Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Legfontosabb kérdés: makkolt Google Camera megy e? :D


ghiottone
(veterán)
Blog

Megy - ezt a verziót próbáltam.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Zsír! Az X4-en hasít és nagyon jó, gondolom itt is hasonló. Imádom az X4-et.


vilmose33
(senior tag)

Köszi a tesztet.


Aweriot
(addikt)
Blog

Szép, de a dizájn nekem annyira nem jön be.


simihun
(aktív tag)

Itthon mikortol lehet kapni? Esetleg erdemes kulfoldon vasarolni, mert a hazai MM-ban joval dragabb lehet?

Amugy koszi a tesztet, nekem tetszik a keszulek, foleg a kiegeszitokkel :))


ghiottone
(veterán)
Blog

alza.hu már július 16-tól forgalmazza. Én is tőlük szereztem. Hogy szolgáltatói kínálatba bekerül-e? - azt sajna nem tudom. A Telekom az E5 Plust és a G6-t már forgalmazza.
Korábban a mailboxde szolgaltatással lehetett vásárolni a német Saturnból és az MM-ből is, de kedden amikor próbáltam venni egy Z2 Force-ot akkor mindkettő visszadobta a megrendelést mivel csomagküldő szolgálat részére már nem szállítanak sajna :(


logitech1
(junior tag)

Köszi a tesztet.De :N fogott meg.


diegho
(nagyúr)
Blog

400€-ért a német MM-ben S8 és Mate 10 Pro is volt már akcióza. Ez olyan 300€-ért talán jó vétel lenne, de a Motorola mióta a Lenovo-hoz került nem hozza a frissítéseket olyan gyorsan, mint régen, az ára sem olyan jó, igazából csak a fanboyoknak való.


ghiottone
(veterán)
Blog

Átálltak a 2 havi frissítésekre. Z2 Force most júliusi patchen van per pillanat. Az Oreot tényleg lassan hozták, illetve hozzák (ahogy pár másik márka is) - bár legalább a G5/G5s széria a 8.1-et kapja.
Motorola telefonok kezdőárai mindig magasak voltak, cserébe hamar elkezdték őket akciózni.


diegho
(nagyúr)
Blog

130-ért a Z3 Play az egyik legrosszabb vétel jelenleg, nem értem miért ajánlottat adtál neki, vagyis értem, mert fanboy vagy, talán a legnagyobb a bolygón, de azért ez még mindig csak egy low end hardver...


ghiottone
(veterán)
Blog

130-ért kapsz egy plusz aksit (15-20e külön megvásárolva) és egy hangszórót (akciósan 15, amúgy 30e) is.... az ilyen kezdőáron anno elérhető A8, Nokia 7 Plushoz képest így ajánlott a részemről. Ez nem "fanboyság" és nem szeretem, ha csak így beskatulyázzák az embert. Volt S8-am, U11-em is. OP6-on is elgondolkodtam, de a notch miatt kiesett + 100 fölött ritkán adok ki pénzt telefonra, mert számomra annyit nem ér. SD636 - low end hardver? ;] Mióta? Ne viccelj már.
Ha elolvastad a bemutatót, akkor a megfogalmazott negatívumokat is látnod kellett. Én például vissza is küldtem, mert az ujjlenyomat olvasót nem tudtam megszokni és helyette 90-ért vettem egy Z2 Force-ot újra.


diegho
(nagyúr)
Blog

Pont ezaz, hogy kapsz kiegészítőt, de minek? Kinek? Kapsz hangszórót, ami azt tudja, mint bármelyik külső bluetooth, de ez a telefonon van rajta, tehát, ha zenét hallgatsz és közbe mondjuk netezel, akkor a kezedbe tartod a vastag telefon+mod párost. Kapsz akksit, amitől szintén vastag és nehéz lesz az egész, mindezt úgy, hogy kemény 30 perc töltéssel képes lennél 50%-ot tölteni bele, akár egy powerbankról is. Ez lenne a nagy deal?
Az S636 mitől lenne nem low end? 450 a belépő, 636 a low end teteje, esetleg low mid, 660 az igazi mid range.

