Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


hokuszpk
(addikt)

oke, te ott dolgoztal, es kohasz voltal :D
mondom gyereknapon.


Top cat
(senior tag)

Ez a fej ismerős valakinek?


cybermanus
(őstag)

Hozzatok egy kávét leesett a vérnyomásom :DDD


samujózsi
(tag)
Blog

Nem. Én gyereknapról beszélek. A Martin, az 7x24-ben működött, aki az I-es kapun ment be május 1-én, az néha láthatta. :)
Sőt, mellette a "nagykalapács" is működött, izzó vastömböt ütögetve, olyan Richter-skála szerinti 2-3 erejű mini földrengést produkálva. :)


hokuszpk
(addikt)

akkor engem arrafele nem vittek el. emlexem ra, volt szinpad ott meg mindenfele fellepok, volt egy pasi, aki aszonta huzz egy vonalat, es mond meg mit rajzoljak belole. es 10-bol 10* megrajzolta.
meg volt Kemény Henrik Viitez Jánossal, rengeteg lufi, ilyesmi.


ooloo
(őstag)

Pontosabban Vitéz László .. cavinton ? ;]


hokuszpk
(addikt)

uvazze telleg... Lejszlo :D


Eastman
(őstag)
Blog

Egy idős keleti zöldséges az avatárom. ;) :D

Peace!


ooloo
(őstag)

Ne izgulj ... sok esetben nekem is kell pár perc mire a szoftver kikeresi az információt . Korral jár ... ez természetes elavulás . :DDD


cybermanus
(őstag)

Bakker azt hittem Ho Shi Min :DDD :R


bambano
(titán)
Blog

a téma az 1975-83 körüli időszak.


Eastman
(őstag)
Blog

Én a Deltát néztem, meg a Klinikát a Mergák miatt.


samujózsi
(tag)
Blog

Cavington. ;]
Fura... Az valami hamisítvány volt? Úgy egy, talán két éve láttam g-vel, azt hittem, én tudom rosszul. De most nézem, g nélkül írják.

[ Szerkesztve ]


samujózsi
(tag)
Blog

Színpad az valahol a belső utakon lehetett, én nem emlékszem rá. Általában az ott dolgozó családtagok munkahelyére mentünk be, nem emlékszem nagyobb sétákra.


ooloo
(őstag)

Az első "bevillanás" az élőszereplős filmek közül a [Maigret felügyelő] ....
Akkor és ott nagyon félelmetes volt az árnyékban lopózó bandita , vagy a felügyelő ... részletekre nem emlékszek , csak egy sötét árny egy kapualjban pisztollyal a kezében .. Ez a kép beégett az emlékezetembe .

[ Szerkesztve ]


samujózsi
(tag)
Blog

Emlékszik valaki Ku-klux-klanos filmre, amit valamikor a 70-es években adhattak le?
Már azt sem tudom, sorozat volt vagy "nagyfilm", csak arra emlékszem, hogy nagyon későn ment, felébredtem és azt láttam, hogy fehér ruhában és csuklyában mászkáltak benne emberek.
Én meg kisgyerekként rettegtem utána hónapokig.


ooloo
(őstag)

Első felnőtt témájú mozis élményem a [Volt Egyszer Egy Vadnyugat] .. emlékszem [ennél az intim résznél] Anyukám eltakarta a szememet .. :((( ( :DDD )


cybermanus
(őstag)

Emlékszem néha ment a tv-ben egy-egy Jancsó film, félszemmel néztem :DDD


ooloo
(őstag)

Ne is említsd ... azokban a filmekben láttam először "szőrtarisznyát".... :Y :C


bambano
(titán)
Blog

jó kis magyar filmek, sosem értettem, hogy miért van az, hogy a magyar filmeket csak világfájdalommal lehetett megnézni. mer mi akkora művészek vónánk, hogy ihaj...


ooloo
(őstag)

Ki mondta , hogy világfájdalom ??? Állítom , hogy olyan gyöngyszemek vannak a múltban forgatott filmek között , ami verekszik , vagy meg is előzi a nyugati filmeket ... az egyik nagyon mély benyomást tett rám . Elgondolkodtató ... [Az ötödik pecsét]


cybermanus
(őstag)

Gondolom akkoriban azért leszóltak felülről .Melyik mehet melyik nem mehet stb Melyik filmmel nem haragítjuk magunkra szocialista barátainkat blablabla :)


Auratech
(őstag)
Blog

Há én is vén faszinger vagyok.. Eszmélésemkor 75-ben a mágneses, kéttekerős rajztáblából álmodozva iPadAirt csináltam, tv-vel, nemlétező nettel, könyvolvasóval, videotelefonnal.... Elmeséltem. Álmodoztam. Lehülyéztek ezerrel. Én megláttam benne a lehetőséget. Tudtam.
A régi időknek egy terméke volt, ami minden mait felülmúl. Az a Kajszia csoki. Tejszínes sárgabarackkrémmel töltött tejcsoki. Tökéletes. Aztán kinyírták. Találkoztam a Stolverk marillen Mozart.. mittomén. csokijával, de az szar utánérzése volt a kajsziának. Már ezért megérte gyereknek lenni az átkosban. Ja meg útörőolimpián 50m gyorsban döntős voltam 27.2-vel 12-évesen Nyíregyházán és benne voltam a TV-ben. 4. lettem, amatőrként 26.8-cal. Zánkán a győri fiúkórussal lezúztuk az összes lánycsapatot, és imádtak minket, mert Vencel Imre kórusvezetőnk átírt néhány Queen számot mi rakoncátlan fiúkarunkra magyarul. lezúzták. Bőgtünk. Megfogadtuk, megbosszuljuk. Aztán meg is tettük. Alánktettek. leszartuk.


bambano
(titán)
Blog

de leszólni csak a témában lehet, a megvalósítás módjában nemigen... a magyar filmek akkoriban mind művészfilmek voltak, a nézői igényekre tettek magasról.

na jó, azért az eredeti hippodrom az jó volt :)


cybermanus
(őstag)

Tizedes meg a többiek :)
Az oroszok már a spájzban vannak :DDD


bambano
(titán)
Blog

Józsi az úthengerrel :)


samujózsi
(tag)
Blog

A veréb is madár tipikus művészfilm volt.
Vagy a Bob herceg.
Vagy a Liliomfi.
Vagy a Bors.
Vagy az Abigél.
Vagy a Kántor sorozat.
Pirx kalandjai.
...

üzenetek