üzenetek

hozzászólások


Daffni2
(addikt)

Már többször észrevettem,hogy nem tudod értelmezni a leírtakat.

Írtam,hogy nem a hagyományos prekoncepciók,irányítanak.

Mindeféle külső jegyek nélkül is felismerhetőek.

Az arc és a szem elárulja.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Az állatvilágban persze, hogy nincs szerelem, de ez nem is lényeges. A homoszexualitás az állatvilágban is úgy működik, hogy csak azonos neművel hajlandó "párzani".

Az egyik oldalnál szexuális orientációról van szó (ami megváltoztathatatlan, rendkívül erős ösztön), míg a másik oldalnál undorról van szó, ami tudatosan megváltoztatható, erre rengeteg a példa. Ez tudományos része. Az erkölcsi rész pedig az, hogy a melegség nem árt senkinek, miért legyek ellene?

[ Szerkesztve ]


Yofej75
(aktív tag)

Kedves folyton folyvást sértettségéről tanúbizonyságot tevő embertársam!

Tévedsz ha azt hiszed, hogy " Aki fellép ide, és elolvassa a hozzászólásokat, az pedig el fogja dönteni, hogy melyik "oldallal" fog szimpatizálni.".
Szerintem nem a hozzászólások elolvasása miatt dönti el senki sem, hogy melyik oldallal fog szimpatizálni.
Persze, te azt gondolhatod, hogy a fennkölt írásod majd mindenkit megtérít és egy csettintésre eltűnnek a Földről a számotokra homofóbnak tűnő emberek de ne ringasd magad álmokba...

Válaszolok sorban a felvetéseidre de már lusta vagyok másolgatni és beillesztgetni. Inkább pontokba szedve jelzem, hogy melyik bekezdésnél tartunk.

1. Nem kell, hogy megértsd azt amit írtam, ahogyan azt sem kell megértened, hogy miért isszák az emberek mértéktelenül a kólát miközben tudható, hogy nem éppen egészséges. A többség alatt nem a véleményi többséget értem (ahogyan megfogalmaztam, a vélemény nem permanens tehát e témában irreleváns tényező) hanem az életviteli többséget. Becsült adatok alapján a népesség 15%-a lehet meleg ha jól rémlik (nem fogom megkeresni mert szintén nincs jelentősége) tehát erősen a többséget képviselem.

2. Talán ha a másik oldalt is meg szeretnéd ismerni akkor kevesebb előítélettel kellene bajlódnod. Már az első hsz-aim között megírtam, hogy nem a melegekkel van bajom, hanem a szószólóikkal, azokkal akikre te is hallgatsz a szavaid alapján és elhiszed a sok mocskot és hazugságot amivel szakadékot ásnak akár kettőnk közé is. Téged ez nem nagyon érdekel de mégis arról papolsz, hogy fáj a meg nem értettség (tehetsz ellene...sokat!), engem érdekel az, hogy kilépjünk a sötétségből ám mindemellett én vagyok homofób, mivel ezzel mossák át az agyatokat és ti pedig reflexből ezt nyomjátok le a torkunkon. Ez így sosem lesz jó.

3. Talán megálljt parancsolnak ennek az idióta meleglobbi-hadjáratnak amit a a heterok ellen folytatnak. Vége lesz az értelmetlen vitának és mindenki belátja, hogy mindennek megvan a maga helye, ideje és stílusa. Igen, bízom abban, hogy megszűnik a kettős mérce minden tekintetben és nem kell attól félnem, hogy egy estleges munkahelyi leépítés során hiába én vagyok a jobb szakember mégis engem tesznek utcára mert ugyebár a melegeket csak nem szabad már bántani... (csak példa volt)

4. Jelen pillanatban nem betegség de tudomásom szerint senki sem támasztotta alá, hogy az azt okozó génmutáció vagy bármi más nem azonos-e más betegségnek kikiáltott szexuális zavarral. Ezerszer lerágott csont ez is. Számomra nem normális jelenség, deviancia és mégha a WHO szerint nem is betegség akkor sem egészséges dolog...

5. (na, most ctrl-c ctrl-v) "Egyébként meg megmosolyogtató, hogy sok ember itt okosabbnak érzi magát azoknál a tudósoknál, akik ezeket a döntéseket kutatásokkal alátámasztották, és azoknál az orvosoknál, akik ezeket a döntéseket meghozták." Milyen kutatásokkal támasztották alá? Pontosan mit vizsgáltak? Van-e már megfelelő módszer annak a megállapítására, hogy mi okozza az eltérést? Ha nincs akkor ezt a kérdést feltételesen kell kezelnünk, azaz feltételezhetően nem betegség...vagy az...szerinted? Lehet, hogy csak szimpla mutáció az oka, vagy a természet saját megoldása a túlnépesedésre. Esetleg Isten keze munkája szintén a túlnépesedés ellen... Ehhez mit szólsz?

