Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


#51736960
(őstag)

Szerintem innentől egyszerű a dolog, vissza kell dugni a börtönbe, hadd gondolkozzon még egy kicsit. Ha Budaházynak tudtak adni 13 év fegyházat (gyak. semmit nem csinált), akkor ennek a féregnek is kijár 5-6 év simán. Persze tudom, álmodjak csak :)


dugynok
(senior tag)

Éljen a magyar jog- és igazságszolgáltatás....


Geller72
(veterán)

Engem is átvert itt egy ganyé. Feljelentettem. Mindenem megvolt. Név, cím, bankszámlaszám, privátok, utalás adatai, etc. Felvették a jegyzőkönyvet, majd egy hónap után megszüntették a nyomozást. Megkérdeztem, hogy ez most hogy. Azt a választ kaptam, hogy átvert volna még 10-20 embert akkor talán. Ez komoly emberek???? Ez a törvény véd meg engem???? Csodálkozunk, ha önbíráskodás van??
Csokilopásért meg előzetesbe kerül valaki, mert multitól lopott, nem magánembertől? :F


Goose-T
(veterán)
Blog

Visszaesőként már nyilván szigorúbb büntetést fog kapni, és a feltételes szabadlábra helyezést sem fogja olyan könnyen megkapni.

Persze jó kérdés, hogy lehetne az ilyeneket elintézni. A halálbüntetés ideje már lejárt, és nincs is visszatartó ereje, sőt, inkább súlyosbítja a bűncselekményeket. A kézlevágásról már a középkorban leszoktak. Legjobb talán az lenne, hogy mindenki magánzárkában legyen, ne tudják egymástól kitanulni a "szakmát" a börtönben. Vagy ha kijött valaki, kapjon még legalább annyi ideig GPS-es karperecet, ameddig bent ült, így könnyen le tudnák követni, ha ott volt egy bűncselekmény helyszínén. Esetleg fogni valami lepukkant községet, kitelepíteni a maradék tisztességes embert, körbezárni hermetikusan, és bedobni az összes börtöntölteléket, lássák el magukat, kapnának ásót, kapát, magokat, haszonállatokat, oszt dógozzanak. Bár ez sem az igazi, mert ott biztos eluralkodnának a farkastörvények, kellenének őrök oda is.

Szerk.: a társasház, ahol lakom, ott öt éven keresztül elsikkasztotta a közös költség nagy részét a közös képviselő, kb. 20 millió forintot. Még mindig szabadlábon van 2013 vége óta, pedig olyan könnyen rábizonyítható minden, mindenki a társasház bankszámlájára fizetett, ő meg simán kivette automatából a pénzt és elköltötte. A gázszámlák, áramszámlák, vízszámlák és a kukásszámlák meg csak gyűltek. Letelt már a hivatalos két év nyomozati szakasz is, és semmi haladás nem volt. Még jó, hogy nem full csórók laknak a házban, és össze lett dobva a hiányzó összeg, már majdnem ki van fizetve az összes tartozás, működik rendesen a társasház.

[ Szerkesztve ]


Jim74
(nagyúr)

Én azt nem értem, hogy nem egyszeri esetről volt szó, hanem több, mint 100 rendbeli (ha jól hallottam a videón). Hogy a bánatban lehet ilyenkor feltételesen szabadlábra helyezni??? Nem áll fent a bűnismétlés veszélye???


ImpersonatoR
(őstag)

De mi ez a "fellélegeztek a károsultak" dolog?
Miért visszakapta bárki is a pénzét?


Baskiria
(senior tag)

Miért tudott kivenni pénzt a számláról a számvivő bizottság jóváhagyása nélkül?


kenwood
(addikt)
Blog

A maganzarka annyira nem jo otlet.
Egyreszt 5x ennyi ferohely kellene a bortonokbe sok milliard plusszert.
Masreszt 3-6 honapon belul maradando szellemi karosodas eri a maganzarkasokat.
Szabadulas utan nem csak bunozo(hajlamu) lenne,hanem elmebeteg is.

En inkabb iylen valovilag szeru bortonoket tudnek elkepzelni,ahol a budi is be van kamerazava,es mindenkin microport.
Ott ki lehetne szurni, hogy ki az ,aki csak egyszer hibazott ,de megbanta,es ki az,akinek idegen a szabadsag,es csak bent erzi jol magat.

[ Szerkesztve ]


Goose-T
(veterán)
Blog

Kis társasház, 20 lakás van és pár üzlethelyiség és iroda, amit akkor még nem használt senki. Valahogy trükköztek, csak a lakások és nem az albetétek száma alapján alkalmazták a jogszabályt, miszerint 20 albetétig nem kell semmilyen bizottság meg ilyesmi. Ez van, bebuktuk, túl vagyunk rajta, és egyszer talán a volt képviselő is oda jut, ahova kell neki. Az eljárás folyamatban van, bizonyíték tengernyi, csak itt a nyóckerben vannak nagyobb prioritású bűnesetek is, mint egy piti sikkasztó közös képviselő.


hcl
(félisten)
Blog

Tök jó, és az újabb áldozatokkal vajon mi lesz? Ha nincsenek következmények, nincs értelme a büntetésnek.

És ezek után szeresse az közigazgatást az ember.

[ Szerkesztve ]


Jim74
(nagyúr)

Ez jó! :C És lenne kiszavazó show is? :DDD


Hieronymus
(őstag)
Blog

"És ezek után szeresse az közigazgatást igazságszolgáltatást az ember.

[ Szerkesztve ]


hege8888
(aktív tag)
Blog

Csak nem bv-s vagy?


Goose-T
(veterán)
Blog

Büntetésvégrehajtásra gondolsz? Nagyon távol áll tőlem az a szféra, programozó vagyok. :D


Geller72
(veterán)

"En inkabb iylen valovilag szeru bortonoket tudnek elkepzelni,ahol a budi is be van kamerazava,es mindenkin microport.
Ott ki lehetne szurni, hogy ki az ,aki csak egyszer hibazott ,de megbanta,es ki az,akinek idegen a szabadsag,es csak bent erzi jol magat."

-Ehhez kb. 4x annyi ember kellene, mint amennyi rab. Nagyjából, ahogy egy igazi valóvilágos műsorban. Nézd meg a stábot, mennyien vannak és mennyien vannak bent? Ennyi (börtön)pszichológus a világon nincs, nem hogy nálunk. :D. Másrészt ha tudom, hogy figyelnek, eleve máshogy viselkedem, mint olyan helyen, ahol nem. (Tudat alatt is).


kenwood
(addikt)
Blog

Nem kellene 0-24ben minden cellat figyelni,de azert eleg gyorsan kiderul, hogy ki az,aki masok csomgjabol el,vagy mar egy evvel a szabadulas elott azt tervezgeti,hogy hova fog betorni.
Az,hogy maskent viselkedik a kamera elott egyreszt nem gond,legalabb rend lesz.
Masreszt pedig nem igaz.
Nincs annyi energiaja senkinek, hogy 0-24ben szerepet jatsszon a kameranak.
A valosagsokban 1-2 het utan teljesen elfelejtik,max furdeskor ugrik be nekik.
Pedig ott foylamatosan interjuk vannak,ahol felveteleket jatszanak be nekik.

[ Szerkesztve ]


ViZion
(félisten)
Blog

Fain... Mennyit kell lopni még, h börtönbe kerüljön hosszabb időre? Miért nem viszik az ilyeneket kényszermunkára?


nyisziati
(veterán)
Blog

Nekem az tűnt fel, hogy a rendőrség munkáját gyak. egy oknyomozó riporter végezte el, addig semmi nem történt.

Döbbenet, hogy ezek az emberek már szinte dolgozni sem akarnak, csak a kényelmes, klimatizált irodában ücsörögni. :Y

[ Szerkesztve ]


Milka 78
(nagyúr)

Mondjuk ezt a zsandárt is megvártam volna éjszaka :U Ilyet nem is mondhatott volna,de trafizni azt tudnak :W


ViZion
(félisten)
Blog

Trafi az hozza a pénzt. Nyomozni az meg pénzbe kerül... Nyilván leszarják. Nekem is volt -igaz ott nem buktam pénzt, de próbáltak behúzni- ügyem, hónap teltek el, majd vmi kamu szöveggel lezárták, de legalább a "tartozásom" törölve lett, ennyit ért.

üzenetek