[Re:] [PBalázs:] Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Tessék létrehozni a Ruszó Tibor cikket!

Gondolom, aki törli az általam létrehozott lapokat, s leblokkol az egy olyan emberrel tölti a szabadidejét, akivel nem egynemű (ha férfi, akkor egy nővel, ha nő blokkol, akkor ő egy férfival). Szívesen megnősülnék, de egy 43 éves autista fiú senkinek sem kell. Ha anyu nem lesz, akkor a testvéremre leszek szorulva, s ő is fiú.


hokuszla
(aktív tag)

Szerintem is.


Gdi
(senior tag)
Blog

A tiltásnak van oka. Ami úgy érzem valid is.
Felesleges ilyeneket idekeverni, mint amivel érvelni próbálsz.

Amúgy elég vicces, hogy neked van fix IPd, nekem meg a szolgáltató nem akar adni. Megette a fene ezeket a rendszereket, meg az üzemeltetőiket.


Dilikutya
(nagyúr)

Vagy csak a Wikipedia nem játszótér.

Az IP cím meg nem attól függ, kivel élsz, hanem hogy milyen szolgáltatást használsz. Nekem pl. akkor lehet új IP-m, amikor akarom, csak bontom az ADSL kapcsolatot, majd újra csatlakozok. Bár erre nem nagyon van szükség, régebben a korlátos tárhelyek miatt lehetett esetleg szükség rá, ha nem akartam órákat várni pl. a Rapidshare-en.
Többi netet nem tudom, melyiknél ad alapból fix IP-t a szolgáltató.


Hieronymus
(őstag)
Blog

Nem IP alapján blokkolnak. Azt ki tudnád kerülni.
Abból amit létrehozol, azonnal tudják, hogy te vagy az.

Nem kell és teljesen felesleges oldalakat sorozatban létrehozni. Értelmetlenül terheled a szervereket és az embereket.
Ma már a wiki ott tart, hogy egyetlen nyelvre akarják terelni az összes. Ez esetben sokkal több erőforrás jutna a hasznos tartalom fejlesztésére és karbantartására.


domos
(senior tag)
Blog

Nem lehet hogy simán kanos vagy? Ezt a különböző nemű dolgot egy az egyben leírtad az előző posztodnál is.


Fred23
(veterán)

"Szívesen megnősülnék, de egy 43 éves autista fiú senkinek sem kell."

Ha nagyrészt önellátó vagy, és működik a cerka, biztos vagyok benne, hogy lehet feleséged, ha igazán akarod.

[ Szerkesztve ]


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Csak akkor nem látnám a piros hivatkozásokat, ha meghalnék. A ZENEMOZAIK-kal is ugyanez a helyzet. Ami másokat nem zavar, az engem azért zavar, mert valamivel el kell töltenem a szabadidőmet. A regények meg a filmek nem érdekelnek. Ha egyszer elkapnám a koronavírust, akkor nem akarnék lélegeztetőgépre kerülni. Ha meghalnék, legalább sem a Wikipédia piros hivatkozásait nem látnám, sem a ZENEMOZAIK-ot.


Gargouille
(senior tag)

Balázs, én úgy látom, hogy elég jól elboldogulsz az ilyen informatikai dolgokkal. Esetleg arra gondoltál már, hogy a szabadidődet (vagy annak egy részét) arra fordítsd, hogy mondjuk például programozni tanulgass? Csak azért kérdezem, mert szerintem ezzel hosszú távon saját magadon is tudnál segíteni és amúgy lehet menne is neked. És akkor lehet, hogy a piros linkek is kevésbé lennének zavaróak.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Amikor törlésre jelölték az általam létrehozott Omega válogatásokat, akkor nem tudtam elmagyarázni az adminisztrátoroknak, hogy ne töröljék. Az ő érvük, hogy ezek nem nevezetes válogatások.
Lehet, hogy ők járnak dolgozni, vagy ha a szigorítás miatt otthon kell lenniük, akkor a párjukkal vannak.


razorbenke92
(senior tag)
Blog

Csak akkor nem látnám a piros hivatkozásokat, ha meghalnék.
Ez nem igaz. Csináltam neked egy Greasemonkey scriptet, hogy ne lásd. Az összes létező lapot nem tudod létrehozni, mindig jönne egy oldal, ahol piros linket találnál. Ha alkalmaznád amit ajánlottam, soha többé nem látnál piros hivatkozást Wikipedia-n, és az erőforrásait sem terhelnéd túl.


