Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bot1978
(aktív tag)

Manapság engem ellepett a német használt import DELL, de pár éve nekem is volt úgy 100 lowkosztos Intelem. Ami nálam járt desktop Intel annak teljes ki volt gyomlálva a BIOS-a, szóval a CPU feszt nem lehetett emelni.
Egy halt meg nálam, de az meg szevasz, beleférhet a normál hibarátába, persze cerkával ment mind. Az meg, hogy alap órajelen nem vérzik el az i7 miatt azért elvárható, ha már egyszer támogatja a BIOS, bár mondjuk egy legalja Asus már szerintem alap i7 miatt is simán lehet halálán így 6-8 évesen, pláne egy Asrock, ami már újonnan bugos BIOS-al jön.
Azért már az ivy se csirke a maga 2011-es megjelenésével, a második generáció még öregebb.
Egyébként, ha apróban szétnézel sok hibás alaplap van eladó.
Nyilván a gépház sem mindegy. Egy rossz PC ház vacak szellőzéssel rengeteget tud rontani a helyzeten. Ezekről az akvárium vackokról meg már nem szedik le annyira a gyerekek az oldallapot sem pláne ha vizes és azért egy régi i7 is tud enni, ha felrántod.
Régen jó volt, mert akinek volt benn víz azért az felszedett magára annyit, mire megépítette, hogy nem volt hozzá teljes zöld, de manapság megveszik ezeket a kompakt vackokat egy 12cm radival...

üzenetek