üzenetek

hozzászólások


joghurt
(addikt)
Blog

Szerintem maradjunk annyiban, hogy nagyon nem egyezik az ízlésvilágunk, és a döntési mechanizmusaink. :)


Vikthor
(veterán)
Blog

Ahogy nézem, nagyon hasonlít a G403-ra (én ilyet használok). Használtam egy darabig sima natív Win10-es driverral, majd kipróbáltam a közel 400 MB-os Logitech driverral is, de végül visszatértem a Win10-es megoldásra. Semmi plusszt nem hoz a driver, ahogy éreztem. RGB-t lehet állítgatni, na bumm. R6S alatt semmi, de semmi difi nincs. Nem értem az egér driver hasznát ebben az esetben. Van a görgő alatti gomb, ami a felbontását állítja én 3/4-es állást preferálom WQHD felbontás alatt. Amúgy a Logitech igen jó egereket tud mostanában gyártani.


Scorp2011
(őstag)

"Az anyaghasználat amúgy a Logitechtől megszokott minőségi műanyag."
Nekem G102-es egerem van, annál pl. az anyaghasználat minden, csak nem minőségi. Recseg, ropog az egész egér, nincs egyetlen pontja se, ahol megnyomva ne recsegne, bármelyik gagyi noname 300 Ft-os egér komolyabb hatást kelt kézbe véve, mint ez. :(((


xEon1337
(őstag)
Blog

Én is ilyen G603-at használok már egy éve.

Korábban megrögzött "vezeték hívő" voltam, de volt pár szituáció játék közben, amikor nagy rántásoknál a Mouse Bungeet is sikerült vele együtt rántanom és gondoltam teszek egy próbát. Semmi hátrányt és késést nem lehet tapasztalni a vezetékes egerekhez képest!

Egy darab AAA Panasonic Eneloop 750mAh akksival használom műanyag "AAA to AA" átalakítóval a legkisebb súly érdekében (mivel egy darab akksival/elemmel is működik) és még így is simán bírja hasonló felhasználási idő mellett több, mint egy hónapig 1000Hz-en, ami szerintem bőven elég.

A formája nekem abszolút ideális, a nagyobb egeret előnyben részesítőknek ajánlom. Előtte G403-at használtam, ami formára ugyan ez, de az évek alatt elég sok egér megfordult a kezem alatt, volt, amit csak 1 hétig bírtam (Zowie EC1-B, Logitech G402, G9x), volt, amit évekig használtam (G400s, MX518, MS IE 3.0, IE 1.1a).

Mindenkinek bátran ajánlom! :K


Kasya
(nagyúr)
Blog

műanyag "AAA to AA" átalakítóval
Wow mekkora otlet. Nem is gondoltam eddig ra e teren, pedig adja magat.


Vertic
(aktív tag)

Powerplay még jobb az alap problémára (mármint, hogy töltögetni kell az egeret), mert azt használva sose kell törődni vele, hogy lemerül az egér, használat közben is tölti. Két hátránya van: az ár, és az egérpadhoz megy egy vezeték így is - de mivel az nem mozog, így egyáltalán nem zavaró.

[ Szerkesztve ]


marositech
(senior tag)
Blog

Nem szokott meghülyülni az egér ha 30% alá megy az elem töltöttsége?
Nálam kivétel nélkül eldobja a kapcsolatot, csak új elem segített.


xEon1337
(őstag)
Blog

Én általában egy-két héttel az első alacsony töltöttségre figyelmeztető jelzés után szoktam cserélni az akksit (amikor már nem először szól), de még ilyenkor is két csík van az 5-ből a driver szerint. Soha nem tapasztaltam még anomáliát.


rednifegnar
(aktív tag)

nekem is van egy logitech egerem, de nem tom a tipusat egy kozepes aru billentyus komboban.
na annak is ilyen bena ujjbecsipos ujjbeakados a tekerogorgonel. amikor megvettem nem tunt fel csak nemi hasznalat utan. nagyon fassag ez igy, mar neztem, hogy szetszedem es lereszelem a francba :W


Pxs
(aktív tag)

Soha többé elemes Logitech egeret. Mióta megvan az MX Anywhere 2S példányom, nagyon megszoktam az akksis üzem kényelmét.


INGJOKE
(addikt)

Én is gondolkodok egy komolyabb egér vásárlásán a laptophoz. Szoktam játszani is, de csak fallout és hozzá hasonló játékokkal, így nem kell tű pontosnak lennie, mert ha komolyabb ellenség jön belépek v.a.t.s. módba és kész. :D

sokat keresgéltem és a xiaominak a vezetékes/vezeték nélküli "gamer" egerét néztem ami nekem jó lenne, de azt mondják vezeték nélkül gyorsan lemerül, viszont aksi van benne, így nem kell elemet venni.

