És arról lehet tudni valamit, hogy mikortól válik "nyílttá" a rendszer? Vagyis, hogy ne csak meghívóval lehessen regisztrálni, mert ha jól értettem akkor ez még nem él...
hozzászólások
Szívesen küldök meghívót annak, aki kéri. Csak az emailcímedet add meg. Nem tudom, hogy mikortól válik meghívás mentessé.
A cikkben azt írtad, hogy Twitter, Facebook és Email regisztráció is van. Elfogadtam a meghívást, de csak Face, vagy Twitter lehetőséget dob fel, másra nem is tudok kattintani.
Twitterem nincs, viszont a Face fiókomat nem szeretném összekötni ezzel a dologgal (mert ott az elsődleges mail címem van), amíg nem tudom, hogy tetszik-e ez az egész.
Van más megoldás, vagy akkor ez ennyi volt.
imibogyo
Neked küldtem már meghívót, úgyhogy szerintem ellenőrízd az emailedet.
És igen, szerintem se jó összekötni a FaceBookkal olyan módon, hogy azon keresztül kapcsolódik valaki, de valamilyen szinten viszont nem árt a kapcsolat, mert sok barát Pinterest oldalát láthatjuk...de ez is talán inkább az amerikaiakra érvényes, mert lehet, hogy Magyarországon még nincs eléggé (vagy egyáltalán ) elterjedve a Pinterest..
*
Aki a magyarországi idő szerint kb du 3ig kér meghívót, annak várnia kell, mert csak azután tudok küldeni, mert addig alszom. Most megyek aludni, itt most van éjjel.
[ Szerkesztve ]
Persze már fentebb is írtam, hogy elfogadtam a meghívót, de a belépésnél azonnal Face, vagy Twitter belépést kér és nekem az egyik nincs, a másikkal pedig nem szeretném összekötni. De ha más nincs, akkor kipróbálom így.
gevike
(csendes tag)
Küldj egy meghívót légyszi.
Az emailcímem a felhasználónév gmailon.
Csak egy ötlet, regisztrálj twitteren egy sokadlagos email címmel és voilá.
Megoldottam, átírtam a Face email címemet egy sokadlagosra, úgy sem használom azt sem.
Megtörtént!
imibogyo
Viszlát Köszönöm a segítségedet!
Jó cikk
Vaúúú, az a torta... <extranagy nyálcsorgatós smiley>
Küldjek meghívót az itt megadott emailcímedre? Jofi, neked is? Vagy csak a receptet kéritek? Állítom, hogy sok hasonló jó receptet találtok akárcsak az én Pinterest oldalamon is. Szerintem érdemes regisztrálni. Én eddig semmi hátrányát nem láttam. A FB-omon se jelent meg semmi a Pinterest tevékenységemről. Szóval titokban lehet tartani , ha a nagy nyilvánosságtól fél valaki.
A recept itt van angolul: Bocs, most nincs időm jobban lefordítani.
HOZZÁVALÓK
Ingredients
Crust: A tészta.
100g crushed whole wheat cookies (store bought or home-made) 100 gr darált süti vagy keksz
1 / 2 cup instant oatmeal (zabpehely)
3 tablespoons of brown =sugar barna cukor
pinch of salt= só
7 tablespoons unsalted butter, =melted olvasztott vaj
few drops of vanilla extract= vanilia aroma
For the filling: Töltelékhez valók:
40g powdered gelatine= zselatin por
1/4 cup water= víz
400g cream cheese, softened= krémsajt vagy inkább túró
250ml heavy cream 30% =tejszínhab
1 cup sugar (if you like more sweet add more sugar) cukor
1 tablespoon lemon juice =citrom juice
3 cups blueberries, washed and drained = áfonya
For the topping: Tetejére
250ml heavy cream 30% =tejszínhab
3 teaspoons of vanilla sugar =cukor
1 cup blueberries, washed and drained =áfonya
ELKÉSZÍTÉS
Crust: Tészta:
1. Mix together crushed cookies, oatmeal, sugar, salt, butter and vanilla. Press into the base of a 20cm
round x 9cm (8”x 3½”) springform pan and bake at 350°F (180°C ) for 12-15 minutes. Remove from
an oven and cool completely at room temperature.
Keverd össze a hozzávalókat, nyújtsd ki és tedd bele a sütőformába, majd a megadott hőfokon kb negyed óráig süsd.
Filling:
2. Soak the gelatin in a 1/4 cup cold water (for about 10 minutes), and then put on a fire and warp up,
stirring, until dissolved.
A zselatint áztasd be vízbe, kb 10 percig, majd melegítsd föl, kevergesd, amíg teljesen föloldódik.
3. Mix together cheese, heavy cream, sugar and lemon juice.
Keverd össze a sajtot vagy túrót a tejszínhabbal, cukorral és citromlével.
4. Puree blueberries in a food processor(a blender will work fine) and mix with cream cheese mixture. Egy turmixgépben keverd össze az áfonyával és a krémsajtos masszát.
5. Start stirring cheese mixture slowly, while pouring the warm gelatin, after ingredients have
combined, let it stand for a few minutes until it start thickens.
Óvatosan (LASSAN) keverd az egészhez a fölolvasztott zselatint, majd pihentesd addig, amíg besűrűsödik. Majd egyenletesen öntsd rá a tésztára. 4-5 órára helyezd az egészet a hűtőszekrénybe, de egész éjjelre is bent hagyhatod.
Now spoon over the mixture evenly into the chilled base, smooth the surface and refrigerate for about
4-5 hours, but best to leave overnight.
Before you unlock the spring form pan, run a knife around the edge of the cheesecake.
Topping:
6. Whip the heavy cream with vanilla sugar. Cover top of the blueberry cheesecake with whipped
cream and blueberries. Végül a keményre vert tejszínhabbal kend meg a tetejét.
Enjoy http://www.malacukierenka.pl
[ Szerkesztve ]
Szia!
Köszi! Bejutottam. A recept is jó
tmarkee
(tag)
Üdv! Kérnék és is egy meghívót az itteni e-mail címemre. Köszönöm.
Légy szíves küldeni egy meghívót!
E-mail az adatlapomon
Megtörtént.
Jofi81 és core2 szívesen
[ Szerkesztve ]
peony
(csendes tag)
Szia!
Kérlek nekem is küldjél egy meghívót a Pinterestre.
Címem: felhasználónevem kukac freemail.hu
Előreis köszönöm!
Azokhoz, akik regisztráltak, lenne egy kérdésem. Nektek hogy tetszik a Pinterest? Kíváncsi lennék a véleményetekre.
erywolf
(csendes tag)
Sziasztok!
Kérlek nekem is küldjetek egy meghívót a Pinterestre. tango613@gmail.com Előre is köszike.