[Re:] [Mr. Y:] ATM-ek és mögöttes szervek! - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


HyP3b0y
(senior tag)

- Igényelj Curve-t, ingyenes. (Érdemes kérni valakitől ajánló kódot, mert te is és ő is kap 5 fontot, úgyhogy miért ne. Használhatjátok az enyémet is: NB9XVV4N . Nem gondoltam, hogy ennyi embert érdekelhet a téma, úgyhogy így azzal sem jöhettek hogy csak saját kódom promózása miatt írom le :P )
- Míg megjön a kártya le kell töltened a Google Pay-t, de magyar Play store-ból nem fog menni úgyhogy vagy megoldod régiós ügyeskedéssel vagy mondjuk APKMirror-ról. (igen, mindenki döntse el vállalja-e a rizikót, hogy külsős oldalról tölt le APK-t. APKMirror "megbízhatónak" számít, de nem török pálcát azok felett sem akik itt feladják).
- Play store-ban settings és legalul ellenőrizd, hogy van-e Play Protect certification a telefonodhoz. Root, unlocked bootloader, stb. tuti nem certified. (Root esetén lehet spoofolni, de én inkább visszazártam a telefont, az a biztos.)

Innentől ha megjött a Curve kártya és aktiváltad akkor Google Pay-ben megadod, Curve app-ban pedig a saját, magyar bankkártyádat hozzáadod és kész is.

Hogy miért Curve: Egyrészt mert így a saját kártyád van valójában maszkolva, nem Curve egyenleget használsz fel. Másrészt ennek van UK IBAN kódja amit hozzá lehet adni Google Pay-hez. Revolut csak nagyon az elején adott UK IBAN-os kártyákat, mostaniakat nem tudod használni Google Pay-jel.

üzenetek