Majd valahol megnézem ezt az egeret, bár mintha bécsben decemberben láttam volna a conrádban kirakva...

Most egy olcsó vezetékes "gamer" egeret használok... (GENIUS X-G200)
Full gagyi de mikor megjött a laptop kellet hozzá valami és ez volt az euronicban ami legalább nézet ki valahogy. (kis város) :D

Magyarországon 22.000 huf most az ára még elgondolkodok rajta...

A logitech-nek más vezeték nélküli egere olcsóbb nincs? Kicsit sokallok egy egérre ennyit kiadni... :D

[ Szerkesztve ]


Tewe013
(senior tag)

Logitech G305


wolfman
(veterán)

Én igazából azt nem értem, a G703-ba miért nem sikerült beletenni a HERO érzékelőt. Vagy majd lehetne a közeljövőben egy egér ami a 703 és 603 jó tulajdonságait egyesíti.


bencze
(senior tag)

Eléggé nézem de nekem síkban van a görgő környéke, sosem vettem semmi zavarót észre. Már az a kb 2 hét alatt amióta megvan az egér.


hajbel
(addikt)

G Pro Wireless?


BReal
(addikt)

Pedig van annak hátránya.

1. Tönkremegy az aksi, mit csinálsz? Gondolom szét lehet kapni, de akkor rendelni kell belevaló aksit, stb.
2. Most néztem róla videót. Az első MX Anywhere még cserélhető aksis volt, így értelemszerűen le lehetett szedni az alját, amiben volt egy kis tartó a BT vevőegységének. Oké persze, feltételezzük, hogy vigyáz rá a tulaj, de ez így egy lehetőség elveszíteni azt.

(#13) wolfman: Mit tud az a hero érzékelő, amiért annyira hiányolod?

(#11) INGJOKE: Felejtsd el az itthoni Logitech vásárlást. Amazonon (német és angol is) évente általában 2-3-szor van nagy akció Logitech eszközökre, így egérre is. G402-t 6500-7000 Ft-ért vettem, G502 volt 11-12000 Ft körül. Egészen biztos, hogy egy nagyobb akció alatt valamelyik vezeték nélkülit is hazai ár töredékéért megkapod. Ja, ami még fontos: Logitech ügyfélszolgálattal beszéltem a tavalyi, első Amazonos Logi rendelésem előtt. A Logitech termékekre EU-s garancia van, így a német, angol, stb. Amazonon vásárolt termékeikre is érvényes itthon a garancia. Német Amazonon jelenleg szállítással együtt 20500 Ft a G603, angol Amazonon 20000 Ft. Itthon szállítással a legolcsóbb 22500 Ft.

[ Szerkesztve ]


BReal
(addikt)

*És ez természetesen még nem nagy akció. :)


INGJOKE
(addikt)

Minden cuccamat külföldről vettem... Tavaly a telefon és a lapi is GB volt, előtte Ali meg ilyenek. Amazon, eBay nem a kedvencem, de megnézem majd. Köszi...


BReal
(addikt)

Akkor ez nem újdonság neked. :) Amazonról eddig ha jól emlékszem négyszer rendeltem (2 Yi autós kamera, 2 Logitech rendelés), mind a 4 alkalommal tökéletes állapotban, 1-1,5 héten belül érkeztek a rendelések. Nyilván ilyen-olyan dolgokat mindig el lehet csípni Amazonon itthoninál jelentősebb kedvezménnyel, viszont Logitech termékek (illetve az említett Yi kamerák is) évente legalább 2-3-szor nagyon leakcióznak, hazai árakhoz képest kb. féláron. Pl. G502-t itthon szerintem 16000 Ft alatt nem láttam, Amazonon 10000-11000 körül szokott lenni. G402 hasonló, 12000 alatt nem nagyon láttam, Amazonon 7000 Ft szokott lenni. És mivel a garanciális feltételek megegyeznek, eszembe nem jutna ma már itthon vásárolni bármilyen Logitech perifériát. Kivétel a hangfal, mert a szállítási ára sajnos olyan magas, hogy szinte teljesen eltűnik a kedvezmény az itthoni árakhoz képest.

[ Szerkesztve ]


Vanir
(veterán)
Blog

Szerintem előre is rendelj be egy 9 millis Alps vagy sárga TTC encodert. Elég gyakori, hogy lehal a görgetés, a másik irányba is ugrálgat, és hiába gariztatod, mert a cseremodellen ugyanúgy igen hamar kijöhet.

[ Szerkesztve ]

üzenetek