[Re:] [Mr. Y:] Segítség, megloptak! - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


oszi666
(őstag)

Szia nekem volt egy hasonló esetem nagyon régen, 99%-ban az történt velem mint a többiekkel, azért leírom

Akkor pont az 50.000 HUF értékhatár alatt találtam egy használt iPad-et. Utaltam persze nem jött semmi. Mivel 50 000HUF alatt volt az érték, ezért nem számított bűncselekménynek szval a rendőrség kb nem csinált semmit bár velem nagyon jófejek és megértőek voltak, nem b@sztattak hogy lehet ilyen naív vagy hasonlók
Aztán kb a feljelentés után egy évre kaptam egy levelet, hogy a Szegedi Biróságon az én ügyemet hozzácsapták egy csoportos keresethez mert hogy a fazon rajtam kívül vagy 50 másik balekot kalapozott össze, viszont így az összeg amivel minket károsított meg, már bőven a bűncselekmény kategóriába esett
Nem történt semmi asszem kapott 1-2 év felfüggesztettett és közölték, hogy a nemtudommi miatt nem áll módjukban behajtani a tartozást.
Aztán rágugliztam a fazonra elég szép háza van, szval felőlem kirakhatták volna az utcára is...

Egy feljelentést mindenképp megér az ügy mert ki tudja, de nekem sajnos ez volt a tapasztalatom. Ez kb 7 éve történt? (amikor két éves lett egy iPad 2)
Ahogy a többiek írták, a pénzed valszeg nem látod viszont, de lehet másoknak segítesz ha az illetőt feljelented. és abban is igaza van mindenkinek, hogy a gyanúsan jó ajánlatok, ahol elkap a hú ez mekkora mázli ezt muszáj lecsapnom, általában átverések. Sajnos.

[ Szerkesztve ]

üzenetek