Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


countofhell
(csendes tag)

Én alig tudom letenni és már a 2. karakteremmel játsszom insanity-n de ezúttal male Ryderrel. :D
Eddig nagyjából 110 órát töltöttem a játékkal, az első karakteremmel. Összevetve a Dragon Age Inquisition 160 órájával és a Witcher 3 szintén 160 órájával a MEA rövidebb játék.
Érdekelnek a románcok és úgy minden mert nagyon sok dolog derül ki a mellékküldetések kapcsán és akik ismerik az eredeti Trilógiát és főleg annak DLC-it azok számára lesz bőven meglepetés a játékban. :-)

A bugokkal és glitchekkel teljes mértékben egyetértek eléggé zavaró, hogy pl. Liam küldetését csak azért kellett teljesen újracsinálnom az elejétől kezdve mert a végén nem akart értem jönni a mentőkabin.
De ami még ennél is csúnyább quest breaking glitch az Elaaden bolygón van egy küldetés ami több másik küldetés elől zárt el talán most 2. végigjátsszásra rendben lesz.
Hozzáteszem azt is, hogy én PS4-en játsszom vele és még az első karakteremmel a v1.04-el.

Összességében véve tetszik a játék de a ME1, ME2-höz képest alulteljesít történetben. Vannak izgalmas pillanatok de a Trilógia első két epizódja sokkal jobban meg van írva.

A szinkronszinészek nagyon kitettek önmagukért, tényleg mindent beleadtak, Fryda Wolff, Natalie Dorman stb. de ez nem menti meg a játék zenei anyagát ami nagyon alapszintű munka sőt inkább nincs is és a v1.04-ben sokszor nem is szólt semmiféle hang sem vagy nem odaillő hangokat lehetett hallani.

Ha pontoznom, értékelnem kellene akkor én ezt adnám rá :

Grafika/látványvilág : közepes
Szavatosság : kiváló
Zene/Hang : közepes
Játékélmény/hangulat : jó
Játsszhatóság : jó

7.6 / 10

pontot adnék, a standard PS4 v1.04/v1.05-ös verzióra

Még valami :

még tisztán emlékszem arra, hogy a Witcher 3-ban is voltak a korai verzióban találkoztam számos grafikai és side quest glitch-el és bugokkal, volt olyan mellékküldetés amit pl. csak sokadik próbálkozásra engedett megcsinálni a játék és Radovid sem akart előjönni amikor rá vadásztam.
És a Witcher 3-ban az is feltűnt, hogy minden második utcában találkoztam ugyanazzal a kinézetű NPC karakterrel mintha mindenkinek lenne ikertesója.

[ Szerkesztve ]

üzenetek