Dilikutya
(nagyúr)

És mi a gond az érvükkel? Sokadik tematikus meg bestof válogatást kiadni semmi értelme szerintem, a létezésük is fölösleges. Más az, ha kiadatlan felvételek, demók vannak rajta, de simán csak a lemezverziókat összeválogatni és kiadni semmi értelme. Így külön wikipedia oldalnak sincs értelme.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Faragó Judy István-nak nincs diszkográfiája a Wikipédián. Neki még a stúdióalbumairól sincs cikk a Wikipédián. Egy album lapját ugyan létrehoztam, de Burumbátor törölte.
Gondolom Burumbátor nincs olyan kényszerhelyzetben, mint én. Ha Burumbátor egy férfi, akkor van neki egy felesége, ha nő, akkor van egy férje.

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(nagyúr)

Viszont ott a lap alján egy link az Allmusic-ra, ahol van diszkográfia. Ezek nem olyan lemezek, amikről a dalsorrenden, közreműködőkön, kiadón kívül túl sok információt lehetne elmondani.
Személy szerint a magyar beatzenét beszántanám, sóval bevetném, emléke se maradjon. Nem vagyok a cancel culture híve, de az olyan előadók, mint az Illés, Metro, a korai Omega, Komár László szerintem kínosan rosszak, bugyuták zeneileg, szövegileg is. A rendszer olyan ostoba volt, hogy a torzított gitár hangjától is összeszarta magát a hatalom. A 60-as években, amikor Jimi Hendrix, a Beatles, Rolling Stones, Doors, Uriah Heep működtek nyugaton, nálunk a Trombitás Frédi volt a sláger.


Silverboy
(tag)

#14 Dilikutya
Nincs annyi só a világon :DDD , de mélységessen egyetértek.

#13 PBalázs
Balázs, Ha csak a piros hivatkozás zavar wikipédián, ajánlom figyelmedbe #razorbenke92 hozzászólását, de már nem az első és nem is a második eset, hogy Wikipédiat próbálsz meg "szerkeszteni" és törlik, van a szócikk létrehozásnak egy formai és tartalmi követelménye, aminek nem felel meg az, ahogy csinálod. Burumbátor Wikipédia addikt nem előszőr és nem utoljára hívta fel szerintem a figyelmed rá, miért törölte a "lapot", újra létrehoztad és újra, megunta és ideiglenessen blokkolta az IP címed (Megjegyzem, PH-n is kitiltják azt aki a szabályokkal folyamatossan szembe megy, mindenhol). (Hogyan írhatok jó szócikket, Stilisztikai útmutató, Formai útmutató, Irányelvek és útmutatók, és még ezek után is törölhetik tartalmilag.)

"Gondolom Burumbátor nincs olyan kényszerhelyzetben, mint én. Ha Burumbátor egy férfi, akkor van neki egy felesége, ha nő, akkor van egy férje."
- Ez nem ellened irányúl, teljesen fölösleges "érzelmeidet" ide keverni, és Wiki addiktok nemi és egyéb életét belekeverni, feltételezni. (Ez sem az első eset a PH hasábjain.)

