[Re:] [olloczky:] Zajos szomszédok - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


bambano
(titán)
Blog

panelban van központi szellőztető rendszer. a cigiszag meg a főzés szaga mindig átjön, ebből azt a következtetést extrapoláltam, hogy amit én szagosítok, az is átmegy. :)


norbx
(aktív tag)

engem a cigiszag irritált a legjobban, le is dugóztam a szellőzőt de akkor is feljött.Végül ez vezetett célra.


Eastman
(őstag)
Blog

Egy jelenet a Das Boot-ból segít? :U


norbx
(aktív tag)

Nem ismerem.Milyen jelenet?


bambano
(titán)
Blog

ja, az alattad lakó összes család meg anyázik, hogy penészedik a lakása...


norbx
(aktív tag)

miért penészedne? a szellőzőt nem dugoztam le csak nálam, ez az akna amibe a csövek mennek..... nem értem miről beszélsz


kasza blanka
(aktív tag)

Hát én ezt felhozom, már bocs.

Hihetetlen, hogy a guglis keresésem PH-s találatot hozott. Épp sírok szaktopikban szomszéd klímája miatt - hozza be a lakásba a falon a fasza 53Hz-es morajlást, hiába szólok neki - pluszba naponta 4-5x megy a mosógép.
3 tagú család felnőtt gyerekkel - életszerűtlen. Most épp a klímától nem tudok aludni, mert fél kettőkor a kinti 18C-ban be kellett kapcsolni. Kezdem azt hinni, hogy a mosások száma miatt kell a klíma állandóan (fűteni is szokott vele mikor még nincs távfűtés, vagy néha mellette is.)

Te kiderítettél ezzel kapcsolatban valamit? Próbáltam már rákeresni, hogy hirdeti-e magát vhol, hogy mosást vállal, vagy van-e ilyen háztartási über, ahol jelentkezhetsz szolgáltatónak és igénybevevőnek is, de eddig sikertelenül. Korábban a nő a helyi óvodában dolgozott, de már jó pár éve itthon dekkol ő is, meg az idióta férjét sem látom nagyon dolgozni járni. Ebből élnének?

Ma 9 után keltem: ment a centrifuga 11 kor, 1kor, délután elmentem itthonról, és aztán este 9-fél10 kor is még ment a mosógép. Gondolom volt már egy reggel, mielőtt felkeltem, és egy mikor nem voltam itthon.


kasza blanka
(aktív tag)

Hihetetlen :D

A szomszéd is ezt a topikot olvassa? Ez a mosógépes egyenesen lebetonozta a strangot. Dobott egy vaslemezt és rá 10!!! cm betont. A konyhai elszívót meg nem egyszerűen bekötötte a szellőzőbe a saját kis lukján a plafonhoz közel, neeem. Megfúrta a falat és úgy bele a szellőzőbe, amivel csak az a baj, hogy a panel szellőzők mellék vagy gyűjtőcsatorna rendszerűek: a nagy 25cm-es spirálcsövekben vannak 2-2m-s kisebb szakaszok minden lakáshoz, amik a lyuknál indulnak. Na ez kicsit lejjebb megfúrta, és belevezette az enyémbe...


norbx
(aktív tag)

Fogalmam sincs :DD De nem is nagyon érdekel olvassa e vagy sem mert már családiban lakom. Nekem jó megoldás volt a cigisek ellen a szellőzőt meg simán csak lezacskóztam a magam részéről és ott sem jött fel a szomszéd cigije. Mindenkinek saját leállás van a fő ágról tehát nem okoztam ezzel senkinek semmilyen kellemetlenséget. A strang alapból betonos volt csak a csövek mellett voltak rések azt oldottam meg így.


Narxis
(nagyúr)
Blog

:DDD :Y

üzenetek