üzenetek

hozzászólások


Romvr
(őstag)
Blog

"4-5 órás történet az... PONT" & "Mindenhol másutt állítják 4-5 órás a fő történeti szál kb mint egy CoD-nál, hasonló klisékkel."
Nyilván neked hiszek és nem a személyes tapasztalatnak és az általános vélekedésnek... amiről te beszélsz az a csalással és egyéb játéktechnikai hibák kihasználásával elért SpeedRUN... de akkor a Skyrim meg 48 perc... tehát az még akkor sokkal szarabb mint a COD... hülye akinek a kedvence és szereti!

"Az hogy Te béna vagy és tizen órákat szenvedsz vele..."
Te meg szimplán idióta troll vagy, ha már így átcsaptunk személyeskedésbe. Egy játékot élvezni kell és nem minél hamarabb kipörgetni. Gondolom te borkóstolóra is úgy mennél hogy két perc alatt benyakalnál mindent aztán közölnéd hogy de szar volt az egész mert ilyen hamar vége lett...

"Te hájpolsz és te tudod a miértjét nem én, sorry ha bonyolultan fogalmaztam és nem érted... ennél lejjebb nem tudom rakni a lécet !"
Látom fogalmi zavarban szenvedsz. A Hype az amikor nem említünk semmilyen hibát és egekig magasztalunk egy játékot. Én azt mondtam hogy élvezetes a játék, kiemeltem a hibákat amikkel találkoztam és adtam neki egy 7.5/10-es értékelést ami lássuk be nem 8-9-10... ha hájpolnék akkor 10/10 lenne és nem volnának külön kiemelve a hibák amikkel találkoztam.

De te erre lehülyéztél, lebénáztál....Komolyan menj el orvoshoz, mert valami nem stimmel a fejedben.

"Aki tesztel... tesztet mutat be... az Pro és Kontra elven mutassa be azt.
Te csak Prot emeled az egekbe, a Kontrát meg a szőnyeg alá próbálod söpörni."

Erre nem tudok mit mondani. Leírtam mit tapasztaltam. A jót és a rosszat is. A végén összegeztem a játék jó és rossz tulajdonságait címszavakban. De gondolom képtelen voltál értelmezni egy ilyen bonyolult szöveggel megáldott eposzi hosszúságú cikket.

"Nem apró bugok vannak, konkrétan játékot élvezhetetlenné tevő problémák voltak nyitáskor"
Kérlek sorold azokat a játékot élvezhetetlenné tévő problémákat. Mert én ilyennel nem találkoztam. Persze lehet hogy az ismerősödnél sokkal több jött elő mint nálam... Tényleg érdekel mikkel találkoztál az alatt a 2 óra alatt.

"és most se sok javult"
Mégis honnan tudod? Hisz akinél játszottál nyilván már nem játszik vele ha 3 óra után falhoz akarta csapni a billentyűzetet. Neked meg meg sincs, hisz nem vásárolsz és nem warezoltál sem. :U

"A Skyrim meg egy végtelenségig játszható csillió játékidőt ígérő hatalmas sandbox ami a hibái ellenére jó játék." vs "Ez meg egy X@R ami még hibás is !"
Kár Hypeolni a Skyrim-et. Egyszer végigvittem de azóta se tudom még egyszer rászánni magam. Unalmas a történet, már a megjelenésekor elavult volt a grafikája és még mindig hemzseg a hibáktól. Olyan hibáktól ami a játékmenetet is befolyásolja és elveszi a kedvet két perc után. Hülye aki a szereti és béna aki még a mai napig is tud játszani vele. :P

üzenetek