[Re:] [olloczky:] Zajos szomszédok - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


adika4444
(addikt)
Blog

Igen, így érthető, pláne ha gyerek fél tőle, én is tudtam parázni az ilyen jellegű hangoktól.

Az az óriási szerencséje a szomszédnak, hogy rokon hallása már nem tökéletes, meg nem is nagyon érdekli amennyire hallja, mert különben biztosan tettünk volna jogi lépéseket, nem újkeletű a dolog.

#14bkercso
A sportolás is egy lehetőség. Elég kattant egy szomszéd, furcsa nagyon a viselkedése, az egész megjelenése.

Hozzá kell mondjuk tenni, hogy ezt a napi néhány robajlást leszámítva (amit simán nem szúrunk ki a napi általános tevékenységek mikró, sütés-főzés, pakolás) közben nagyon csendes hely, a szomszédok is normálisak, nagyritkán hallok valami zenét ha nagyon fülelek, azt is csak a fürdőből.
#15norbx
Rokonom 10 éve költözött. Sok agyalás volt, mert a régi lakást is fel lehetett volna újítani. Végül eladta. Néhány hete mesélte neki a közösképviselő, hogy tele van albérlővel meg Airbnb-vel a ház, egy állatkert az egész, turisták, részegek, zajongás, az egyik lakásba valami bivaly hangcucccal csinálják a show-t rendszeresen. Aztán bejött a járvány, azóta üresen áll a lakások háromnegyede. Közös gyűlés közel lehetetlen, a tulajokat semmi nem érdekli, akit meg érdekelt, az az első albérletek meg Airbnb-k megjelenésénél lelécelt.

üzenetek