üzenetek

hozzászólások


Fruityloops
(tag)

Egy kérdés. Van egy pocophone x3 nfc-m már lassan 2 éve, ami a minden napokban tökéletesen elég minden téren, hiába jöttek ki már azóta újabbak, valahogy nem fogtak meg, vagy nagyon drágák.

Mások is vannak úgy vele, hogy ameddig csak lehet és be nem döglik, maradnak hűen a szeretett X3 nfc-jüknél? Vagy csak én. Mert 120 hz, nagy aksi, viszonylag jó fényképező, proci meg minden napokra elég, sztereo hangszóró stb. nekem elég ahogy van, más is van így vele? Vagy szemezget a redmi note 12-vel, vagy mondjuk a Xiaomi 12-13-14-el.

[ Szerkesztve ]


zsiz
(őstag)

Nekem ugyan X3 Pro volt, de ugyanezt éreztem. Nem akartam lecserélni, mert tökéletesen elég volt nekem a mindennapokra. Egy-két évet szerintem még simán kihúztam volna vele. Kicsit több, mint két évig használtam, de sajnos megadta magát, akármennyire is vigyáztam rá. Így kénytelen voltam venni helyette egy újat. Redmi Note 12 Pro 5G lett a kiválasztott. De nincs meg az a "wow, új telefon" érzés, mert egyrészt nincs akkora teljesítmény és tudásbeli különbség a kettő között, másrészt meg a Poco-t sem éreztem kevésnek. Legalább így feljebbléptem 8/256GB-ra. Nem rossz telefon amúgy, de ha nem ment volna tönkre a Poco, számomra nem érte volna meg lecserélni a RN12Pro 5G-re. Ami meg már jelentősebb előrelépés lett volna, azok kerülnek annyiba, amennyit már én egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni telefonért.


KillBorn
(senior tag)

Én egy F5-re elcsábultam volna. Megvárom a Note 13 Pro-t (aka Poco X6 Pro) (1,5k sík, 12 bites C7 kijelző, 12GB+ ram, snapdragon, kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasó, nagyon vékony keret a kijelző körül, minimál design). Elvileg 150k HUFban benne lesz a 16/512-es.

Én az X3 NFC-t egy A52s-sel használom felváltva (impulzus vásárlásra 85k-t megért 20 hónap hivatalos garival). Nem volt olyan xiaomi az elmúlt 3 évben a ~300$ kategóriában ami felkeltette volna a figyelmem.

Illetve én egy telefonért lennék most hajlandó max. 225k-t adni, az a 13T Pro (~260 most HA-n új hivatalos garis). De cserébe a feleségemnek egy iphone 15 lenne az ára.

Ha az A52s-nél jobbat akar az ember, akkor 150k HUF fölé kell menni (min. Poco F5), akkor meg már megvárom míg tényleg lesz újdonság a design és a hardver tekintetében is (pl. Poco X5 Pro nem jobb mint az A52s, és a samu még tovább is lesz támogatva).

Sokat elmond a telefonról, hogy vissza-visszatérek rá az A52s mellett. Egyszerűen xiaomis vagyok nem tudom megmondani okát.
Sztem ki lehet húzni az X3 NFC-vel amíg nem jön a Note 13-as (Poco X6) sorozat. Ahogy írtad 120hz, 6.67 FHD+, nagy akksi (jó üzemidővel még mindig, van 5000-es akksis teló 100 óra kürüli üzemidővel is), jó hangszórók, és most is teljesen vállalható kamerarendszer.
Ennél többet nem adnak gyártók most sem ár/érték arányban (sajnos) a Poco F5 kategóriájáig.

[ Szerkesztve ]


sandró60
(addikt)

Nekem is jó úgy ahogy van.Csak akkor csere,ha javítani kell.
Közel 3 éve van meg :K

[ Szerkesztve ]


bcsarli
(tag)

Az enyém most lesz 3 éves, nem látom az okát hogy miért kellene cserélnem. Ott hibáztam vásárláskor hogy megelégedtem a 64 gigás verzióval, plusz 7000-ért jöhetett volna a 128-as.
Talán az akksi időn veszem észre a korát, de 1 napot így is simán elmegy. Nagyon hálás darab ;)


bcsarli
(tag)

Sziasztok! Segítséget szeretenék kérni. Eddig gond nélkül működött a Foco X3-ról a kivetítés funkció az LG TV-re. Most az történik, hogy ha rányomok a kivetítésre, akkor a TV-n megjelenik a kérés, de csak elutasítani lehet a távirányítóval. Ha nem nyúlok semmihez, akkor pár másodperc múlva átvált TV adásra.
Ha tudtok megoldás, azt megköszönöm :)


sandró60
(addikt)

