üzenetek

hozzászólások


Todvar
(csendes újonc)

Üdv!Érdeklődni szeretnék van-e valamilyen megoldás arra hogy beszélgetés alatt ne nyomkodja el az ember arca a kijelzőt?


Árpi001
(senior tag)

Nekem is probléma.
Illetve állandóan tartásba rakom a másik felet.


ncc1701
(veterán)

Szerintem valahogy szarul fogod/tartod. Tudom, pocsék duma, de asszony is ezzel küzd, nekem ugyanazon telón semmi bajom vele.


Árpi001
(senior tag)

Hogy lehet szarul fogni?
Nekem pl combzsebben, ha headsettröl beszélek, non stop felold a kijelző, és nyomodnak a gombok.


ncc1701
(veterán)

Fogalmam sincs. Tudom, ez is pocsék duma, de nekem sosem csinált ilyet. Se a fülemmel, se a zsebemmel.


Todvar
(csendes újonc)

Azért ez szerintem nem normális hogyha szarul is fognám,előtte A50 Samsung volt az nem csinált ilyeneket,de azért köszi.


ncc1701
(veterán)

Ezért is írtam, h nem értem. Anyának most lett véve egy aktuális középkategóriás samsung a saomi után, és ezzel neki sem csinálja.


Bajgunar
(aktív tag)

Xiaomi telók közelségérzékelője sose volt csúcsponton. Nem erőssége.
Vagy kalibráld be újból.


laaceee98
(tag)

Ha valóban hardveres a probléma akkor sajnos meg kell tanulni együtt élni vele, mert az újrakalibrálás meg a szoftveres javítás, amit 2 éve ígért a gyártó nem biztos, hogy segít rajta. Családban van Note10 5G, állandóan némítja a fülével a mikrofont hívás közben. Elég zavaró, mert tényleg hetente többször előfordul. Pláne hogy valószínűleg valami filléres hibáról van szó.


Utka
(tag)

Köszönöm.
Igaz nekem nem volt vele bajom.


Fulár
(senior tag)

Hívás megkezdésekor nemes egyszerűséggel a bekapcsoló gombal zárjátok le a kijelzőt.Így tutira nem fog önâlló életet élni.Az mindegy,hogy te kezdeményezted a hívást vagy téged hívnak.


TCr
(veterán)

Igen.


tonyrulez
(őstag)

Nincs benne közelségérzékelő, lásd specs, "Virtual proximity sensing". A kamera képe alapján találja ki hogy a füldhez tartod-e, ha sötét a kép akkor fülnél van, kivéve ha beszűrődik a fény és feloldja a kijelzőt. Én is utálom mint a szart, sokat telefonálok és szerencsére még nagyon nem nyomkodtam el, csak a tárcsázó beállításokig jutok. Reflexszerűen zárom már a telefont, de mivel a bekapcs gombon van az ujjam, így rögtön fel is oldom. Nem látok rá megoldást.
Következő telefon emiatt csak olyan lehet amiben van valós, fizikai közelségérzékelő

Todvar: A50-ben van rendes proximity sensor, azért működik.

[ Szerkesztve ]


ferret77
(tag)

Én ezért állítottam be, hogy csak úgy oldjon fel ha bekapcs gombbal, ha meg is nyomom, mert mindig sikerült ott megfognom a telefont és állandóan feloldott.


tonyrulez
(őstag)

Köszi, valóban van ilyen opció, kipróbáltam. Viszont (legalábbis custom ROM-on), így nem elég rátennem az ujjam és benyomni a gombot, fel kell emelnem és újra rátennem az ujjam hogy oldjon.

[ Szerkesztve ]


Todvar
(csendes újonc)

Értem,köszönöm szépen!


gerigő
(tag)

Sziasztok!
Új a telóm, (eddig Samsungom volt) és nem találom, hol tudnám beállítani, hogy ne "szupergyors" töltéssel töltsön a telefon.
Be lehet valahol állítani a "normál" töltést, van ilyenre lehetőség?
Előre is köszönöm.


Jakesz
(őstag)

Itt nem lehet azt beállítani.


laaceee98
(tag)

A gyárilag mellékelt 33W-os féltégla töltőadapter helyett egy egyszerű 6-8W-os, -vagy amilyen tetszik-, teljesítményű, esetleg régebbi készülékekből megmaradt adapterrel dugod a falba és meg van oldva a kérdés. :K


gerigő
(tag)

Köszi, akkor erre nincs beállítási lehetőség....(csodálkozom rajta)

laaceee98 - Beállítási lehetőséget szeretnék a hozzáadott töltővel.

üzenetek