üzenetek

hozzászólások


tailor
(őstag)

Édesapámnak nemrég vettünk egy OP3-at használtan, aminek borzasztó halk volt beszéd közben a hangszórója. Beadta egy mobilszervizbe, ahol állítólag valamilyen kóddal előhoztak egy rejtett menüt, és ott "felhúzták" a hangerőt - azóta tökéletes... (Sajnos nem emlékezett rá pontosan, hogy mit mondtak neki, milyen menü volt.)


pècsimunkás
(addikt)

MTK engineer mod ilyesmire való volt , de ebben a telefonban ugye nem MTK processzor van . Persze találhattak ebben is valami hasonló beállításokat , opciókat .


Boli77
(tag)

Kértem jegyet . Ahoz képest ,hogy 3 éves és ez az egy baja lett nem mokolom . Csinálja meg a szerviz . 3 dolcsi a hangszoró néztem az akku is 8 dolcsi . Ezek nem nagy összegek de az oda-vissza szállítás +munka na azt nem tudom. Remélem nem lesz vészes .


#04441088
(addikt)

Hali.
Oneplusnal mennyibe kerül a javítás, ha a garancia már lejárt.
Írtam nekik emailt, hogy meghalt a felső, kijelzo feletti hangszóró, érdeklődnék az árakról, a szállítás módjáról, minden koltsegrol.
Erre jött email hogy ups jön a csomagert.
Ilyenkor mi van?


bAtt001
(addikt)

Párszor olvastam redditen akik már küldték szervízbe akksi cserére, ~10-15k körüli összeg jött ki nekik talán, de majd írd meg neked milyen ajánlatot tesznek a javításra, én is gondolkodom rajta.


klooo
(tag)

Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a letiltott alkalmazás (youtube, google fotó) feloldja magát? Ráadásul le is frissíti saját magát úgy, hogy ki van kapcsolva az automata frissítés. Nagyon sűrűn ezt csinálja. Fura. OOS 9.0.5.


storm3
(senior tag)

BLUETac volt az, nem gyurma.


Boli77
(tag)

Szia ! Köszönöm de nem probálkozom már semmivel . 2 órája ,hogy a futár el is vitte a szervizbe. Hát elég gyorsan . Szerdán délután jelentve most meg már vitte is épp 48 óra . Még lesz egy kis meglepetés de ez van . Kíváncsi leszek mennyi lesz a vége és mit akarnak még cserélni a hangszorón kívül mert más baja nem volt .


Boli77
(tag)

Ahogy mindent megtudok megírom . Kb egy hét szerintem .


TomMusic
(őstag)

Hát amúgy nem semmi ez a teló. 3 éve dobták piacra, és (szinte) még a mai napig tudja azokat amiket a mostani telók nyújtanak (NFC, memória, kinézet, OS update, sebesség, képminőség...). Bár mondjuk egy Huawei P30-al nyilván nem tudja felvenni a versenyt, de nem kell szerintem szégyenkeznie.


g0dl
(addikt)

Így van, ami nekem hiányzik, az részben szoftveres hiányosság ( korrekt volte támogatás barkács nélkül), részben olyan, amit az újabb modellek sem tudnak ( min 3 napos akkuidő, vízállóság).
Ráadásul az új modellek sokszor számomra érdektelen, vagy inkább negatív irányban fejlődtek, mint a keret nélküliség, az előlapi kamera bohóckodással, és a normális tok/fólia megvalósíthatatlanságával.

Azt nem értem miért kínálnak pl. 3 mm-rel vastag, de 2,5-ször ekkora akkuidővel rendelkező modellt.


HSM
(félisten)
Blog

Sőt olyanokat is tud, amit a modernebb telók nem...
Pl. vannak fizikai gombok, gyors ujjlenyomat olvasó elöl, nincs notch, bevágás, képernyőlyuk, normális szögletes sarkai vannak a kijelzőnek.... :DDD


Boli77
(tag)

Szia ! Van fejlemény. Akkor a hangszoró javítás költsége 24 Euro . Munka+anyag költség. Kerek 8000 ft . Posta állítólag ingyen van de ezt nehezen hiszem el. Akumlátort nem kértem de remélem ha szét szedik akkor vetnek rá egy pillantást és ha gond van akkor cserélhetnék azt is. Kértük de nem nagyon értették meg.😥😥.


flegga92
(senior tag)

Sziasztok!

Van valami trükk arra, hogy az egyik SIM-en ne tudjanak hívni, viszont mobilnet legyen rajta? A másik simen pedig a hívások mennének csak.


lkksioskdl3
(aktív tag)

Hali!

Szerintetek varhato a 10es android meg OnePlus 3-ra?


plejik
(addikt)
Blog

Biztos, hogy nem. Ez a 9 -is már nyögve nyelősen jött.


cd334
(tag)

LineageOS vonalon valószínű


lkksioskdl3
(aktív tag)

Hat akkor lass itt az ido valtani. Meglatom mennyire mennek le az arak majd az uj bejentesek utan.
Van kulnbseg USA es Eu s keszulekek kozott?


plejik
(addikt)
Blog

Az újaknál már nincsen. Ha a B20 ra gondolsz. Persze a töltő más.

[ Szerkesztve ]


lkksioskdl3
(aktív tag)

Igen, arra :)

A tolto nem izgat. Meg van meg a regi.

üzenetek