Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


SaGaIn
(aktív tag)

A borsófőzelék akkor jól ha jól csinálják és hagyják készre főni és persze nem sózzák el... Amúgy igazad van, lehet tulzóak voltak az elvárásaim.


davidsone
(addikt)

Jópár óra játék után azt kell h mondjam nem értem ezt a sok sírást, tartalmas, élettel teli, magávalragadó alkotás EZ! Nem kéne folyton az elődökhöz meg a witcher-hez hasonlítani csak játszani vele...
...minden hibája ellenére is szerethető de aki a tökéletesre vágyik az csak várjon rá... ;]

Még kiemelném a hangzást surroundban, magas dinamikán (házimozi rendszerrel) teljesen filmszerű hatása van, olyan érzésem van mintha a cselekmény részévé válnék :)


Romvr
(őstag)
Blog

"A borsófőzelék akkor jól ha jól csinálják és hagyják készre főni és persze nem sózzák el..."
SaGaIn konyhája... hamarosan az RTL műsorán :DDD

"Amúgy igazad van, lehet tulzóak voltak az elvárásaim."
Igen, itt lehetett a gond. Mióta tudtam hogy a játék FrostBite-al jön az UnReal után úgy voltam vele hogy bug-tengerként fog kijönni és lesz benne az első pár héten egy rakás GameBreaking bug. Így mikor csak apróbb grafikai problémákkal találkoztam és csak néhány igazán idegesítővel, a játék lényegében felülmúlta az elvárásaimat. :DDD

De én már úgy ülök le minden játék elé ami érdekel hogy nem számítok sokra. Lehet a korral jár vagy csak a tapasztalat vitte le ilyen alacsonyra az elvárásaimat, de így ritkán csalódok nagyot... de mások vagyunk és ezzel nincs baj amíg nem használunk végleteket ha egy relatív dologról van szó.


bunfi
(őstag)
Blog

Szerintem nem. Miért mentsem fel őket, amikor szarul végezték a munkájukat? Szerintem nem nagy elvárás, hogy a mimika és a mozgás ne legyen ennyire ordasmód elrontva. Már-már komikusan.

De egyébként ezzel sem lenne probléma, de ez nem 8,5 (Gamestar), nem 8,0 (PC Games) és nem is 7,5. Abba a 12 órás főszál, a repetitív mellékküldetések, és a bugok nem férnek bele. Ez a játék 5,5-6, sem a történet, sem a megvalósítás nem kiemelkedő.

(#23) Romvr
A C64-es játéktesztekben elég keményen kritizálták még olyan nevetséges hibákért, hogy beragadt egy karakter a képernyő valamelyik sarkában. Az nem volt jó, nem volt fer, ez tény. De azt sem nevezném normálisnak, hogy szándékosan semmit nem várunk el egy megjelenő játéktól és ezzel magyarázzuk a jó osztályzatot. Ez csak zülleszt, mint ahogy a rajongók hozzáállása is. Aki kritizál az egy mocskos szemét hater troll kcsg, takarodj (lásd. Legend of Zelda vagy a NMS keménymag). Nem jó az, hogy eltávolodunk a realitástól...

[ Szerkesztve ]


SaGaIn
(aktív tag)

"Mióta tudtam hogy a játék FrostBite-al jön az UnReal után úgy voltam vele hogy bug-tengerként fog kijönni és lesz benne az első pár héten egy rakás GameBreaking bug."

Ha erre számítottál akkor miért adtál pénzt egy várhatóan bugtenger játékra?

Ez olyan mint ha azt mondanád: "Mikor bementem az étterembe arra számítottam félig nyersen kapom a sült csirkét és keményen a rizst. Ezért pozitívan csalódtam mikor csak leves volt savanyú kicsit, és nem lett hasmenésem másnap."


Romvr
(őstag)
Blog

"Ha erre számítottál akkor miért adtál pénzt egy várhatóan bugtenger játékra?"

Mint írtam, előtte Origin Access-ben próbáltam ki a 10 órás próbaverziót és 7 óra után döntöttem úgy hogy ez vállalható, sőt nagyon élvezetes játék és nem futottam bele semmilyen komoly hibába. Csak utána csaptam rá a megvásárlás gombra, mert azért 7 óra után már van egy kép a játékról (COD-ot végig is vinnél annyi idő alatt :DDD )


Nyugis
(aktív tag)

Üdv

Nagyon örültem ennek a tesztnek.
Ennek okán meg várok a játék megvetelevel legalább egy nagyobb javító peccs kijoveteléig.
Aztán elolvasom hogy vajon javitottak e valamit ha igen magam is belevetem ebbe az új részbe.


