üzenetek

hozzászólások


dik
(őstag)

Na fasza épp most csaptam rá akkor most mi a fenét csináljak?


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Elvileg nem tűnik rossz vételnek, szóval éntőlem veheted, csak kicsit kellemetlen, hogy én itt intézem, csak Marci dolgozik és lassú. Aztán nem lesz semmi. Majd írj a retro topicban is ha már tuti hogy megvan, hogy micsoda és nem kell mástól.
6303c neki is volt meg 6300, de mindegy. Ha az jó akkor legyen. Csak írd meg neki is (KSParrow)


dik
(őstag)

c2 mondtam áment eddig 5000-be kicsit viharvert de tán jól teszi a dolgát és normál simes talán. Szóval ezt holnap kell meg gondolnom kitől veszem a 6303C. Erre is mintha a videókban azt láttam volna normál sim-es, de lehet benéztem. :) Kicsit kezdek elveszni a sorok között. Tehát nekem mindegy kitől lesz egy ilyen ha tényleg annyira stabil. Csak jó legyen az a lényeg!

[ Szerkesztve ]


dik
(őstag)

Most derül ki lassan csak átvágott az ürge a 6303 c helyett egy i küldött. Mostanában kezd feltünni a camera mintha nem fókuszálna. És nézem miért irkál ez olyat, hogy Nokia 6303i classic RM-638. Elő és hátlapot cserélt rajta nyilván....


dik
(őstag)

Agyon üthetetlen az a telefon valóban... :) Még mindíg hibátlanul teszi a dolgát pedig kapta az ívet rendesen.... :)


KaiotEch
(nagyúr)
Blog

Üdv. Gyerekek segítséget szeretnék kérni. Tudna valaki magyar/EU-s gyári 6303i és 6303ci FW-t linkelni? Köszi szépen! :R

[ Szerkesztve ]


dik
(őstag)

Olyan kérdésem lenne valaki esetleg tudja mi lehet a gondja a telómnak(6303i) elment a kijelző világítása? 1-2 hónapja csinálja már ezt hol volt hol nem. Most úgytűnik örökre odalett. A bill. világításával nincs gond.
Így nem látok a kijelzőn jóformán semmit....


PapG.
(tag)

Sziasztok! Ha tudna nekem valaki linkelni 10.12-es magyar nyelvű firmware-t roppant hálás lennék! Nem találok neten sehol. Valami ilyesmi kellene:
0568986: EURO-B HU-PL, Latin, STEEL
0582694: EURO-B CTV HU STEEL

üzenetek