[ Szerkesztve ]


PBalázs
(csendes tag)
Blog

A baj az, hogy ott fizetni kell arra, hogy megnézzem, hogy melyik albumon kik működtek közre. Azért másoltam bele a Wikipédiába, hogy az albumon közreműködőket ingyen meg lehessen nézni. Annak az okát sem tudom, hogy Faragó Judy István miért hivatkozik olyanokra, ami nincsen.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Szerintem, ha az addiktok is csak internetezéssel töltenék el a szabadidejüket, akkor gondolom őket is zavarnák a Wikipédián a piros hivatkozások és a ZENEMOZAIK szövege.


Dilikutya
(nagyúr)

Erre találták ki a Pornhubot. ;]


Silverboy
(tag)

Kérek szépen tetsztik gombot PH-ra :DDD , ez ütött mint a 6:20-as a reggeli kávé előt.

#17 PBalázs
Ebben én erőssen kételketedem. Mivel, hogy az emberek 99.5% nem zavarja a piros hivatkozás. Mondjuk úgy ez egy kis szegmensét érinti az embereknek, erre tettünk neked javaslatod, hogy távolísd el saját magadnál (#razorbenke92 , Esetleg csinálj saját magadnak egy weboldalt amit csak te szerkesztesz, te felelsz érte (pl. kezdésnek: #9 Gargouille)). Olvass, Tanulj, Művelődj, Keress egy hobbit és légy benne profi példuál.


E.Kaufmann
(őstag)

Hagyjad a wiki-t, tanulj programozni, ahogy írták is.
Nézd, ha egy fiatal bombázó csajszi kell, mint örök szerelem, hááát, akkor valóban problémás a dolog, nagyok az igények.
Viszont ha képes vagy önállóan tömegközlekedni, és tudsz hülyeségekről is csacsogni néha, egy bár nem top bombázó, de ügyes hölggyel mindenféle anyagi javak átadása nélkül tudnál te is ismerkedni szerintem, és sokat tenne az önbizalmadnak egy "siker"élmény :D .
Mindig akadnak a neten is ilyen hölgyek. Szánni kell egy kis időt, de ne az egész napod cseszd el, hanem tanulj és ha nem is sportolsz, de kerékpározzál, vagy mozogj.
Valamint el kell fogadni a kudarcokat, de össze fog jönni valami, de ha nem, még akkor is elmondhatod, megpróbáltad.
Egyet ne csinálj, mert azt utálják, ne síránkozz a "nyomorodról" (nem sértésből írom így és hidd el, saját, szomorú tapasztalat). A hölgy viszont nyugodtan panaszolja el neked minden bánatát, hallgasd meg és próbálj napi egy bókot és egy poént kierőltetni magadból és van rá sansz, hogy összejön valami.


tboldi
(veterán)

Az előző bejegyzésednél is említettem a Discogs-ot, és most is megteszem. Itt ingyen megnézheted az albumok közreműködőit. Faragó Judy István is szerepel rajta.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Itt nem ír közreműködőket. Ha valamelyik albumhoz ír is, azt angolul írja.


Dilikutya
(nagyúr)

Két albumnál az oldalon van a közreműködők listája, a Judy 3-nál meg a borítón, külön nincs begépelve. Angolul... az interneten minden angolul van, nem szégyen szótárazni, abból rád is ragad valami, és legközelebb már tudni fogod.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

A Judy Guitar-nál sehol nem láttam közreműködőket. Az Allmusic ugyan ír, de ott fizetni kell. Ha az adminisztrátorok nem törölnék az általam létrehozott lapokat, akkor elég lenne egyetlen egyszer fizetni: amíg kimásolom az Allmusic-ból a Wikipédiába.

[ Szerkesztve ]


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Szeretnék ál IP címet használni!


anevemearl
(aktív tag)
Blog

Amit mások írnak, mint megoldás, miért hagyod figyelmen kívül?


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Én el szoktam olvasi, amit mások írnak, de pl. önöket azért nem zavarja sem a piros hivatkozás, sem a ZENEMOZAIK írása, mert általában az embereket a filmek meg a regények érdeklik. A házasok meg vagy beszélgetéssel töltik a szabadidejüket, vagy azzal, hogy ölelkeznek meg csókolódznak. Mivel egy csomó megszűnt honlap archive.org-vel sem nézhető meg (pl. Bollók Csaba honlapja, Grooveshark, stb), ezért arra gondolok, hogy mi lenne, ha a Wikipédia és a ZENEMOZAIK kivételével minden honlap megszűnne, vagy a Google csak erre a két honlapra adna találatot.

Bevallom őszintén a Wikipédiának vannak olyan lapjai, melyeket én hoztam létre. Ha én létrehozok egy lapot, az nem tartalmaz piros hivatkozásokat, hiszen ha beillesztek valamit a lapomba, akkor csak létező hivatkozásokat illesztek bele.


Dilikutya
(nagyúr)

Ezt a Zenemozaikot nem egészen vágom, mi a problémád vele. Nem ismeretterjesztő oldalnak tűnik.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Olvassa el ezt:
[link]

Akkor van baj, amikor a bakelit katalógusban olyan albumot (hanglemezt vagy kazettát) látok, amely sehol sem kapható, pl. ez a Kápa lemez:
[link]


Gdi
(senior tag)
Blog

Ez a zenemozaik egy elhalt oldal.
A tulajdonosa meghalt, vagy elfelejtette, de lehet, hogy csak nem érdekli, vagy elvesztette a hozzáférését.


tordaitibi
(addikt)
Blog

Idecsöppentem, olvasgattam.
Én kimondottan örülnék ha fix ip-m lenne, nyagyságrenddel egyszerűbb lenne az összes otthoni és munkahelyi szerver és hálózati beállításom, a dyndns-féleségekről nem is szólva. Majd egyszer az IPV6 megoldja talán.

Nem csak ip alapán megy az azonosítás, minden böngésző elküld olyan paraméterek tömkelegét a gépedről amelyek alapján 100%-ban azonosítható.

Minden fejben dől el.
Mondhatod hogy könnyen beszélek. Nehogy azt hidd, másnak leányálom az egész élete és soha semmi problémája nincs, és 100 éves korában mosollyal az arcán alussza magát át a túlvilágra. Ez viszonylag ritka, eddig még nem volt rá példa pár ezer év alatt.

Én nagyon sokáig gátlásokkal teli, szégyellős ember voltam. Nem kevés túlsúllyal küzdöttem szinte egész életemben.
Ez erősen rányomta a bélyegét a fiatalkoromra, míg a többiek strandra meg a Balcsira jártak és ötösével szedték fel a csajokat, én otthon gubbasztottam a szobában. Borzasztó sokat csúfoltak emiatt, és más miatt is, pl. a tornaórák napokig tartó sokkokat okoztak nekem.
Aztán mégiscsak lett feleségem és 2 szép gyerekem.
És szépen a szokásos válás lett a dologból, ez is iszonyat trauma volt, mert magamra vezettem vissza, nem vagyok se jó, se jóképű.
És 34 éves koromba egy szép nyári napon úgy döntöttem hogy ott rohadjon meg az egész szégyellősség meg gátlásosság, meg önmarcangolás, egy kétgyerekes családapa 30 felett lehet dagadt disznó.
Nem részletezett családi és munkahelyi traumák után lettem pánikbeteg, ezt senkinek nem kívánom. Önerőből felálltam belőle de az a 2 év a durva volt nagyon.

És ez a fejben dől el dolog az simán, óriási erővel kisugárzik az emberből. Ez biztos pedig nem vagyok spiritiszta meg ilyen aura izé hívő.
De azt tudom hogy ezután nemsokára több kolléganőm is az ölembe esett, biztos véletlenül..? és nekiálltam azt bepótolni ami eddig elmaradt. Faltam a nőket, tizesével. Ez mostanra, 60 felé kissé alábbhagyott de el nem múlt teljesen.

Mindenki hordja a keresztjét, ki kisebbet, ki nagyobbat. Nem zöldebb a szomszéd füve sem, az csak tőled nézve az, ha átmész hozzá, közelről foltos és fakó.

Így van ez. Ne csüggedj. Tedd meg a lehető legtöbbet amit tudsz. Magadért. És jobb lesz hidd el.
De erre az önhibáztatás, és a problémáid folyamatos mantrázása nem hogy nem segít de a lehető legrosszabb megoldás mert minden percben megrősít abban hogy mindennek te magad vagy az oka. Nagyon nem jó.

És magázódás helyett, nagyon nehéz lesz de válts tegezésre. Itt, és lassan mindenhol általános. És közvetlenebb is kicsikét.


Dilikutya
(nagyúr)

Az oldal lényegét értem, szerintem te nem érted. Ezért nem értem, mi a problémád vele. Gyakorlatilag csak olyan kiadványok szerepelnek itt, amik bakeliten, kazettán egész biztosan nem kaphatók sehol ma már, max aukciós oldalakon, de sokuknak a bolti CD beszerezhetősége is kérdéses nekem. De ez nem is egy adatbázis, vagy információs oldal.

Sőt, továbbmegyek, a dizájn alapján ehhez 20 éve nem nyúlt senki, meg freemail cím van megadva, az egész olyan, mint egy gagyi oldal 20 éve. A tevékenységért pedig, ha még művelné, már oda-vissza megszexuálta volna az összes hatóság, elölről, hátulról, és szárazon. :)
Másolt CD-t és mp3 gyűjteményt árul pénzért. :D


Gargouille
(senior tag)

Gratula hozzá, hogy összeszedted magad, én is megéltem hasonlókat, tök értem amit tanácsolsz neki. Viszont ez nála nem így működik sajnos, ha a te korlátaid (amiket át kellett lépned életed során), azok 3 méteres fakerítések voltak, akkor az övét úgy képzeld el mint "A falat" északon a Trónok Harcából.


tordaitibi
(addikt)
Blog

Igen tudom. Évekig voltam munkakapcsolatba ilyen magas falas emberkékkel és van közeli hozzátartozóm is ilyen, aki sajnos nagyon magas falakkal küzdve éli az életét.

Amit írtam, úgy spontán jött, aztán el is méláztam rajta, de a végén csak megnyomtam a küldés gombot.
Talán icipicit segít, ha nem is sokat.


Gargouille
(senior tag)

:R


PBalázs
(csendes tag)
Blog

A honlap 2006-ban lett utoljára szerkesztve. A Gyakori kérdésekben is leírtam, hogy kinek van a honlaphoz szerkesztési joga.
Bollók Csaba honlapján meg a www.gammapolis.de honlapon volt eddig leírva a legrészletesebb Omega diszkográfia, ezeket a honlapokat viszont archive.org-vel sem lehet megnézni. Ha esetleg a ZENEMOZAIK ugyanúgy megszűnne, mint pl. a Grooveshark, akkor legalább semmilyen honlap sem bosszantana ezzel a KÁPA lemezzel:
[link]

Azt nem értem, hogy miért van az, hogy egyes megszűnt honlapok archive.org-vel sem érhetőek el, bezzeg a ZENEMOZAIK meg megnyitható archive.org nélkül is. Ezt még akkor sem fogom megérteni, ha megöregszem, s meghalok.


Silverboy
(tag)

Előszőr is, 22-23 évessen én is így voltam vele, majd jött egy katasztrofális év, idegöszeomlások, családi tragédiák tömkelege, széthullott minden körülöttem, mint egy kártya vár. Akkor néztem magamba nagyon mélyen, ezt szeretném? NEM, és szépen lassan én is kimásztam belőle (szintúgy örök céltábla voltam + súlly). :K

#39 PBalázs
archive.org csak akkor ment oldalakat, ha valaki kéri rá, vagy manuálisan ment egyet az archive.org-on keresztül.

ZENEMOZAIK egy ingyenes tárhelyen lévő egyszerű weboldal. Ha megszünik a tárhely vagy a szolgáltatás akkor a ZENEMOZAIK is megszünik.

[ Szerkesztve ]


MineFox54
(őstag)
Blog

Ami neked fontos, mentegesd le az archive.org-on. A felhasználók utasítására ment. Tehát pl. neked fontos az omega.hu, akkor a jobb alul található Save Page részen le tudod menteni. Mentsd le pl. a Zenemozaikot, hogyha megszűnne, neked megmaradjon ott.

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(nagyúr)

Akkor az van, hogy közel 20 éve a kutya sem foglalkozik a Zenemozaikkal, és szerintem nem is fog, engedd el. :)
Amúgy miért fáj ez a Kápa? Én azt se tudtam, hogy léteznek, pedig én azokról is tudok, akik életükben összesen egy demót adtak ki 66 példányban. :)
Meg mi a gond vele? Van dallista...

Meg ez az oldal nem neked szól. Ha megvan a lemez, elviszed, digitalizálják, úgy látom, bemondásra nem kapsz CD-t belőle. Ha nincs meg, nem mindegy?
Esetleg írj egy mailt Ferenczy Györgynek, ő biztosan él és fellelhető az egykori tagok közül.

[ Szerkesztve ]


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Csak akkor nem zavarna a ZENEMOZAIK, ha az egész bakelit katalógust meg lehetne szerezni (akár Vateráról, akár Lemezkuckó-ból).
Minden warez oldalon be szoktam írni a kérések topikba, hogy ezt a Kápa lemezt szeretném letölteni:
[link]

Lehet, hogy ez a Kápa lemez csak olyan embereknek van meg, akiknek nincs internetük. Ami 2006-ban igaz volt, az nem biztos, hogy még koronavírus idején is igaz.

Az embereket általában azért nem zavar sem a ZENEMOZAIK írása, sem a Wikipédia piros hivatkozásai, mert többnyire az embereket a filmek meg a regények érdeklik. Kevés ember foglalkozik azzal, hogy kinek milyen lemezei jelentek meg, hogy melyiken milyen számok vannak, de én pont abba a kevés emberbe tartozom bele. Én nem tölthetem olyan dolgokkal a szabadidőmet, amivel a házasok szokták. Ha anyukám nem lesz, akkor a testvéremre leszek rászorulva, s ő is fiú.

[ Szerkesztve ]


Silverboy
(tag)

"Én nem tölthetem olyan dolgokkal a szabadidőmet, amivel a házasok szokták. Ha anyukám nem lesz, akkor a testvéremre leszek rászorulva, s ő is fiú."

Ha lány lenne akkor meg a törvény tiltaná :DDD , X éve egyedül vagyok, sőt van fórumtárs aki már 30-40 éve egyedül van. Azok sem azzal töltik az idejüket, hanem a hobbijuknak, munkájuknak, tanulmányaiknak, művelődésüknek szentelik.
"Lehet, hogy ez a Kápa lemez csak olyan embereknek van meg, akiknek nincs internetük. Ami 2006-ban igaz volt, az nem biztos, hogy még koronavírus idején is igaz."
Warez oldalakon lehet kérni feltöltést, ha esetleg nincs fent. Azt próbáltad? 40-50 éves könyveket sikerült így megszereznem amik sehol nem voltak elérhetőek, vagy ha igen horribilis összegért a világ túl felén :K . (Könyvmolyság átka...)

"Az embereket általában azért nem zavar sem a ZENEMOZAIK írása, sem a Wikipédia piros hivatkozásai, mert többnyire az embereket a filmek meg a regények érdeklik."
Tévedsz. Azért nem zavarja, mert nem érdekli őket, hogy piros vagy kék a link. Céllal keresik fel a Wikipédiát. Például a Dinamó működési elvéről olvasnának vagy a feltalálójáról.