KFORboy
(senior tag)

Hát ez a teszt nagyon elfogult...
Harmadik oldalig jutottam, de hogy már a szembeöltő nyilvánvaló problémák mellett egy legyintéssel elmegy és hogy grafika ÚÚúú meg milyen húha (még ha egyáltalán az volna o_O )

Először elcseszték a 3. részt... most meg újra lehúzták a rókabőrt, mert a hülye vásárló az hülye vásárló marad.

Nagyon csúnya és nagyon rossz vicc, hogy egy AAA cím 2017-ben ilyet megengedhet magának, sőőőt még van aki oda is nyúl megsimogatni, hogy jó ez így...
Pfff...


Romvr
(őstag)
Blog

Köszönöm hogy lehülyéztél mert tetszik egy játék és élvezettel játszom vele. :R


ribizly
(veterán)
Blog

Neked megvan? Megvásároltad a ME3-at anno?
Csak azért érdekelne, mert amikor valaki megvásárol egy játékot, akkor valahogy teljesen másképpen áll hozzá, "ha már pénzt adott ki érte", mint amikor kipróbálja (demó, mindenféle access, béta, warez, ...). Ezzel nem azt állítom, hogy ez feltétlenül egy jó játék, csupán arra szeretnék rávilágítani, mennyire befolyásolja az élményt, ha megdolgozik az ember érte...


countofhell
(csendes tag)

Sokszor olyan érzésem van, hogy a Trilógia egybeforrt az N7-el.

Szerintem sokaknál már az kivágta a biztosítékot, hogy nem egy badass N7-es katonát alakítunk/irányítunk hanem a PC ( playable character ) egy Pathfinder egy sokoldalú mesterséges intelligenciával.
Szerintem SAM-nek is jelentős szerepe van a játékban mint magának a Pathfindernek. De mindvégig azt érezteti velünk a játék, hogy nem SAM itt a főnök és nem is Adison vagy Tan, hanem mi azaz a Pathfinder. :)


KFORboy
(senior tag)

Engem pont úgy befolyásol, hogy a munkám, időm, energiám pénzbeli honorációja... azaz az életem egy darabkáját adom valamiért.
R-gó vannak elvárásaim... pláne ha már ilyen nagy cím és még a Mass Effect nevet is ráakasztották aminek a történetorientáltsága, filmszerű élménye végett vagyok én is a rajongói tábor tagja.

Ez a játék meg egy rossz vicc, mint ahogy a harmadik, egyben trilógia lezáró rész is...

Ugyan ez volt réges-régen a GTA IV PC megjelenésekor is... csak az másképp...
ElbaCták a portolást és kb egy év után volt 100%-os a játék mire optimalizálták meg kiszedték a sok idegesítő szarságot a Games for WinFOS Live meg SocialClubos marhaságok végett.

Az eredmény akkor is ugyan az volt;
vissza akartam kapni a pénzem, nem akartam tovább játszani vele !

De jelentem ezt nem vettem meg; mert nem 1Bites agyam van...

Volt lehetőségem szórakázni vele szerencsémre/balszerencsémre :U
CoD lett a Mass Deffect-ből... kijön évente az új rész, csilivili pár újítással, 4-5 órás történettel és pussz Pá
Köszi nem kérek belőle :N

Ugyan így nem fog javítani a renoméján az, hogy van 1-2 forma aki mégis megvette és ezért muszájból kell hájpolni ha már kiölte rá a pénz a szerencsétlenje.
Ez inkább Qrva gáz... tesztelni független állásponttal szokás, ez a teszt meg csak arról szól, hogy elmegy az arcba rikító ordenáré dolgok mellett legyintve egyet, hogy nem vészes, ami meg egyben van a játékban azt az egekbe magasztalja...

[ Szerkesztve ]


Romvr
(őstag)
Blog

"CoD lett a Mass Deffect-ből... kijön évente az új rész,"
Mass Effect 3 - 2012
Mass Effect Andromeda - 2017

" csilivili pár újítással,"
Unreal Engine 3 - 2012
Frostbite - 2017

"4-5 órás történettel"
A fő csapásvonal SpeedRun-al 12 óra. Nekem 57 óra volt végigvinni sok-sok mellékküldivel

-- Ezekre egyben reflektálva: Te biztos hogy a Mass Effect Andromeda-t töltötted le és nem valami mást? :DDD

"Köszi nem kérek belőle :N"
Senki nem is kényszerített... te kalózkodtad le saját hatáskörben.... és hülyézel le mindenkit akinek volt fölösleges 15-20 ezer forintja meg több 10 órája a játékban utána.

