[Re:] [Mr. Y:] ATM-ek és mögöttes szervek! - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Diabolis
(tag)
Blog

KP vagy kártya?
Az én fő fizum kártyára jön, az asszonyé KP, a másodállásom is KP. És ez így tökéletes, főleg mióta az albit is utaljuk. Minden rezsi számláról megy (kézi utalás, nem inkasszó), ötödikén reggel ránézek a számlára, egy perc alatt elutalok mindent amit abban a hónapban kell, egyedül a telefon+net marad 20.-a körülre, a Voda akkor küldi a számlát.
Asszony fizujából befizetjük azt a pár csekket ami tényleg csak csekk, és abból megy a két nagybevásárlás. A számlán lévő pénz így nagyjából két-három nap alatt el is megy, marad a KP a kávéra, kocsimosásra, tankolásra. Az autószerelőm is KP--t kér, szóval ha van valami a kocsival, az is abból megy. Ha a kölök megkíván egy játékot a steamen, számláról fizetem, a magzat pedig átnyújtja a KP-t.
Mivel nem óhajtok két kártyát használni, az egyhez pedig időnként kell az SMS, az az asszonynál van. Viszont pénzre nekem is szükségem van, így teljesen jó, ha van otthon KP.

Összegzés: Mivel különböző emberek vagyunk különböző élethelyzetekkel, nem gondolom, hogy ki lehet jelenteni, hogy az egyik vagy a másik megoldás kizárólag a jobb. Nekem ez jó, a másiknak az jó.

üzenetek