Amíg 130-ért kapni G6-ot, Honor10-et, P10-et is, addig ennek kb semmi keresnivalója ebben az árkategóriában. (Akárcsak az A8-nak, bár azt lehet 110-ért is venni) Pláne úgy, hogy jön az MiA2 olcsóbban hamarosan.


ghiottone
(veterán)
Blog

Megfogalmaztad a saját szubjektív véleményed, de ezt nem kell feltétlenül másra is ráerőltetni, esetleg meggyőzni. Szerintem mindenki döntse el, hogy mi a fontos az Ő számára.

Van akinek bejön ez a fajta modularitás, van akinek nem. A Mod-ok korlátozottak, csak a Z-khez csatlakoztathatóak. Az aksi például nekem így jobban tetszik, mintha használat közben egy powerbank csüngne a csatlakozón és azt terhelné.

Hogy szerinted mi a low end és mi a mid range az egy dolog, de a kiadott új készülékek pozicionálása valahogy nem ezt sugallják.

A "középkategóriás" 100-150 ezer forintos ársávba belőtt telefonok esetén mindig az a legnagyobb gyengeség, hogy több, az 1 évvel korábbi csúcsmodellek árai beesnek erre a szintre - ez tény.

Mi A2 - ha lenne benne nfc, amoled kijelző, nano védelem, 3-4 mikrofon akkor mennyibe kerülne vajon?

Én itt befejeztem.


diegho
(nagyúr)
Blog

Az a baj, hogy te tesztet írsz róla fanboyként, Mindenki tudja ebben a fórumban, hogy elfogult vagy, mégis úgy tálalod, mintha objektív lennél, pedig nagyon nem, de nekem aztán tök8, hogy ki milyen fostalicskát vesz túlárazva :)


ghiottone
(veterán)
Blog

:C Csak gratulálni tudok neked, mintha egy papagájjal vitatkozna az ember, ha kifogytál az objektív tényekből akkor jön a fanboyság.

Ha nálad a fanboyság azt jelenti, hogy valaki leragad egy márkánál, mert megszokta annak szoftveres megoldásait, a jó minőségű hanghívásait a beépített 3-4 mikrofonnak köszönhetően, jó térerejét, és a készülékeik megbízhatóságát, akkor rendben, bár én ezt nem így hívnám.

Egy SD636-os telefont nem hiszem, hogy "fostalicskának" kellene nevezni.


Aweriot
(addikt)
Blog

Azt esetleg tudod, hogy hol lehet a frissítésekről infót találni? Érdekelne, hogy a G6 megkapja-e majd az új főverziót.


ghiottone
(veterán)
Blog

A német oldalon kiszokták rakni az épp aktuális frissítési infót. A legfrissebb az augusztus elsejei, miszerint júliusi patch érkezik.
C és E széria nem kap főverzió frissítést. G széria 1 főverziót kap. X és Z 2 főverziót.

A G6 android enterprise eszköz szintén, így 1 főverzió és 3 évig security patch biztosított.


Aweriot
(addikt)
Blog

Nagyon szépen köszönöm!


Matada2.3
(veterán)
Blog

Köszi a tesztet! :R


batai15
(veterán)
Blog

Köszi a tesztet. Tetszik a telefon, lehet ki odogom próbálni. Root nélkül megy a Google camera teljes értékűen?


Millerchris
(tag)

Príma kis készülék.


ghiottone
(veterán)
Blog

Igen, amikor próbáltam nem volt vele gond. Nálam ez a verzió megy normálisan eddig több készüléken kipróbálva.


gzbotii
(veterán)
Blog

Kösz a tesztet :)
Bár nekem a Z2 Play külsőre jobban tetszik


ghiottone
(veterán)
Blog

Elindult a Pie update, végre. :U

üzenetek