"Ugyan így nem fog javítani a renoméján az, hogy van 1-2 forma aki mégis megvette és ezért muszájból kell hájpolni ha már kiölte rá a pénz a szerencsétlenje."
Ezt kérlek fordítsd le magyarra mert nem értem ki hájpol és mit muszájból.

"Ez inkább Qrva gáz... tesztelni független állásponttal szokás"
Akinek ez a munkája annak igen, annak független álláspontot kellene közölnie és az olvasóra bízni a tanulságok levonását. De ez egy blog ahová mindenki beírhatja a saját véleményét és az ő álláspontjából vizsgálja a dolgokat. Te is készíthetsz cikket a májgombóc leves készítésének titkairól.

"ez a teszt meg csak arról szól, hogy elmegy az arcba rikító ordenáré dolgok mellett legyintve egyet, hogy nem vészes"
Mert nem vészes. Pár grafikai bug amik itt-ott megjelentek... na puff neki. Bezzeg mikor a Skyrim vagy Witcher 3-ban voltak hibák tonna számra arra mindenki legyintett. Pedig abban voltak GameBreaking hibák is megjelenés után. Itt meg előfordul 2-3 említésre méltó és mindenki habzó szájjal szidja a készítők anyját. Egyszerűen divat lett mindent utálni, mindenre fröcsögni és mindenbe belekötni. Az emberek már nem tudják hogy kell örülni és élvezni valamit... ez valahol szomorú.

" ami meg egyben van a játékban azt az egekbe magasztalja..."
Aha... kérlek pontosíts hol magasztaltam egekbe és mit.


KFORboy
(senior tag)

"blablablabla..."

4-5 órás történet az... PONT
Az hogy Te béna vagy és tizen órákat szenvedsz vele... te dolgod
Mindenhol másutt állítják 4-5 órás a fő történeti szál kb mint egy CoD-nál, hasonló klisékkel.

Nem töltöttem le, szimplán másnál játszottam aki berendelte 10 órás elő-elő nyitány játékot (csak ő 3-4 óra után csapta falhoz a billentyűzetet... én valamivel több mint 2 óra után álltam fel és mondtam azt, hogy köszönöm, pedig voltak mentett pozíciók is, mutatott epic érdekes dolgokat, de karcsú volt az összképhez viszonyítva)
De köszi, hogy már Warezzal vádolsz és társai... [mondjuk nem lepődtem meg, ilyen ferdítős teszt után :N ]

Épp az előbb dobta be a kolléga, hogy jajj még csak meg sem vettem, mert ehhez meg kell venni, hogy élvezd vagy reális képet láss róla... vagy tudom is én... átérezzem ezt a feelinget vagy mi Facom...
Pls :U

Te hájpolsz és te tudod a miértjét nem én, sorry ha bonyolultan fogalmaztam és nem érted... ennél lejjebb nem tudom rakni a lécet !

Aki tesztel... tesztet mutat be... az Pro és Kontra elven mutassa be azt.
Te csak Prot emeled az egekbe, a Kontrát meg a szőnyeg alá próbálod söpörni.

Nem apró bugok vannak, konkrétan játékot élvezhetetlenné tevő problémák voltak nyitáskor és most se sok javult, csak szépítettek a Deafult modellek arcain, mert azt hitték az a baj... véletlenül sem az, hogy poligononként átesel a mappon és társai...
Nem divatból fikázok; leírtam a valóságot, a tényeket arról amitől JÓVAL TÖBBET VÁRNÁNK.
Pofán köpik a Mass Effect címet ezzel, lévén semmi más mint egy újabb rókabőr amit már egyszer eljátszottak.
(Méghozzá még egyszer JÓ DRÁGÁN)

A Skyrim meg egy végtelenségig játszható csillió játékidőt ígérő hatalmas sandbox ami a hibái ellenére jó játék.
Ez meg egy X@R ami még hibás is !
(A Witcher meg nem mozgat, még nem játszottam :") )

