üzenetek

hozzászólások


Head88
(őstag)

Ne aggódj. Ha átvert volna még egy halom embert akkor sem csináltak volna vele semmit.
2 éve engem is átvert egy tag. Feljelentés megtörtént. Egy nyomozó ismerősöm leadta a drótot, hogy az emberkét már több mint 180 károsult jelentette fel(csalásonként 10-50ezer forintig) az ország minden táján. Emiatt összevonták az ügyet.
Azt ígérte, hogy tájékoztat ha lesz valami. 1 évig nem hallottam az ügyről. Aztán jött az ítélet papír a bíróságtól, (tárgyaláson kívüli megeggyezés) hogy bűnös és minden károsultnak tételesen felsorolva az összeg amit vissza kell fizetnie a csávónak. Emellett az is rajta volt, hogy 3év felfüggesztettet kapott. Vagyis ülnie sem kell.
A kártérítésemet meg nem kaptam meg (senki sem) mert nincs a nevén semmi vagyon vagy értéktárgy.
A bíróságon meg azt mondták, hogy fölösleges jogi útra vinnem a kártérítési igényemet mert 100% ,hogy nem jutok a pénzemhez. Ellenben előre ki kellett volna fizetnem a bírósági költségeket. Amit a végén ráterheltek volna a csalóra, csakhogy neki nincs semmije hivatalosan így ezt a pénzt is csak elbuktam volna.
Konkrétan a bíróságon beszélt le az egészről egy ügyész.
Szóval kijelenthetjük, hogy ezek a törvények valójában a csalókat védik. Egy dolgot tehetünk, gyanakvónak kell lenni mindig és nem hagyni, hogy átverjenek.

üzenetek