6. Sajnálom. Okom van feltételezni, hogy figyelmetlen voltál.

7. Nem tudom értelmezni a magyarázatod. Száműznél akárhová amiatt, mert nem vagyok hajlandó elfogadni a magamutogatásotokat? A cigány kisebbség életmódján is megbotránkozom (de van közöttük is tiszteletre méltó egyén, ez nem is vitás - nem vagyok az általánosítás híve). Akasszam fel magam? Az ilyen beszólások vágják ki a biztosítékot. Nem tudom, kinek képzeled magad és azt sem tudom, hogy milyen terveid vannak az életre de valóban jobb lenne visszaszállnod a földre és leülni egy sarokban gondolkodni és addig fel sem állni onnan amíg le nem szoksz a pökhendiségről...

Az összehasonlítást kikérheted magadnak, saját eszköztáradból merítettem ihletet.

8. De a lényeget még most sem érted vagy csak nem akarsz rá válaszolni? Visszakeressem és leírjam másképp, hogy mire gondoltam vagy inkább fejed homokba és hagyjuk az egészet?

9. Az vagyok, homofób. Sőt! Maxihomofób ha ez számodra örömet okoz. Nem értékeltem egyik politikust sem, a pártot jellemeztem nagy általánosságban. Szakterület? Eredmény? Kié? Micsoda? :DD Nos ha már elértünk újra a személyeskedés mezejére akkor engedd meg nekem, hogy téged továbbra is tapasztalatlannak tartsalak a megnyilvánulásaid alapján. Idővel talán ez változik...mármint a tapasztalati mutatód...


Yofej75
(aktív tag)

"homoszexualitás az állatvilágban is úgy működik, hogy csak azonos neművel hajlandó "párzani"" kérlek, ha van rá mód bizonyítsd már be ezt a számomra furcsa jelenséget mivel eddigi ismereteim szerint ilyen az állatvilágban "természetes módon" nem jön létre. Ahol van mindkét ivarú egyedből ott a homoszexualitás állandósult formájának kialakulását semmi sem indokolja. Természetesen ha három kankutyát tartasz és sosem kapnak lehetőséget egy kis becsajozásra akkor a végeredmény borítékolható de ez viszont nem természetes körülmények között alakul ki hanem kényszer hatására...


mbalint987
(aktív tag)
Blog

Figyelj, az a nagy helyzet, hogy hiába írod le nekik, nem értik/akarják érteni. Most mondanám, hogy nézd meg a téma hozzászólásait, de szerintem valamennyire követted a témát, szóval nem fog meglepetésként érni, ha azt mondom: a hozzászólások nagy része nettó szájtépés.

Lehet itt érvelni és a másik oldal érveit cáfolni, felmérésekre hivatkozni, tanulmányokat és forrásokat keresni és linkelni, nem igazán érdemes. Egyszerűen azért mert vagy nem fog tudomást venni róla, vagy valami kifacsart indokkal hitelét rontja (de nem rendes érvvel, nem cáfolja meg rendesen). A legjobban egyébként ez az új "én nem linkelek forrásokat, fogadjátok és fogadjatok el így" mentalitás tetszik, valahol abszolút viccesnek találom. :D

Összegzésképpen: Sajnálom, hogy nem sikerült értelmes és konstruktív vitát kerekíteni a témából. Én azt gondolom, hogy mindent megtettem, hogy ez működhessen, ez azonban nem volt elég. A kudarcot is be kell látni, és itt most belátom, hiába volt minden akaratom, a téma nem lett különb a többi PH!-s (és ilyen témájú) topic-tól.

Azt gondolom, hogy ez a hozzászólás tökéletesen zárja az ittlétemet. Minden jót kívánok a vita téma összes résztvevőjének! :R

[ Szerkesztve ]


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Tessék, olvasgass, vannak itt elég vicces dolgok, amin én is meghökkentem. :D


Yofej75
(aktív tag)

Jajjmár, pont a wiki amelyet egy csapattársad szólt meg? Elolvasom, a vicces dolgokat szeretem.

Van a leírásban bármilyen arányszám?

Baj, ha azt mondom látatlanban, hogy a cikk amiatt nem releváns, mert ha jól sejtem kinőttük az állatias ösztöneinket?

[ Szerkesztve ]


szazbolha
(addikt)

"Sajnálom, hogy nem sikerült értelmes és konstruktív vitát kerekíteni a témából."
Pedig sikerült, csak nem azzal az eredménnyel végződött ahogy elképzelted.
.
"Azt gondolom, hogy ez a hozzászólás tökéletesen zárja az ittlétemet. "
Következetlenséged és a határozottság hiányáét jól mutatja, hogy nem az első ilyen jellegű fogadalmad.
Lássuk, most tényleg az utolsó volt?


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Milyen csapattársam? :F Nem vagyok én semmilyen szekta tagja, kikérem magamnak. :D

Te hoztad fel az állatvilágot, akkor most mégsem releváns? :))


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Jaj, ne menjünk már vissza az óvodába, hogy "háhá, mégse az lett a vége, most jól beszoptad". Meg hogy "jajj, úgy se bírod ki, hogy megint hozzászólj!". :O Ez már rég nem vita, hanem provokáció.

