üzenetek

hozzászólások


Laza...
(PH! addikt)
Blog

Ez csak egy marketingszagú rizsa a logouton. Jó lenne tudni hogy tud-e kadenciahelyes lejátszást (tud), merthogy alapvetően mindenki filmnézésre használja ezeket a dobozokat. Aki nem akar mókolni, annak több mint jó alternatíva az LE/CE mókolás helyett. Mondom mindezt úgy, hogy van 2 s905x dobozkám LE-vel.

A Geekbuyingon jóval olcsóbb, ott 50 dolcsiért DHL szállítással másnap a kezedben a cucc, semmi extra költség nincs (IT, PL, DE raktárak!). [link]


Dare2Live
(PH! nagyúr)
Blog

Ennek feléért vmelyik jobb suprtal rendelkező S912es box megkapható.
És abban van BT, 5GHz wifi és van supportja.

Amúgy a cikk vmi fizetett hirdetés?


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

Hát azért az ilyen árú kínai Box-okra nem éppen a jó Support a jellemző.


Songoman
(tag)

Nagyon jó fórum támogatása van pl. a Beelink GT1-nek.


Dare2Live
(PH! nagyúr)
Blog

Melyiket használod? (link elég)


csongi
(PH! kedvence)
Blog

Hiiik ezt a Mali450 GPU-t elhagyhatnak.
A Ram/rom arany rendben van. Illetve vegre rendes szoftveres szupport kellene. Igen kellemetlen ezen keresztul szivatni magunkat. Regi elavult bizonsagi verziok, es sosem frissulo szoftver.
Sajnos ez a helyzet az olcso cucxoknal. Azoknak javasolt akik szeretnek vagy tanuli szeretnenek droidos mokolas teren. Nem nagyon fog fajni egy teglazas vagy ilyesmi.
Amugy a koncepcio eletkepes lenne, de batrabban kellene banni a hardverrel. Legalabb egy kozepkategorias telefon szintjet hozni kellene. Digitalis tartalom fogyasztasa nem merul ki egy filmben es egy youtube csatorna nezegetesbe.

Koszi a bemutatot!


M@cika
(őstag)

Most, hogy említetted, nekem is van egy kb. 15 pénzért vettem Auchanban és pont így használtam, hogy Scartba bele és rádugni a pendrive-ot. de lehet az 1 terás ADAtát is vinné csak sosem próbáltam meg.
Minek is már, mikor a projektorral összekötve a PC verhetetlen. Képméret amekkorát a fal elbír és ugye funkcionalitásra verhetetlen, hiszen rendes számítógép küldi az adatokat, nem holmi okosító cucc.


paperboy
(senior tag)

Én is a kadencia miatt ódzkodom ezektől a lejátszóktól, pedig egy "régebbi" LG-hez jó lenne beszerezzek egy hasonlót. Amin meglepődtem, hogy fő tv-ként használt Oled LG Tv hálózatról is gyönyörűen, kadencia helyesen játszik le minden videót, azóta nem is igen használtam a rákötött gépet filmnézésre... :)


Vasshammer
(kvázi-tag)

Ilyen boxom van Synology NAS-os hálózaton. A DS Movie-t használom vele, fhd / hd /sd filmek lejátszásával nem volt eddig baj.
T-s sagecom rourter -> TPLink gigabites switch -> NAS
Filmlejátszással nem volt problémám, de alábbiakat tapasztaltam vele:

- VLC-n recsegett a hang, a beépített lejátszón (Kodi, vagymi) jó
- Távirányítóval sokszor nem tudsz lépkedni egy-egy menüben (ami nem beépített, pl a VLC-vel és a DS Movie-val is volt gondom) Ezt megoldotta egy alis kicsi tapipados billentyűzet. Az plug&play volt...

Minden másban teljesen elégedett vagyok vele, nincs szükségem sok mindenre amúgy. Yt szokott még menni rajta, néha minimál böngészés és ennyi. Ajándék volt, magamnak nem biztos, hogy ilyet vettem volna (mivel olcsóbbat néztem volna)

egy valamit mondjatok meg, pls, hogy felirat ha NAS-on a film mappájában van, hogy tudom beolvastatni a lejátszóval? Azt nem sikerült megtalálnom...


hunluki
(fanatikus tag)

Ősi netbook ősi 720p TV-re dugva hibátlanul működik okosítás céljából :)

Semmi csicsa, dsub bemenet van a TV-n meg kompozit, dsub-ra van téve a kis gép, hálóról 720p filmeket gyönyörű szépen viszi, minitube-al 720p youtube-ot is.

Nem egy hájtek és fele annyit nem tud mint a mostani tv okosítók de a feladatát gyönyörű szépen ellátja.
Fogyasztás szintén zárójelbe tehető, az N450 TDP-je 5,5W, a körülötte lévő vadállat szintén nem fogja megizzasztani a villanyórát.

Ugyanitt rádugott hangfallal teljesen jó netrádióra, hálóról zenelejátszásra.

Szóval ha nagyon akarod be lehet fogni laptopot is, nálam ez a setup már évek óta hibátlanul teszi a dolgát.


vanye
(senior tag)

Ha "csak" YT és HBO GO kell, akkor oda elég lehet egy második generációs Chromecast is. Sőt, legutóbb (telenoros TV-app segítségével) M4 Sporton futó BL-meccset is tudtam nézni rajta/vele.
Terányi otthoni filmhez persze nem feltétlenül a Google tévéokosítója passzol, ezt aláírom. 😀


Vesa
(PH! addikt)

Tudom, hogy hazaáruló féreg vagyok, mert No-ban élek,

Szerintem inkább OKOS! :D
Egyébként a Netflix engem is érdekelne, bár csak elvből, mert HTPC-zek.


sztruhar
(fanatikus tag)

Sziasztok! Nekem most jött meg lengyel stockból DPD expressel 3 nap alatt 16 ezerért. Csak sajnos nem müxik... :O Az MX10 logo bejön és ennyi...piros a led, a távirányítóra - látszólag - nem reagál. 1x-2x világított kékkel, de akkor sem történt semmi. Nincs valakinek ilyen tapasztalata?


Babetta-X
(senior tag)

Bocsi a hülye kérdésért, de ezzel meg lehet azt csinálni, hogy vezeték nélkül összekötöm a laptopommal és az azon lévő filmet játssza le?


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

Meg. De mint írták itt már sokan jobban jársz egy Amlogic-os Box-al ilyen célra. Topic-ja is van. Mondjuk ez a Box-tól is függ, de Wi-Fi esetén lehet kelleni fog még hozzá egy USB-s Wi-Fi adapter, mert a legtöbb ilyen olcsó kínai Box-nak elég gyenge szokott lenni a belső Wi-Fi je. De vannak olyanok is, amiknek már elég jó. Szóval megoldható.

[ Szerkesztve ]


sztruhar
(fanatikus tag)

Azt kérte a forgalmazó e-mailben (geekbuying), hogy készüljön videó, mert nem értik mi baja lehet...hát én sem (egyébként a hard reset sem működik - hurkapálcikás megoldás indításkor)!

Itt a videóm... :U Az tuti, ilyen szart nem kérek helyette, minimum egy A95X PLUS Amlogic S905Y2 jöhet szóba...

[ Szerkesztve ]

üzenetek