üzenetek

hozzászólások


idegen lény
(őstag)

Még szerencse, hogy a 4 órától 7 óráig hallgathatót már letöltöttem ébresztőhangnak. Valami hiba lehetett az oldallal, nekem már működik. Ha nem működne, itt van egy spanyol oldal: [link]


#81733120
(aktív tag)
Blog

Köszönöm szépen a véleményed. :B :R

(#21) idegen lény: egyébként YT-on is találtam ilyeneket, elég sok van ott: [link]

[ Szerkesztve ]


idegen lény
(őstag)

Persze, tudom, csak onnan nem lehet letölteni, vagy csak programmal, nem MP3 formátumúak és nincs fönt az összes napszak.


#81733120
(aktív tag)
Blog

Az is igaz, ott annyira nincs elrendezve, meg körülményes a leszedésük (letöltés), stb.


villamos
(őstag)
Blog

A macskadorombolás esetén azonban meg kell jegyezni, hogy csakis élő, eredeti macskával az igazi. Amikor az öledben van, és simogatod, ő pedig élvezi, és dorombol...


idegen lény
(őstag)

:K Igen, az állatok a puszta jelenlétükkel képesek gyógyítani, persze az ember is képes erre. Nagyon érdekes, hogy az állatokra is milyen erősen hatnak a csillagjegyek. Ugyanúgy különbözik az egyes állatok viselkedése, mint az embereknél. Ez nagyon érdekes. Teljesen más a "jellemük". Volt például egy olyan macskám is, amelyik egyáltalán nem volt bújós, nem szerette, ha simogatták, ha ölbe vettük, leugrott. Én még ilyen macskát nem láttam. De amikor egyszer TM-eztem, egyszer csak fölugrott az ölembe, és elkezdett dorombolni. Valamit megérzett. Meg se mertem mozdulni, úgy meghatódtam. :O Onnantól fogva olyan volt, mint a többi "normális" házimacska. :)


Runo
(addikt)

Köszi! Már tolom is a lazulást! ;) :R


Gargouille
(aktív tag)

Nagyon jó ez a Noisli, pont ilyen szög egyszerűt keresek csak rendes Windows-os offline desktop programként (tehát nem böngészős és menjen netkapcsolat nélkül is). Az MS store-ban ugyan van pár hasonló de egyik se jó, mert vagy túl kevés fajta hang van amiből mixelni lehet, vagy túl van gondolva és tele van felesleges funkciókkal.


Kolondrum
(félisten)
Blog

Hehh. Relax akkor lesz ha átadom a rádiót reggel és tőlem minden össze is dőlhet itt.


SunMount3r
(veterán)
Blog

Nekem annyi bajom van vele, hogy ha 2 "hangot" rakok be, akkor az, amit a másodiknak kapcsoltam be, egy idő után elhallgat és csak az első szól tovább. Időt nem mértem, de mivel gyakran folyamatos háttérhang nálam , így mindig előfordul.


#81733120
(aktív tag)
Blog

Én ezzel még nem találkoztam. :N


ubyegon2
(veterán)
Blog

Ez igen nagyszerű, tetszik! Az előttem jelzett érdekesség nálam is megvolt, két hangot elindítottam laptopon, lementem cigizni, mikor feljöttem és leültem géphez, egyik hang elhallgatott. Megnéztem, aktiv jelzésen volt, de a hangcsúszka teljesen balra állt. :U Lehet regisztrálás után már nem csinálna ilyeneket.

A kedvencem amúgy a kávésbögre, nálatok is beszélnek benne emberek?

A túz viszont nem múködik, hiába kapcsolom be, nem lesz melegebbem. :(


#81733120
(aktív tag)
Blog

:R
Ha láttad volna, akkor nem mentél volna le...;] Egyébként leginkább táblagépen és mobilon használom, nekem ott nincs ilyen.

A kávés jó. Egyszer már kipróbálom, milyen feelinget ad kávézás közben.:D

Arról meg nem ő tehet, hogy nem lesz melegebb a tűz bekapcsolása esetén. :P:(


ubyegon2
(veterán)
Blog

Láttam én persze ezeket előre, de akkor se cigizhetek fenn. :N

Na majd megtesztelgetem ezt holnap, jobban megy-e így a látás! Eddig olyan érzésem volt, mint ha csak az lenne az igazi relaxhang, ha végtelenítve játszaná le valami, amint anyósra szögelik a koporsót...

Igen, ez erősnek túnhetne, de nincs anyós, így mondhatom. :D

Valami látli jellegű analóg programról nincs infód?

[ Szerkesztve ]


#81733120
(aktív tag)
Blog

"Na majd megtesztelgetem ezt holnap, jobban megy-e így a látás! Eddig olyan érzésem volt, mint ha csak az lenne az igazi relaxhang, ha végtelenítve játszaná le valami, amint anyósra szögelik a koporsót..."

:C:O

Valami látli jellegű analóg programról nincs infód?

:(

[ Szerkesztve ]

üzenetek