[ Szerkesztve ]


Yofej75
(aktív tag)

Valamelyik provokáló heterofób személyre gondoltam, mint csapattársad de ha te szektaként tekintesz a melegekre nekem úgy is megfelel :DD :))

Tévedsz, nem én hoztam fel először az állatvilágot, az is valamelyik szektás volt :D én csak folytattam megkezdett sormintát... A relevancia jelen esetben jó kérdés. Mennyire vagyunk állatok? Mennyire szükséges elnyomni azt ami ösztönös és nem jellemző a társadalomra? Ha állatok vagyunk és nem számít a társadalomra jellemző minta követése akkor teret adhatunk mindenféle devianciának és eltévelyedésnek mert ugye az ösztönök, a hormonok meg a testi vágyak... De ha mindezzel mégsem értünk egyet akkor javaslom, hogy mostantól mindenkit tekintsünk biszexuálisnak (de talán jobb lenne bevezetni a poliszexualitás fogalmát) és a jövőre nézve minden probléma megoldva. Legalábbis ebben az egy kérdésben.

Mit gondolsz, ezek alapján lehetek én a következő magyar miniszterelnök? :DDD


Daffni2
(addikt)

Sajnálom, hogy nem sikerült értelmes és konstruktív vitát kerekíteni a témából.

Mert,hogy nem is lehet!

Egy fogyatékkal élő ember be akarja magyarázni,hogy nem fogyatékos,és ezt fogadják is el a normálisok.

Akárhogy is csűritek csavarjátok, a homoszexualitás,fogyaték!

Az emberi evolúció alapja az utódnemzés,ennek alapvető feltétele, a hímnemű szexuális úton termékenyítse meg a nőneműt.

A szexuális vágy ebből ered,hormonok irányítják.

Akiből ez hiányzik az fogyatékos.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

"Valamelyik provokáló heterofób személyre gondoltam, mint csapattársad de ha te szektaként tekintesz a melegekre nekem úgy is megfelel"

Igen, pont erről van szó, hogy én nem szektásítok, kezelek egy véleménytömbként embereket, veled ellentétben.

"Tévedsz, nem én hoztam fel először az állatvilágot, az is valamelyik szektás volt"

Te hoztad fel az állati homoszexualitást, itt. Korábban is volt erről szó, de nem ahhoz kapcsolódik a hsz-ed. Én csak az állatias viselkedésről beszéltem.

A többit meg látom nem sikerült megérteni, sőt még a hajlandóság sincs meg benne, csak trollkodsz, ami a kommunikációt nem igazán segíti.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Igencsak beszűkült látásmódod van, ráadásul emellett még hihetetlenül önfejű és indulatos is vagy, ez nem jó kombináció egy fórumon. :(

[ Szerkesztve ]


szazbolha
(addikt)

Na és?
A tanulságot mindenkinek le kell vonnia.
Aki meg nem tartja a szavát, annak mást sem lehet elhinni.


Daffni2
(addikt)

Már ha a normális beszűkültséget jelent.................

Tényeket írtam,nem tudod megcáfolni,ezért önfejűnek nevezel?

Mi volt az indulatos a hozzászólásomban?

[ Szerkesztve ]


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

A normalitás sokszor szubjektív. Ebben a topikban például pont te vagy az egyik legnormálatlanabb. :D

Rövid kijelentéseket teszel, melyek tényként kezelsz, alátámasztás nélkül. Érvek nincsenek, így nincs mit cáfolni. Mindig folyamatosan ugyanazt írod, felkiáltójellel, meg most épp sok ponttal. A korábbi hsz-eket meg figyelmen kívül hagyod, így nincs vita, nem ütközik meg semmi, csak hittérítés van a részedről.

[ Szerkesztve ]


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Igen, ez van, iszapbirkózós lett a topik. :D Mbalint987-nek van egy stílusa, s nem bírja a kritikát, s akkor még provokálod is, olyan területen, aminek már semmi köze az eredetihez. Utolsó mondatod meg különösen vicces, mert aszerint most ha mbalint987 beír, akkor hazugság lesz minden szava. A topikban az iszap kezd fekáliává válni.


Mr X
(veterán)
Blog

Ennyi faszságot honnan szedsz össze? Használtál már óvszert? Minden aktusod célja az utódnemzés? Ha nem, akkor az érveid nullák, a saját marhaságodat sem támasztják alá.

Nem vagyok melegtámogató, de ha választani kellene köztük és a te fajtád között, nem őket üldöztetném.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Egyébként mi a franc az a melegtámogató? :D

Én egy fillért nem fizetek érte, nem támogatom ("legyél te is meleg, mert az jó!"), csak elfogadom, ha valaki az. Utóbbi annyiból áll, hogy nem fogom téríteni ("biztos nem akarsz heteró lenni?"), ő ilyen és kész. Nem változtat semmin. Nem leszek vele kedvesebb, se bunkóbb.

üzenetek