A tévét húzd le az áramról-kb 1 perc után csatlakoztasd vissza

[ Szerkesztve ]


bcsarli
(tag)

Köszönöm szépen, de sajnos ez nem segített. Van esetleg más ötlet?


bcsarli
(tag)

Annyi tapasztalat van még, hogy ha a beállítások/kapcsolat és megosztás/egyéb/vezeték nélküli megjelenítő alatt kiválasztom a TV-met, akkor gyönyörűen tükrözi a telefon képét a TV-n, de a "kivetítés"-re kattintva továbbra is azt csinálja mint amit 3 kommenttel feljebb írtam.


peterbacsi13
(friss újonc)

Egy olyan problémám lenne, hogy teljesen reseteltem a készüléket és két opciót ajánl fel. 1. csatlakozz a wifire ez még ment, de utána kéri a Mi account illetve a regisztrált email címre érkezett kódot, amiből egyiket sem tudom:-( Hogyan lehet innen továbblépni?


RVR400
(veterán)

A válasz az, hogy sehogy. Be kell jelentkezni a korábban beállított fiókkal, majd lecsatolni róla az eszközt.


zombei
(aktív tag)
Blog

Igen, vagy simán neten belépni, és leválasztani, majd utána netet adni a telónak, de a Mi fiókot, ha nem tudod akkor szívás. Youtube-on lehet találni ilyen bypass megoldásokat, de nekem azzal mikor volt egy Note 5 amivel átbas..tak, annál pl. miután lefuttattam, és fiók nélkül is tovább engedett, azután a GPS nem ment, mert letiltotta.


Viktor0610
(MODERÁTOR)
Blog

Javaslat legközelebbre.
A gyári visszaállítás ELŐTT lépj ki a Google és a gyártói fiókokból. :K


bcsarli
(tag)

Sziasztok! Ma minden előjel nélkül újraindult a telefonom, de nem tudta végigvinni a folyamatot. Olyan volt mintha beragadt volna a bekapcsoló gomb. Fekete képernyő/poco felirat/rezgés/fekete képernyő váltotta egymást periodikusan. A kezdőképernyőre kb kétszer eljutott majd újraindult ismét. Utána már addig sem jutott. Itthon rákerestem a resetre, megcsináltam, jelenleg jó. Mire készüljek? 3 éves készülék, lassan kereshetem az utódját?


Sanki
(addikt)
Blog

Sajnos a pro verziónál is előfordul, vagy úgy marad vagy nem.
Ments le mindent róla.


HMuki13
(csendes tag)

Sziasztok! Gyakorlatilag három éve mióta megvan kínlódok ezzel a gonddal. Wifin nem tudok hangvezérelt módon írni. Se a google board-on se a keresőben. Ki kell kapcsolnom a wifit és akkor minden rendben lesz. Viszont így egy csomószor úgy hagyom és a mobilnetet használom akkor is amikor nem szeretném :((( . Hallottatok már ilyesmiről illetve van rá megoldás?


Goose-T
(veterán)
Blog

Egy jó ideje már a fiam használja az X3 NFC-t. Most valószínűleg azt csinálhatta, hogy frissített volna a telefon, de ő elnyomkodta, és most bootloopba került. Recoveryn és fastbooton kívül nem jön be semmi rajta, ha a recoveryben kiválasztom a Reboot to Systemet, akkor is recoverybe bootol. Safe Mode-ban ugyanez. A gombok tökéletesen működnek rajta, tudok a menüben mozogni és rányomni bármire, nem az a gond. A telefon nincs unlockolva. Mi Assistanttal próbáltam ráflashelni egy teljes firmware-t, kétfélét próbáltam (13.0.4.0 EU és 14.0.5.0 EU), de mindegyikre hibát dobott a program még ellenőrzésnél. Fastbootban semmit sem tudok csinálni, mert unlockot kér. Az Assistant szerint 13.0.4.0 van a telefonon. Lehet ezzel még valamit kezdeni? A romokat innen szedtem.


Goose-T
(veterán)
Blog

Miután mindent megpróbáltam, amit külföldi fórumokon találtam erre az esetre, és semmi sem működött, nyomtam egy wipe data-t, amit mindenképpen el akartam kerülni, de nem volt más megoldás. Ez viszont frankón megoldotta.


zombei
(aktív tag)
Blog

Sajnos bootloop-olásnál legtöbbször csak az segít.

üzenetek