üzenetek

hozzászólások


motoflug
(őstag)

Be tudnád linkelni kérlek? :B


kisspall
(aktív tag)

Neked a tárhelynövelő szkriptet kellene futtatnod. Ez egyúttal a rootot is megoldja. Mindent megtalálsz a mélyvíz topik összefoglalójában.
Driverek és a szkript csomag. Ezekre lesz szükséged onnan, meg a leírás pontos követésére. Én nem nagyon értek hozzá, nem láttam át a folyamatot, de a lépések pontos végrehajtása jó eredményt hozott, két tableten is. A nagyobb tárhelyet válaszd, az 5,58-ast.

[ Szerkesztve ]


Rodzser Mór
(senior tag)

Sziasztok!

Kb 1 hete a tabletem, vagyis az android szivat. Ezt írja egy felugróablakban:
"Sajnos a com.google.process.gapps alkalmazás leállt"
Rá OK-ézok, megint feljön az ablak. Hol rögvest, hol csak pár perccel később. Aztán vannak olyan felugróablakok is, amikor a Google play áll le stb.
Mi lehet gyógyír erre?
A Beállítások/Biztonsági mentés és visszaéállítás/Gyári adatok visszaállítása?

Az a furcsa, hogy nem telepítettem semmit, nem töröltem, nem másoltam semmit. Mégis ez jött fel, csak az okát nem tudom.


Aryes
(nagyúr)

Van erről szó a topikban, valahol, úgy emlékszem egy bizonyos gapps telepítése megoldja ezt a problémát. Hogy mi hozza elő... Nem tudom, nekem egy ideje nem volt bekapcsolva a tablet. Lehet jött rá egy frissítés?


Rodzser Mór
(senior tag)

Lefuttattam a gyári adatok visszaállítását. Egyelőre nincs már ez a hiba. Remélem, nem is jön elő.
Itt a topikban nem láttam az ezzel foglalkozó részt. Nem jártam ide egy idő után.
Ami még feltűnt, hogy a google play áruházba nem tudtam belépni, de lehet hogy ez már csak okozat volt és nem az azonosító hiánya okozta. Az automatikus frissítések ki voltak/vannak kapcsolva. Persze ettől még lehet, hogy valami a háttérben ezt nem vette komolyan.

[ Szerkesztve ]


Aryes
(nagyúr)

Pont maga a play áruház nem szokta ezt komolyan venni. :) Aztán lehet, hogy jött egy inkompatibilis frissítés.


AndrewBlase
(senior tag)

Egyszer nekem is volt vmi hasonló hiba, akkor töröltem a gépről (szinte) az összes gugli appot, beleértve a gugli playt is, majd böngészőből visszaraktam ez utóbbit. Azóta jó.

Más. Úgy veszem észre, hogy kezd belasulni a tab. Túl sokat gondolkodik a böngészőben a lapok váltásakor. Kizárólag böngészésre és filmnézésre használom. Na jó, az esetek 98%-ban. :D
Lehet ezen gyorsítani, vagy eljárt felette az idő, és nézzek helyette mást?
Amúgy működik tökéletesen, semmi gondom vele (az érezhető lassulást leszámítva).


motoflug
(őstag)

A tiéd rootolt? Pucoltál rajta valamit?


AndrewBlase
(senior tag)

Az Ábel féle 5,5-es rom van rajta a kezdetektől. Nem pucoltam semmit. Illetve nemrég feltettem és lefutattam Ccleanert, de sok változást nem vettem észre. :N


kisspall
(aktív tag)

Böngészőtől is függ. Én az UC Browsert találtam a leggyorsabbnak. Egyszerűbb oldalakat pikk-pakk betölt, a bonyolultabbaknál "gondolkodik" kicsit, de az sem vállalhatatlan. :)
Valamint lefagyasztok minden nélkülözhető alkalmazást, ami amúgy fut a háttérben. A Google szolgáltatások, Play áruház, Google szolgáltatások keretrendszer letiltása meredeknek tűnhet, de a böngészéshez és a filmezéshez nem kellenek és jól érezhető javulást hozott. Meg visszatértem a gyári launcher-re, mintha az Apex is fogta volna. (lehet hogy némely része placebo :) )
Ezt használom: Airfrozen.


motoflug
(őstag)

Köszi a tippet, rákerestem és ezt találtam: [link] Ezt elvégzem a tableten. Egyébként ez max hány GB-os kártyát vesz be?


AndrewBlase
(senior tag)

Chrome-t használok, nekem ez jött/jön be. Launchert nem használok, ahogyan Ábel megcsinálta a scriptet, úgy használom. A "felesleges" alkalmazásokat én is kilövöm (bár nem mindig), illetve letöröltem.

motoflug Hivatalosan 32, de simán megeszi a 64-es kártyát is. Nekem az van benne.


zala005
(tag)

Sziasztok!

Valaki tudna egy működő linket dobni a gyári ROM-ról?

Édesanyám tabletje elromlott, később újraflasheltem, de voltak gondok, és később a teclast rom ment fel szerintem,mert akárhányszor lefuttatom a tárhelybővítős scriptet, nincs hang a tableten.

Köszönöm előre is!


zala005
(tag)

Megtaláltam :W
https://drive.google.com/uc?id=0B7UX6AlzOdT1V0psWTN4Y2RUbEE&export=download


antal750
(aktív tag)

Sziasztok
Betöltésnél megáll az open dott feliratnál karikázik... Mit kell csinálnom hogy betöltse a progikat és elinduljon.. Help


Aryes
(nagyúr)

Kikapcsolt állapotban power+hangerő fel hosszan nyomva recovery menü, majd factory reset. Hangerő gombokkal tudsz mozogni a menüben és a power gombbal kiválasztani.

Ja, ez persze törölni fog minden adatot, ami a gépen volt, képeket, appokat, beállításokat... De talán utána újra használni tudod majd a tabletet.

[ Szerkesztve ]


Rodzser Mór
(senior tag)

Sziasztok. Mekkora a max. memóriakártya, ami kezel a tablet?


AndrewBlase
(senior tag)

64GB-ost még megeszi. (Hivatalosan 32GB)

[ Szerkesztve ]


Rodzser Mór
(senior tag)

Köszi.

Január közepén volt 3 éves a tabletka :B Jó vásár volt.


lacafaca
(őstag)

Nekem is akkori karácsonyi vétel és azóta is teszi a dolgát nap mint nap...nem is tudom 10k volt akcióban? vagy ilyesmi? Őrült jó vétel volt. A kékfogas fejhallgatójukat azóta is hajtom, 4et vettem anno, az is 2.5k volt de világbajnok...ha valakinek esetleg van elfekvőben, átvenném!

[ Szerkesztve ]

üzenetek