el a miki, volt akinek a miki zajszűrés kikapcsolása is segített, nekem is ki van kapcsolva. Az alapértelmezettség, igaz nálam vezetékes van, de ha bekapcsolom a projektort akkor azon jön a hang, ha kikapcsolom visszaáll a fejhallgatóra. Viszont, ha bekapcsolom az optikai kábelen csatolt hangeszközt, azt már manuálisan kell alapértelmeznem hogy szóljon.


gabipaci
(PH! addikt)
Blog

Vezetékes nálam nem fér el a házban...

Spanglee, az alapértelmezést értem, de ahogy leírtad, nálad pont fordítva van. Tehát a projector írja felül a Logitech hangeszközt. Nekem úgy kellene, hogy az 5.1 szóljon alapból, de ha bekapcsolom a fülest, az írja felül az egészet.
Ha alapra állítom a fejhallgatót, és kikapcsolom, akkor csak csend van, nem kapcsol a másodlagos lejátszóra.


gerenda110
(fanatikus tag)

nekem is g930am van, és imádom:)majd ha megdöglik váltok:D


Feruendios
(fanatikus tag)
Blog

Volt Logitech 930-asom, után jött egy Steelseries h840 igazából ezt tekinteném az egyik egyetlen igazi Wireless gamer fülesnek, mivel 2 aksid van amit cserélgetni kell soha nem kényszerülsz kábeles üzemmódra (ami nincs is benne).


gabipaci
(PH! addikt)
Blog

Ebben is cserélhető az akku, akkor már kettő igazi gamer fejhallgató létezik? :)


Chrys_
(PH! addikt)

Ez egy kiherélt G933.

@Runo: G933-nál ez nem megy sajnos, ott az adapter ugye folyamatosan megy USB-n, nem mutatja a fejhallgató kikapcsolt állapotát. A Logitech Gaming Software természetesn tudja, hogy a fejhallgató milyen állapotban van.

[ Szerkesztve ]


Chrys_
(PH! addikt)

Nekünk ez segít: Audio Switcher

Lehetne használni a stereo mix-t is, de az nekem nem működik. Szerintem ez az 533-nál ugyanilyen. [link]

[ Szerkesztve ]


tibaimp
(senior tag)

Na, ez a kis progi még nekem is jó lesz, köszi :)


Chrys_
(PH! addikt)

Sajnos nekem még nem sikerült egy H-key-re mind a speaker, mind a record eszközt egyszerre átállítani. Talán nem is lehetséges, jó lenne, ha a második verzióba ez is bekerülne.


takacsbotond
(őstag)
Blog

Szívesen meghallgatnám, kíváncsi vagyok milyen. :)
Tetszenek ezek a gamer fejhallgatók, csak az a baj, hogy nekem fontos, hogy tűrhető legyen a hangja alkalmi zenehallgatásra is.
Anno volt nálam egy Razer Tiamat 7.1 és az valami szörnyen szólt. A 7.1 hatás megvolt, de a hangja katasztrófa volt még játékok alatt is.
Nem mellesleg kényelmetlen is volt, és baromi meleg...


gabipaci
(PH! addikt)
Blog

Nekem ez sokkal kényelmesebb és szellősebb mint az előző.
Ki próbáltam zenével is, és tetszik. De igazából csak a saját tapasztalatod a mérvadó. Minden más csak valakinek a véleménye.


minite
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A G533 csak PC-vel kompatibilis? TV-re dugva nem működne?

üzenetek