üzenetek

hozzászólások


thomasvold
(őstag)

Használd egészséggel az új telefont :)


gezatata
(aktív tag)

Volt valami jó kis akció? vagy milyen kihagyhatatlan ajánlatról tudsz?


pècsimunkás
(addikt)

Gratulálok hozzá !
Én majd az OP10 -10t - nél vissza térek az OnePlushoz .
Az OP3- at még használom média lejátszónak . Amióta megvettem a Samsungot , nincs vele töltési probléma . Ma este le is töltöttem a frissítést . Az OP3- at így használom tovább netes rádiónak , GPS- nek , meg jó , hogy van egy szuper tartalék telefonom .


PartyShan
(aktív tag)

Nincs, a telefon árának nagy részét ajándékba kaptam , nekem csak 50et kellett ráfizetnem. Így volt számomra kihagyhatatlan. Amúgy mondom nem cseréltem volna.

Köszönöm mindenkinek.

[ Szerkesztve ]


sutszi
(veterán)
Blog

#Akkucsereután #1hét

Többen kértétek, hogy írjak az új akkuval kapcsolatban. Kicsivel több mint 1 hét és néhány töltési ciklus után nem történ semmi negatív dolog, ami izgalmat okozott volna. Az akku az első pillanattól kezdve vette a töltést. Ugyanúgy gyorsan töltődik és bírja is a gyűrődést.
2 dolgot kell látni.
1. A korábbi akku elhasználódása miatt elveszített kapacitást most visszakaptam. Ez látható tapasztalható. Képernyőképek, meg számok nélkül fogadjátok el ezt most...mert nagyon hektikusan használtam a telefont. Nem volt értelme a képernyőzésnek. Amit látok, hogy csere előtt kb ugyanolyan átlag használat mellett 50%-ot evett meg 1 nap alatt. Most 30-35%. De ez inkább kevesebb lesz/lehet majd. Okosan kijöhet a 3 nap. Igaz az a saját használati szokásaim alapján értendő. De szerintem így is látható, hogy ugyanolyan körülmények között van változás.
Ez egyébként csak annyit bizonyít, hogy az új akku valóban képes annyi energiát tárolni mint amit ráírtak és úgy egyáltalán tényleg működik.
2. Azért a szoftveres oldalt is nézni kell. Most 9.0.6 van fent. Dirty update. A vásárláskor meg 7.1.1 volt talán...? Szóval az sem mindegy, hogy a rendszer, hogyan kezeli az erőforrásokat.
A BT és a GPS-t ha bekapcsolom, akkor néhány alkalmazás sokszor indokolatlanul képes ráülni ezekre és akkor azért nagyobb az étvágy. De ez meg akku független dolog. Volt, hogy a rendszer jelezte, hogy az Aliexpress app nagyon szívja az akkut... például. Ezt lehet, le is vágom a fenébe majd...

Itt az a nagy kérdés, hogy hosszabb távon mennyire lesz hibátlan az akku működése. De azt majd pár hét múlva tudom megírni...
A rövid távú tapasztalatok alapján megérte ebbe az irányba menni, mert más problémám nincs a telefonnal.


thomasvold
(őstag)

Köszönjük szépen a beszámolót :)


FNZ
(őstag)

:C


TomMusic
(őstag)

Na jelzi az OS, hogy van új Oxygen update :B
Valaki felrakta már?


ToniSlow
(senior tag)

Szia,

Igen, napokkal ezelőtt.


TomMusic
(őstag)

Köszi!
Tapasztalható bármi (negatív) változás?


ToniSlow
(senior tag)

Nálam nem jelentkezett semmi negatívum.

Úgy tűnik hogy azt a hibát ami bejövő hívásnál jelentkezett javították.

[ Szerkesztve ]


TomMusic
(őstag)

Szuper, leszedem én is.
Köszi!


ilyr
(tag)

4 napja használom, semmi negatívumot nem tapasztaltam vele... Nulláról telepítettem meg battery calibration is volt, mintha kicsit lassabban töltődne, de lassabban is merül. Egyelőre meg vagyok vele elégedve.


L4mie
(veterán)

Hát Srácok
megjött a céges P30, lassan átmigrálom magam arra.
Op3, feltöltve, megpucolva megy a dobozába :)
Eddig legszeretettebb telefonom, pedig volt pár.


SunyaMacs
(aktív tag)
Blog

Ha elrakod, ne töltsd fel teljesen, mert az akksi így többet fog veszíteni kapacitásából, mint ha csak félig lenne feltöltve. Az ellenkezője is igaz: 0-ra merítve sem érdemes elrakni.


L4mie
(veterán)

75-re merítette, tegap, még kellett egy gps-ezére gyorsan, akkor nem töltök rá :)


ilyr
(tag)

Elvileg lítium akksiknál 40% körüli tültöttséggel érdemes kikapcsolva tárolni...


NORBl
(aktív tag)

Tudtok jó minőségű fóliát? Eddig mindig sima átlátszó fóliám volt, érdemes üvegfóliát inkább rárakni?

GearBest en találtam párat, el kéne lőni pontjaimat.:D


syler123
(veterán)

Én ezt raktam fel legutóbb, szerintem nagyon jó. A szélekhez meg adnak valamiféle olajat, ami kitölti a réseket ahol hajlik a képernyő.


flegga92
(senior tag)

Én egy ideje Ultimate Shield fóliát használok, nagyon bevállt. Könnyű feltenni, mert vizesen kell és tudod mozgatni, széleken szépen tapad. Most 1 év után keleltt cserélnem, mert véletlen felkapartam a szélét és aláment a por. Valamilyen szinten "öngyógyító", ha meg is karcolódik, pár óra alatt a zsebben kisimul.
Elsőre drágán hangzik, hogy 3500 Ft, de megéri. Angliából jön 3-5 nap alatt itt van.

üzenetek