üzenetek

hozzászólások


sutszi
(veterán)
Blog

Én konkrétan ezt a terméket rendeltem meg. [link]
Okt. 30-án rendeltem meg és ma érkezett meg. Ha úgy vesszük nem is rossz sebesség.

thomasvold: Ennyi idő alatt belemegy annyi ciklus, hogy jó eséllyel számottevő mértékű a kapacitásvesztés.

g0dl : Sebességgel nincs gondom nekem sem. Az akku nálam a saját használati szokásaim mellett kb 2 nap. Tehát első nap reggel levettem a töltőről és másik nap este tettem fel... SOT-ot nem szoktam nézegetni, mert nem érdekel általában. Viszont amikor 1 óra navigáció + BT-n zene lejátszás lerántott 50%-ot az fájt... Persze kocsiba többnyire töltőn van, de nem akarom mindig töltőre tenni emiatt. Egyszerűen egy jó telefon... Viszont használt ára nagyon lent. Ez most az a pont volt, amikor el kell dönteni, hogy eladom, vagy aksi csere pici pénzért és használom amíg lehet. Majd ha lesz kicsit nagyobb fejlődés kamera terén, meg lesz tényleg annyi előrelépés piaci szinten amiért megéri kiadni ennyit, akkor elgondolkodom.

FNZ : Biztosan írok még róla, hogy alakul a sorsa. Ez viszont időbe telik... Kb 3-6 hónapig megtartom a régi akkut, backupnak. Ha úgy látom, hogy rendben van akkor kidobom.
Az biztos, hogy 1 hét után már több tapasztalat lesz azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt értelme a cserének.
Amúgy én is YT videó alapján cseréltem ki. De azért van pár észrevételem:
1. Nagyon kell figyelni, hogy hol próbálod szétpattintani, mert rohadt nehéz.
2. SOHA! ne a sim tálca nyílásánál próbáld.
3. A spec 2 csavarhoz(ami az aljában van) való csavarhúzó amit az akksihoz küldtek túl nagy hozzá. Viszont a készletben lévő csillagfejű simán ki és becsavarta. Nagyon finoman kell használni.
4. Végig nagyon óvatosan kell bánni vele.
5. Az normális, hogy a régi akku nehezen jön ki. Bele van ragasztva.
6. A panelt és az alu hátlapot is érdemes finoman eltisztítani valami pici kefével(pl fogkefe). Mert rengeteg szösz, meg koszt szed össze az évek során.

#akku #akkucsere #csere

[ Szerkesztve ]

üzenetek