üzenetek

hozzászólások


miqlas
(őstag)

Igen! ;]


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Megnéztem, de nekem amúgy minden jó, csak ezt dobja fel.


azimut
(aktív tag)

Ezt részletezhetnéd, hadd tanuljunk.


Merlini
(tag)

pimi50 12083:
2015 táján is voltak már 4G-t (azon belül B20/800mHz-t is) „tudó” telefonok, de a RN7 2019-ben jelent meg.

Vegyek másik telefont, pl. az őáltaluk árult.pl. Xiaomi Redmi Note 9 Pro-t, 104 940 Ft listaáron.
Pont tegnap láttam YouTube-on Telekom Redmi Note 8T reklámot, az pedig alig különbözik RN7-től (SD665 vs. SD660), és az jó 4G-re, stb. ?

VoLTE telefonálok jó hangminőséggel DIGI hálózatán rendszeresen, Redmi 6 a másik telefon. Azaz a VoLTE-t is tudja a topic telefonunk, sőt még az előző generációjú Redmi is.

Másik szolgáltatónál sem lehet sokkal jobb helyzet, mind ugyanazokat az átjátszókat használják. Ezt is a fiatalember mondta?

[ Szerkesztve ]


maczera
(aktív tag)

Lehetséges, hogy a RN7 a Galileo műholdakat is tudja használni? A specifikációban csak a GPS, Glonass, Beidou szerepelnek.

A GPS Test program azonban Galileo műholdakat is kijelzett és a szűrőt csak ezekre beállítva is pozicionált a GPS (10 m-es bizonytalansággal, a lakásból nézve).


pimi50
(aktív tag)

Hát persze, hogy Ő mondta, de sem a telefonról, sem a szolgáltatókról nem volt kedvem vitába kezdeni vele. Az más kérdés, hogy itt, ahol lakom, a Magenta-összetételű csomagot hasonló áron - úgy gondolom - nem nagyon "tudja" más szolgáltató. Bárcsak tévednék...


Merlini
(tag)

Telenorral megosztva telepítette és üzemelteti a 4G tornyokat, átjátszókat a Telekom. De a Voda az 99% , hogy mást használ. Persze lehet tudja, a Vodának (is?) gyenge térereje nálatok.


miqlas
(őstag)

Kapcsold le az adatkapcsolatot is és, ha úgy is talál jelet, akkor igen, különben a GSM-tornyok, meg a wifi-routerek helyzete alapján pozicionál.


brugo
(aktív tag)

Honnan kell a VoLTE -t aktivaljam ? Digi-n vagyok.


trebrona
(nagyúr)
Blog

Összefoglalót olvasd át, kérlek!


brugo
(aktív tag)

Ezt : *#*#86583#*#* oda irom be ahova egy telefonszamot irnék be ?


trebrona
(nagyúr)
Blog

Igen.


brugo
(aktív tag)

Köszönöm a segitséget de azt hiszem nekem nem fog menni mert csak a 2 euros előfizetésem van ez mintha csak az 5 eurosnál müxik ?


trebrona
(nagyúr)
Blog

Ezt az országodnak megfelelő fórumon fogják tudni megválaszolni.

[ Szerkesztve ]


Plug Life
(senior tag)

Fos a fényérzékelő szenzor, az kavar bele az automatikus állításba.


rebla
(aktív tag)

Android 9 alatt teljesen jol működött. Android 10 alatt meg idézem: "ha automatába kézzel odahúzom ahová szeretném a fényerő alsó határát akkor az lesz az alsó referencia" magyarán másképpen működik,de így is jó. Talán még praktikusabb,mert oda húzom az alját ahová akarom... és aztán addig viszi le a fényerőt Szerintem semmi köze a szenzorhoz...

[ Szerkesztve ]


rebla
(aktív tag)

A napfény mód,nálam nem működik. Újra indítottam a rendszert, de semmi. Nem fogom használni mert automatán használom,de érdekes.... :F

[ Szerkesztve ]


miqlas
(őstag)

Szerintem a RN7-ben nincs is napfény mód!


barnam_
(nagyúr)
Blog

Van benne, már Android 9-ben is volt.


rebla
(aktív tag)

[kép] elvileg van...

üzenetek