[Re:] [mexel:] Módosítás alatt - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


mexel
(veterán)
Blog

Nem kell visszalakítani, ha eladod ez csak jó ha rajta van :) De ha akarod hogy csak droid legyen akkor vagy elindítasz sd-ről penről egy normál CE-t és utána már nem indul a dual, de ha törölni is akarod az egészet a legegyszerűbb android alatt pl totalcommanderrel letörölni a fájlokat. Egy részük a system-ben található a többi a data-n. Simán manuálisan ki lehet törölni a pár fájlt- mappát.


#54715584
(nagyúr)
Blog

Hello,

Végigcsináltam a leírást, de a dual telepítése után nem indult újra a rendszer és amikor újraindítottam, akkor az alap android töltődött vissza.
GT1 Mini A, S905X2
CoreELec legújabb verzió, 9.2.0


mexel
(veterán)
Blog

Sajnos egyelőre csak 7-es androiddal működik, már be is van írva a leírás elejére. Az új generációs boxok plusz más kategória
Amint lesz időm módosítok pár dolgot a leírásban.

[ Szerkesztve ]


copaca
(csendes tag)

Kedves mexel!

Van egy Tanix TX3 mini-m (2017 év végi.. ) és szeretnék rajta egy stabil android firmware frissítést, illetve egy stabil android és CE dual systemet telepíteni magára a készülékre.
Viszont nem látom az erről szóló leírásaidat. Tudnál küldeni valami leírást és stabil android verziót? :)


mexel
(veterán)
Blog

Szia! Jelenleg nem, éppen a tanix tx3 mini volt az egyik amikkel volt kis gon ( pár embernek) ezért most nincs elérhető dolog amit ki tudok rakni mert tesztelni kell még mindent sokszor, és kevés az időm. hamarosan megpróbálok mindent megint kiírni ami kellhet.


ayrton
(csendes tag)

sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem. adott egy mecool k3 pro, sikeresen működik a CE egy 8gb-os usb-röl. nagyon jól működik minden. viszont most szerettem volna egy külső usb 3-as 500gb-os vinyot a tv müsorok felvételei miatt beiktatni. ami sikerült is, minden rendben van. azonban amikor kikapcsolom a gépet, és újra bekapcsolom akkor már az android rendszer indul el automatikusan, a vinyo nélkül minden flottul megy, mit csináljak hogy ne kelljen mindig kihúzni bedugni a külső vinyót anélkül, hogy normálisan a CE bootoljon? előre is köszönöm!


mexel
(veterán)
Blog

Mecool K1 pro is csinált ilyet. Dugd át másik usb port -ba a vinyót, talán segít. Vagy próbáltad?

[ Szerkesztve ]

üzenetek