üzenetek

hozzászólások


judas13
(őstag)

Ki tudja melyik a gyàvàbb megoldás, mikor noname gyártók óriás standokon mutogatják be a nagy semmit. Ők meg még egy fülkényi sarkot sem voltak képesek kibérelni, hogy egyáltalán élnek és léteznek.😶


T_chris
(addikt)
Blog

Nekem inkább pozitív, hogy nem egy kesztyűs ember mutogatja messziről a telefont, vagy éppen odaadják a PDA-t, de nem nyithatod ki, hanem ha kész, akkor ki lesz adva.
A reklám, és a fej(vesztés)lesztés addig pörög, most meg lopják a fókuszt a többi jelenlévőtől, ráadásul majd a külön show picit egzotikusabbá is teheti a készüléket, mert nem mindegy, hogy a 32. standon ott a termék, és mire odaér a látogató/szakújságíró addigra befásul, vagy egy külön esemény van erre, ahol más termékek nem vonják el a figyelmet.
Amúgy az Apple igazán jó ebben. Nem véletlen maradnak távol az ilyen eseményektől. Exkluzivitást, és extra hype-ot ad a külön bejelentés....


Mr.Silkó
(veterán)

Egyaránt megmosolyogtató mindkét mentalitás. :K


judas13
(őstag)

Applet akartam ién is de hozni mint örök kivülállót, de belőlük csak egy van még ha az Asus most ezt sztem rosszul másként is gondolta:)
Nekem nem szimpi ez a lépés de mások meg mondhatják azt, hogy az mert ha nincs eredmény akkor ne is jöjjenek el a semmire, ebben is van ráció.
...
Mr Silkó

Na ja igen az ;)

[ Szerkesztve ]


Tigerclaw
(veterán)
Blog

Gondolom nem volt mit mutatniuk, vagy ami lett volna, nem lett volna elég, így nem volt értelme ott lenniük. Azon se csodálkoznék, ha egyre többen maradnának távol az ilyen drága kiállításoktól és szerveznének saját eseményeket.

üzenetek