Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Goose-T
(veterán)
Blog

Visszaesőként már nyilván szigorúbb büntetést fog kapni, és a feltételes szabadlábra helyezést sem fogja olyan könnyen megkapni.

Persze jó kérdés, hogy lehetne az ilyeneket elintézni. A halálbüntetés ideje már lejárt, és nincs is visszatartó ereje, sőt, inkább súlyosbítja a bűncselekményeket. A kézlevágásról már a középkorban leszoktak. Legjobb talán az lenne, hogy mindenki magánzárkában legyen, ne tudják egymástól kitanulni a "szakmát" a börtönben. Vagy ha kijött valaki, kapjon még legalább annyi ideig GPS-es karperecet, ameddig bent ült, így könnyen le tudnák követni, ha ott volt egy bűncselekmény helyszínén. Esetleg fogni valami lepukkant községet, kitelepíteni a maradék tisztességes embert, körbezárni hermetikusan, és bedobni az összes börtöntölteléket, lássák el magukat, kapnának ásót, kapát, magokat, haszonállatokat, oszt dógozzanak. Bár ez sem az igazi, mert ott biztos eluralkodnának a farkastörvények, kellenének őrök oda is.

Szerk.: a társasház, ahol lakom, ott öt éven keresztül elsikkasztotta a közös költség nagy részét a közös képviselő, kb. 20 millió forintot. Még mindig szabadlábon van 2013 vége óta, pedig olyan könnyen rábizonyítható minden, mindenki a társasház bankszámlájára fizetett, ő meg simán kivette automatából a pénzt és elköltötte. A gázszámlák, áramszámlák, vízszámlák és a kukásszámlák meg csak gyűltek. Letelt már a hivatalos két év nyomozati szakasz is, és semmi haladás nem volt. Még jó, hogy nem full csórók laknak a házban, és össze lett dobva a hiányzó összeg, már majdnem ki van fizetve az összes tartozás, működik rendesen a társasház.

[ Szerkesztve ]

üzenetek