Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Shyciii
(addikt)

1. Senki nem mondta, hogy a képek alapján döntöttem el
2. A stílusod alapján inkább az érdekes, hogy Te hány éves vagy
3. Idősebb embernek aki csak telefonál, annak ott vannak a 2-3 hétig lazán kibíró butatelefonok
4. 50 éves apósomnak is igényesebb telefont vettem, ha már használta hírek olvasására is. Ennyire azért megtisztelem őt is, hogy nem ilyennel szúrom ki a szemét. Egy hasonló kategóriájú Xiaominak is jobb képe van.
5. MTK telefonom egyszer volt, és soha többet nem is lesz. Igénytelen, technikailag elmaradott, Qualcomm-ot másoló cég, és emelett "testreszabhatatlanok", tehát már a custom romokat nézve is bukta. Ez a chip ráadásul a Snapdragon 430-as szintjén van kb, ami meg különösen viccess, hogy erre lett írva, hogy játékok jól futottak rajta. LOL.
6. Ha neked az Intel-AMD vita ugyanaz mint a Snapdragon-MTK, akkor súlyos problémád van etéren
7. Outkit-hez volt szerencsém (10000-eshez első körben), mert gyerekori barátom belefutott, mert olcsó. Fél óra használat bőven elég volt belőle, hogy megtapasztaljam, hogy az akksi méretén kívűl semmi pozitívum nincsen benne. Ő sem használta 1 hónapig sem. Azonnal cserélte Xiaomi-ra. Az Outkitel 8000-eshez szintén volt szerencsém, de azt már nyomkodni se volt kedvem 3 percnél tovább. Már az elején látszott, hogy ugyanaz, mint a 10000-es, csak pepitában.
8. Lehet mondanod rá, hogy nem rossz x pénzért, csak van az a szint, ami alá nem megyek, még ha idős embernek adom akkor sem. Lásd 4-es pont.

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés