üzenetek

hozzászólások


tknof1871
(őstag)

Üdv! Nem segített a watchface csere. Visszaállítottam a Pebble watchface-re. Így is "lefagy" az óra és telefonról, a Pebble appból, kell visszaállítani a firmware-t.

Hasonló tudású óra kell. Milyen órákkal lehetne lecserélni? Ami fontos. Legalább ennyi beállítható alarm és timer, rezgő legalább ilyen erős vagy erősebb, vízálló, gombokkal lehessen lépkedni a menüben mert érintőképernyőt sokszor nem tudom használni. Kesztyűben, munkaruha alatt. Kisebb kijelző ne legyen, Pebble Classicon a karakterek még olvasható méretűek voltak

Okosóra topikban már kérdeztem. Amiket ajánlottak azok 70 000 forint körül vagy felette vannak. Az nagyon sok pénz. Garmin Instinct, Garmin Vívoactive 4. Sokat tudnak. Szerintem sokkal több funkciójuk van, mint amit használnék.


Ernesst
(aktív tag)

Szia, sajnálom, ha nem oldotta meg, sajnos így nincs tippem, mi lehet a megoldás.
Az utód tekintetében is jót kérdezel, ha majd egyszer a sajátom is "elgyengül", nem tudom, mire váltanék. Most egyébként Time-om van, jól működik, viszont átlagosan 4 napot bír már csak. Amíg bírja, marad. Esetleg használtan lehet jó állapotút kifogni, csak ezeknél szerintem szintén az akkumulátor lesz a szűk keresztmetszet előbb utóbb (meg talán a Pebble app kompatibilitása, ha újabb droidok jönnek).
Egyébként itt az aprón most is van eladó Time Steel, szerintem korrekt áron.


kano
(nagyúr)

Garmin Venu SQ-t vettem és nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon szeretem a sport funkcióit.
45k volt az eMAG-on (újracsomagolt). Sajnos nekem a kerek órák nagyon nem jöttek be, így kb ez maradt.


Ferenczi Áko
(addikt)
Blog

Sziasztok! Lenne vevő a Time steel-re,de lényegi kérdés, hogy meddig kommunikàl iPhone-al? Neki egy iPhone SE van,14-es IOS verzióval.. tudná használni?


xhege
(addikt)

IOS 14 alatt én kényelmesen használtam iPhone 11 és iPhone 12 mini telefonokkal.


tknof1871
(őstag)

Az a Garmin Venu SQ-n 45 000 forintért egy jó vétel volt. Gratula!

A Pebble órám a végét járja, vagy végleg tönkrement. Órák óta töltőn van, de nincs kép.

Az Amazfit T-REX most futott ki, xiaomi.hu-n már nincs. A T-REX-et néztem ki potenciális utódnak, mert sok melós dicsérte a neten. Mikor még ott volt a xiaomi.hu-n, 1-2 hete, kerestem a részletes manualt. Hát nem tudtam meg, egyszerre hány alarm és hány timer lehet rajta éles. A hivatalos gyártó(?), miattam lehet csak a nevét adja a Xiaomi, olyan tompa. Ilyen részleteket nem lehetett tudni az oldalról. Valaki esetleg tudja a választ?
A mai okosórákban alap, hogy több alarm/ébresztő lehet éles, és több visszaszámlálót lehet elindítani?


domojko
(senior tag)

Üdv srácok!
iOs-en frissítés van a Pebble app-ra. Valaki feltette már? Mivel tud többet mint a régi?


kano
(nagyúr)

Az szerintem a régi lesz (csak neked még régebbi volt fent eddig). :)
Mi a verziója?


tknof1871
(őstag)

Ha valakit érdekel a "megoldás", Amazfit T-REX, ébresztő 10 darab lehet éles, visszaszámlálóból csak 1 darab és ha visszaszámol akkor nem lehet a menüben máshova lépni. Mikor fut a visszaszámláló akkor csak azt mutatja mennyi idő van vissza és a pontosidőt pici számokkal.
Hm, érdekes megoldás. Előnye nincs de hátránya van. Elindítható egy több órás visszaszámláló, és mást nem lehet látni, nem lehet notificationt nézni, semmi mást csak a visszaszámlálót.


domojko
(senior tag)

Igazad lehet, bár kissé fura.
Telefon váltáskor új telefonként állítom be az iphone-t. Nem biztonsági mentésből állítom vissza.
Apple ID-vel bejelentkeztem ahogy szoktam mindig. Ezután App Store-ból letöltöm a fiókomba található alkalmazásokat amiket használok, köztük a pebble app-et is.
Ennek már több mint fél éve, és a napokban dobta fel az app store hogy frissítsek a pebbel app-re.
Ez zavart meg.
Pebble verziója jelenleg amire frissítettem 4.4


Ernesst
(aktív tag)

Az App Store alapján (version history) a Pebble app 4.4-es verziója 2017 április 4-én jelent meg iOS-re.

[ Szerkesztve ]


siskad
(őstag)
Blog

Valószínűleg ez rá a magyarázat: [link]


tothferenc
(senior tag)

szaisztok. Elővettem a fiók mélyéről a jó öreg Pebble Steelem. Akku kuka, de cseréltem benne. Viszont az oldalsó gombok közül a középső és felső nem mőködik mindig. Nincs valakinek elfekvőben megdöglött steel alkatrésznek? :B


kano
(nagyúr)

Az a helyzet, hogy valószínűleg letörted az érintkezőket vagy csak az összerakásnál nem dugtad rá rendesen a szalagkábelt?


tothferenc
(senior tag)

Nem voltam egyertelmu. Mikor a fiokba kerult, mar akkor is ezt produkalta :) ahogy olvastam, ez szeria betegseg. Eddig nem akartam foglalkozni vele, mert van egy Bip-em meg egy Stratosom, de most fiok rendrakasnal elojott, es megcsapott a nosztalgia :B


Tiger.
(nagyúr)

Sziasztok. Szerintetek mennyit ér egy hibátlan keveset használt dobozos pebble time? KB 4 hónapot használtam, aztán meg lett a bip, és azóta is azt használom, de mellé jön egy apple watch is.


Memmaao
(addikt)

Szerintem nem ér annyit, hogy érdemes lenne eladni. Tartsd meg, mert azért a Pebble mérföldkő az okosóra piacon, muzeális értéke tuti lesz majd.

Egy éve nem volt rajtam a PTR. Néha bekapcsolom, töltök rajta. A gyári szíj bontatlan, doboz sértetlenül megvan. Szerintem marad az örökkévalóságig nálam. Jó érzés néha nyomkodni picit, de a Garmin Instinct Solar túlnőtte.

[ Szerkesztve ]


Bubsy
(aktív tag)

Lekopogom, de úgy néz ki, Android 11-gyel megoldódott az a probléma, hogy mindennap újra kell párosítani az órát, mint Android 10-nél.


axioma
(veterán)

Telefont csereltem es nem tudok bejelentkezni a pebble app-ba (a bal felso sarokban fejreallt robot latszik reszben, meg a "skip login" gomb az also reszen). Remlik, hogy mikor utoljara csereltem akkor is gond volt de akkor megoldottam (talan vizszintes nezettel, most az nem megy). Az app maga phone clone modszerrel kerult at, es android valtas 10->11 is volt kozben. Adatok:App 4.4.2-1405-62d45d7d7, watch: v4.4.0-rbl
Mit csinaltam rosszul? Az oraval csatlakozik, regi telo me'g rendelkezesre all, de uj telon ceges profil is van igy tul eros mokolas nem fog rajta menni.


Ernesst
(aktív tag)

Szia!
Mivel a Pebble szerverei már régen nem elérhetőek, ezért az utolsó Pebble app frissítéssel bekerült a "Skip login" lehetőség, hogy szerver nélkül is használni tudd az órát és az appot (az online funkciók nélkül). Viszont azokra meg megoldás a Rebble.io által kínált szolgáltatás, az oldalukon van egy nagyon jó leírás a beállítás menetéről.

üzenetek