üzenetek

hozzászólások


dbius
(veterán)
Blog

Rendszeralkalmazások adatait ne, csak általad telepített alkalmazások adatait mentsd le Titaniummal. Ezt a mentést is a rendszermenéssel együtt rakd át gépre mielőtt bármi egyebet csinálsz.

Elvileg rendszeralkalmazások és goggle fiókok adatait is tudod menteni titaniummal, de mivel teljesen más rendszert akarsz rárakni én ezt nem javaslom.

Az új rendszer telepítése után a Google fiókot kell hozzáadni, majd:

Ha előre rootolt a LineageOS (bár nem hiszem,hogy az, nem emlékszem), akkor telepíteni kell play áruházból a titaniumot és visszaállítani mentésből az appokat és adataikat, majd a készüléket újraindítani.

Ha nem rootolt a LineageOS, akkor a rendszer telepítése után először rootolni kell azt is és utána az előző bekezdésben leírtak.

Ha sikerül a Titaniummal visszaállítani az appokat és azok adatait, akkor ott folytatod kb ahol előző rendszeren abbahagytad. Most jut eszembe, hogy híváslista, sms mentésére egy másik appot, a super backupot szoktam használni azokat azzal érdemes, bár szerintem titanium is tudja. (névjegyzék remélem Google fiókba van szinkronizálva különben azt is külön kell menteni és visszaállítani)

[ Szerkesztve ]

üzenetek