Olvasd végig a cikked és ha neked nem tűnik fel elsőre, hogy milyen könnyelmű vagy a játékkal szemben, akkor nincs az az ember aki megértetné veled !
Sorry, nem tudok segíteni :(

[ Szerkesztve ]


Romvr
(őstag)
Blog

"4-5 órás történet az... PONT" & "Mindenhol másutt állítják 4-5 órás a fő történeti szál kb mint egy CoD-nál, hasonló klisékkel."
Nyilván neked hiszek és nem a személyes tapasztalatnak és az általános vélekedésnek... amiről te beszélsz az a csalással és egyéb játéktechnikai hibák kihasználásával elért SpeedRUN... de akkor a Skyrim meg 48 perc... tehát az még akkor sokkal szarabb mint a COD... hülye akinek a kedvence és szereti!

"Az hogy Te béna vagy és tizen órákat szenvedsz vele..."
Te meg szimplán idióta troll vagy, ha már így átcsaptunk személyeskedésbe. Egy játékot élvezni kell és nem minél hamarabb kipörgetni. Gondolom te borkóstolóra is úgy mennél hogy két perc alatt benyakalnál mindent aztán közölnéd hogy de szar volt az egész mert ilyen hamar vége lett...

"Te hájpolsz és te tudod a miértjét nem én, sorry ha bonyolultan fogalmaztam és nem érted... ennél lejjebb nem tudom rakni a lécet !"
Látom fogalmi zavarban szenvedsz. A Hype az amikor nem említünk semmilyen hibát és egekig magasztalunk egy játékot. Én azt mondtam hogy élvezetes a játék, kiemeltem a hibákat amikkel találkoztam és adtam neki egy 7.5/10-es értékelést ami lássuk be nem 8-9-10... ha hájpolnék akkor 10/10 lenne és nem volnának külön kiemelve a hibák amikkel találkoztam.

De te erre lehülyéztél, lebénáztál....Komolyan menj el orvoshoz, mert valami nem stimmel a fejedben.

"Aki tesztel... tesztet mutat be... az Pro és Kontra elven mutassa be azt.
Te csak Prot emeled az egekbe, a Kontrát meg a szőnyeg alá próbálod söpörni."

Erre nem tudok mit mondani. Leírtam mit tapasztaltam. A jót és a rosszat is. A végén összegeztem a játék jó és rossz tulajdonságait címszavakban. De gondolom képtelen voltál értelmezni egy ilyen bonyolult szöveggel megáldott eposzi hosszúságú cikket.

"Nem apró bugok vannak, konkrétan játékot élvezhetetlenné tevő problémák voltak nyitáskor"
Kérlek sorold azokat a játékot élvezhetetlenné tévő problémákat. Mert én ilyennel nem találkoztam. Persze lehet hogy az ismerősödnél sokkal több jött elő mint nálam... Tényleg érdekel mikkel találkoztál az alatt a 2 óra alatt.

"és most se sok javult"
Mégis honnan tudod? Hisz akinél játszottál nyilván már nem játszik vele ha 3 óra után falhoz akarta csapni a billentyűzetet. Neked meg meg sincs, hisz nem vásárolsz és nem warezoltál sem. :U

"A Skyrim meg egy végtelenségig játszható csillió játékidőt ígérő hatalmas sandbox ami a hibái ellenére jó játék." vs "Ez meg egy X@R ami még hibás is !"
Kár Hypeolni a Skyrim-et. Egyszer végigvittem de azóta se tudom még egyszer rászánni magam. Unalmas a történet, már a megjelenésekor elavult volt a grafikája és még mindig hemzseg a hibáktól. Olyan hibáktól ami a játékmenetet is befolyásolja és elveszi a kedvet két perc után. Hülye aki a szereti és béna aki még a mai napig is tud játszani vele. :P


davidsone
(addikt)

grat :U


countofhell
(csendes tag)

Horizon Zero Dawn-ból is már megszületett a 3 órás Speed Run világrekord...
Akkor szerintem a MEA még mindig elég hosszú nem ? :D
Tényleg majd megpróbálom speed run-ban végigtolni ugyan mennyi lenne.


bullseye
(addikt)
Blog

Zelda <1 óra, mekkora szar már! ;]

Nekem 91 óra volt. Néha nagyon jó, néha pofátlanul béna (nekem nem annyira a grafika fájt, inkább egyes szövegek, meg néhány bugos küldetés), egyébként sajnálatosan közepes. De alapvetően élveztem, különben nem toltam volna bele ennyi időt.

üzenetek