[Re:] [olloczky:] Zajos szomszédok - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


kasza blanka
(aktív tag)

Hát én ezt felhozom, már bocs.

Hihetetlen, hogy a guglis keresésem PH-s találatot hozott. Épp sírok szaktopikban szomszéd klímája miatt - hozza be a lakásba a falon a fasza 53Hz-es morajlást, hiába szólok neki - pluszba naponta 4-5x megy a mosógép.
3 tagú család felnőtt gyerekkel - életszerűtlen. Most épp a klímától nem tudok aludni, mert fél kettőkor a kinti 18C-ban be kellett kapcsolni. Kezdem azt hinni, hogy a mosások száma miatt kell a klíma állandóan (fűteni is szokott vele mikor még nincs távfűtés, vagy néha mellette is.)

Te kiderítettél ezzel kapcsolatban valamit? Próbáltam már rákeresni, hogy hirdeti-e magát vhol, hogy mosást vállal, vagy van-e ilyen háztartási über, ahol jelentkezhetsz szolgáltatónak és igénybevevőnek is, de eddig sikertelenül. Korábban a nő a helyi óvodában dolgozott, de már jó pár éve itthon dekkol ő is, meg az idióta férjét sem látom nagyon dolgozni járni. Ebből élnének?

Ma 9 után keltem: ment a centrifuga 11 kor, 1kor, délután elmentem itthonról, és aztán este 9-fél10 kor is még ment a mosógép. Gondolom volt már egy reggel, mielőtt felkeltem, és egy mikor nem voltam itthon.

üzenetek