üzenetek

hozzászólások


FeRkE
(őstag)

Rendelj Alirol hosszabb kerek kabelt, nekem jott onnan ketto is, hibatlan.


flegga92
(senior tag)

Nekem is onnan van egy komplett dash töltő + kerek hosszabb kábel, meg utángyártott dash charge-os autós töltő hosszabb kábellel, évek óta teszik a dolgukat.


norbe74
(csendes tag)

Sziasztok !
Eladtam a Oneplus 3 telefonomat és az új tulajdonos azt mondja, hogy nem tudja elindítani a telefont a Google fiókom nélkül, mert csak a korábban szinkronizált Google fiókkal indítható. Eladás előtt teljes hard reset volt, mindent töröltem a YouTube-on található videók szerint (tárhely, cache, stb.) 5.0.8 rendszer van rajta.
Nagyon megköszönném ha valaki tudna erre megoldást.

[ Szerkesztve ]


UberMutant
(őstag)

ki kell lépned, mielőtt eladod.


norbe74
(csendes tag)

Én Debrecenben, a telefon pedig Szeged mellett.
Megoldás?


TODI1111
(addikt)

Azt tudod megpróbálni, hogy belépsz a google fiókodba. Itt a biztonsági fülön, saját eszközök majd eszközök kezelése. Kiválasztod az eszközt és kijelentkezel belőle.

[ Szerkesztve ]


norbe74
(csendes tag)

Köszönöm a segítséget.
Ez megoldotta a problémát. :C


Willhunting
(aktív tag)

Sziasztok!
Lehet valahol tényleges 3000 mAh kapacitású akkumulátort venni OP3-hoz? A gyári már nagyon döglődik és kicsit unalmas napi 2-3x tölteni. Sajna utángyártott akksikkal eddig nem volt jó tapasztalatom más készülékeknél, ezért érdekelne hogy kinek mi vált be.


flegga92
(senior tag)

A Oneplus nem ad el senkinek gyári alkatrészt, így csak a saját szervizében mehetsz biztosra. Keress vissza, többen cseréltettek, nem egy horror összeg.


FNZ
(őstag)

az accubatery 2856-nak írja a kínából rendelt aksimat. az eredeti 2400 volt már, ezért cseréltem. érezhetően tovább bírja most.


ilyr
(tag)

Ugyan nem telt el 3 hónap, de gondoltam azért írok, mert ugyan váltok, de ha nem csesznek ki velem és megérkezik, akkor 7T Pro-ra... :) A HavocOS 3.7-es legutóbbi buildje van fent és az elmúlt 2 hétben az egyetlen konkrét probléma amivel találkoztam, az az, hogy az Adaptive Brightness néha (2-4 naponta talán) mintha magától kikapcsolna. Ha észreveszem, hogy változó fényviszonyok mellett nem változik a kijelző fényessége, akkor visszakapcsolom és megen jó pár napig. Egyelőre még nem tudtam mihez kötni a kikapcsolást, de szerintem ezzel az egy gonddal együtt lehet élni... :)
Ezt leszámítva a legutóbbi OOS-hez képest jóval gyorsabb a teló és ezzel együtt az akksi idő is hosszabb. Tetszik a dark mode, vannak benne hasznos funkciók mint a Smart Charge, szóval csak ajánlani tudom. Ha megjön a 7T Pro, akkor egy darabig a gyári OOS-el használom majd, hogy szokjam, de mivel arra is van Havoc, szerintem ott is átállok rá, hogy lássam azon is hozza-e ezt a különbséget.


dbius
(veterán)
Blog

Volt itt téma korábban a lapos kábel. Baseus nemrég piacra dobott olyan kábelt, ami warp charge/vooc kompatibilis, kapható piros színben és 1/2m hosszúságban is. link


SunyaMacs
(aktív tag)
Blog

Sziasztok!
Van itt olyan, aki saját magának cserélte a kijelzőt, amit ebayről rendelt 8-9e Ft körül? Érdemes ilyet venni, ami nem biztos, hogy (gyári) AMOLED? Sikerült úgy betörnöm, hogy az egész fekete lett és a digitizer se működik, szerencsére screen mirror app-pal és OTG kábel+billentyűzettel be tudtam rajta nyomni a debuggingot és tudom irányítani gépről. A képernyőt körülvevő kerettel együtt szeretném megvenni.


bupemko
(senior tag)

Tavaly váltottam Samsung A20e / A50-re, egyik se vált be igazán. Bár mindkettőre 1-2 havonta jönnek a frissítések, mivel A50 céges, ezért arra privát dolgokat nem nagyon akartam pakolni, A20e meg eMMC / Exynos kombóval és a legutóbbi frissítésekkel csigalassú lett, így vettem egy Poco F2 Pro 6 / 128-at. Ez egyelőre hasít, vannak kisebb anomáliák, de semmi kritikus egyelőre. OP3 továbbra is marad backup telefonnak gyári OOS-szel.

Kábel témában annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerencsére nekem nem volt lapos kábelem, Gearbest-ről rendeltem 2-es kerek csomagot, azokkal minden rendben van (gondolom hasonlóakat lehet kapni Alin is).


Tibko8
(senior tag)
Blog

4 év használat után kisebb nagyobb megszakításokkal véglegesen lecserelem a telefont amelyt rögtön a bemutató után vásároltam. Természetesen megtartom a dobozában fog pihenni tovább. Eddigi telefonjaim közül a legjobb választás volt.
Volt alkalmam fél évig Xiaomi Mi 9T használni de a MIUI megsem kozelíti azt amit Oxigén OS tud. Hiába volt frissebb a hardver a MI 9T-ben sebességben közelében sem volt a OnePlus 3-nak.
Aztán most sikerült nagyon (nagyon) alacsony áron hozzá jutnom egy OnePlus 7T Pro-hoz. Ilyen áron már azt mondom hogy megéri rá a váltás (számomra). :)
További szép napot mindenkinek. :)


TomMusic
(őstag)

Sziasztok,
Használ valaki két SIM-et?
Én beraktam a 2. helyre most egy új vodafonosat (1. helyen Telekomos van, azt csak hangra használnám), de nincs 4G, csak HSPA+.
Kolléga telója valami Huawei, abban is így van (Telekom + Vodafone), és nála van 4G a vodás kártyával.
Tapasztalt valaki ilyet?


Tibko8
(senior tag)
Blog

Én 2 simmel használtam de mind2 4G volt fent. Beállításokban bekell kapcsolni kettős 4G módot


TomMusic
(őstag)

Na közben kiderült, hogy kell az új SIM-nek kis idő.
Viszont ez a kettős 4G mód ez hol van?


Tibko8
(senior tag)
Blog

WiFi és internet - > SIM és hálózat


TomMusic
(őstag)

De nálam nincs ilyen opció.

üzenetek