Van egy réteg akiket ez zavar, semmi gond vele. Erre kaptál egy csomó ajánlást, nem csak itt előző topicjaidba is, sőt tőlem privátban is. Ez egy segítő közösség, talán az utolsó Fórum magyar nyelven, ami úgy működik ahogy kellene, de ha csak te mész szembe az autópályán nem biztos, hogy a többi ember téved. :R

#42 Dilikutya
Elég lenne akár egy információs levelet írni a Hungaroton -nak szerintem, mint utódkiadónak, hogy mit tudnak a lemezről, létezik-e belőle kazetta, vagy csak bakelit-en jelent meg. Esetleg egy két Antikváriumba megérdeklődni.

[ Szerkesztve ]


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Minden warez oldalon beírtam a Kérések topikba, hogy ezt a Kápa lemezt szeretném letölteni, de egyik helyen sem kaptam választ. Azért nem válaszolnak, mert akik látják a Kérések topikot, azoknak ez a Kápa lemez nincs meg:
[link]

A Wikipédiával sem lenne bajom, ha az adminitrátorok még az egymondatból álló oldalakat sem törölnék.


Dilikutya
(nagyúr)

Pont egy hónapja kelt el Vaterán egy pakkban a kérdéses Kápa kazetta is. Van kép róla, az alapján valami Bit Budapest/Füge Egyesület lehetett a kiadó, nem a Hungaroton, de az nem derült ki, mikori kiadás. Cégtárral találtam egy Bit Budapestet, 1992-es alapítású cég (vagy volt), és mivel nem állami lemezkiadó adta ki, így feltehetően rendszerváltás környékén, kicsit előtte esetleg, vagy utána pár éven belül jelent meg a kazetta, akár ez is lehet az egykori kiadó, és akkor 1992-93-94 környékét tippelnék. A borítók kivitelezése miatt inkább lehetőség szerint minél korábbi dátumot tartok valószínűnek.
Hungaroton amúgy tart fenn elektronikus vásárlási lehetőséget, csomó beszerezhetetlen lemez érhető el mp3/flac formátumban.
Ferenczy György diszkográfiájában nem szerepel a Kápa, tehát ő lemezen nem szerepelt a zenekarral.

[ Szerkesztve ]


Silverboy
(tag)

"A Wikipédiával sem lenne bajom, ha az adminitrátorok még az egymondatból álló oldalakat sem törölnék."

Pontossan azért törlik mert tartalmilag nem felel meg a Wikipédia előírásainak. [link]

Csak az egyik legrégebbi magyar hoston vagyon, ott külön van kérések ürlap :U , többiről nyilatkozni nem tudok.

#46 Dilikutya
Többszőr, rácsodálkoztam elszántságodra már a forum hasábjain, nekem informatív volt én még ennyit se tudtam, De lehet tudtál segíteni PBalázs -nak, respect :R .

"Hungaroton amúgy tart fenn elektronikus vásárlási lehetőséget, csomó beszerezhetetlen lemez érhető el mp3/flac formátumban." - Megyek és csekkolom is :K

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(nagyúr)

Most nézem, hogy a Hungaroton egy rakás egyéb oldalra irányít át, a Google meg csak halott linkeket ad a régi store-ra. Pedig tudom, hogy csomó olyan dolog fent volt, ami fizikai adathordozón hosszú évek óta nem kapható. Pár éve digitalizálták a teljes meglévő archívumot, egy cikk szerint 2013-ra lettek kész vele. Évekig ezek fent is voltak a Hungaroton oldalán, úgy látom, azóta levették, a többi digitális csatornát használják.

Amúgy csak pár perc guglizás volt, semmiség, max annyi előnyöm volt, hogy tudtam jól, mit és hogy keressek, mivel ilyesmi adatbázisokat csináltam, bővítettem sokszor.
Most már csak meg kéne szerezni ezt a Kápa lemezt, annyit volt róla szó. :)

üzenetek