üzenetek

hozzászólások


bcsarli
(tag)

Sziasztok!

Sehogy sem tudom elővarázsolni a gboard billentyűzeten azt, hogy kint legyen a hangvezérlés ikon ha látszik a billenyűzet. Bármit csinálok nincs ott a felső sáv, ahol a hangvezérlés ikon található. Van valami megoldás erre?

[ Szerkesztve ]


aelod
(veterán)

Beállítások - hangvezérelt írás aktiválva van?


bcsarli
(tag)

A gboard-on belüli beállísban engedélyezve van. Esetleg máshol is engedélyezni kell?

[ Szerkesztve ]


Roxkex
(senior tag)

Na le csekkolom majd (megint) de Én ilyet nem láttam, hogy média / ringtone .... Szal furi !
Amúgy az meg egyszerre állítja mind a kettőt vagy eldönti kontextustól függően ?

miqlas42:Igen igen az lesz ! Bár elsőnek majd egy újabbat nézek meg :P
wanted5: Az EIS meg az OIS az minek a rövidítése akar lenni ?


szergely86
(csendes tag)

[kép] Fura nekem ugyanaz a rom van amiről kérdezel

[ Szerkesztve ]


Roxkex
(senior tag)

Jaaa media az nekem is van ! De (ahogy írtam - vagy lehet elfeledtem késő este xD -) azzal az a probléma, hogy az mindig a média hangot állítja :'(
Én a media / ringtonere azt hittem, hogy az is egy opció xD így egybe xD :facepalm: XD


miqlas
(őstag)

Az OIS Optical Image Stabilization, egy kicsi, mechanikus keretbe illesztik a lencsét vagy az egész optikát?! - mindegy is, ez a hardveres és drágább, de jobb megoldás, ami fotók esetén is mûködik. Az EIS Electronic Image Stabilization, meg egy algoritmustól vezérelve bevízszintezi a képkockákat és levagdossa a kilógó részeket, ezért persze a felbontásból is áldozunk, ha be van kapcsolva. Az EIS csak videózásnál kapcsol be.

Itt egy példa, mit tud az egyik és a másik!

[ Szerkesztve ]


lócitrom
(őstag)

ebbe MIUI 11 óta belenyúltak. akkor is csörömpöl, ha némítottad a rendszert. előtte úgy működött, hogy ha a telefon néma volt, akkor néma volt minden, MINDEN egészen addig, míg a hangerőt nem változtattad. azóta meg ilyen használhatatlan, hogy vagy média vagy csengőhang hangerejét kezeled vele. ritka használhatatlan szerintem.

[ Szerkesztve ]


BRIKLY
(veterán)
Blog

Sziasztok!

Az utóbbi hónapokban jött frissítések után most ott tart a telefon,hogy a GPS szinte használhatatlan, szélvédő elé kirakva is percekig tart mire talál jelet. A beszéd hangszóró meg annyira halk,hogy csak néma csendben hallom hogy mit mond a másik fél.

Lehet,hogy nem a frissítésektől van,de találkozott valaki hasonló problémával?


Roxkex
(senior tag)

Oh a kontextből rájöttem, hogy ehhez lesz köze.A OIS egyből lenis esett csak az EIS nem. Szal csak a mozaik szó.

Egyébként MIUI11 alatt 1080p 60ig volt stabi gcamon. Bár asszem 60on annyira bele zoomolt hogy az már élvezhetetlenné tette a videót. Viszont a 1080p 30 az ***a jó volt !
Asszem 4k 30 alatt is volt stabi. Szintén gcam.


szabacsik
(őstag)

Helló! Lehet hülye kérdés, de megoldható, hogy a képernyő orientáció fejjel lefele is lehetséges legyen? Szóval 180 fokos fordulás


szabacsik
(őstag)

Megtaláltam... mindenhol kerestem csak a wifinél nem


Roxkex
(senior tag)

Melyik rom ? Engem is érdekelne miui 12 xiaomi.eu alatt


bcsarli
(tag)

Sziasztok!

Letöltöttem egy apk file-t, és amikor telepíteni szeretném akkor fejön egy "megnyitás mint" ablak, ami a következőket ajánlja fel: szöveg, kép, video, audio, */*. Szóval nem tudom telepíteni. A régi Lenovo tabletemre simán felment. Hogyan tudnám telepíteni?

Előre is köszönöm a segítségeteket.


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Emlékeim szerint gyári fájlkezelő esetén, apk kiterjesztés esetén eleve a csomagtelepitő indul el.

Biztos hogy a .apk az az apk? :)


Crvsh3R
(senior tag)

Gcam-nél találkozott már valaki azzal a problémával, hogy random képeket 0,3 MP-ben ment el és valamikor beakad a HDR feldogozásnál? GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.1.apk


bcsarli
(tag)

Megoldódott, a gyári fájlkezelő volt a kulcsszó :) Xplore-ból próbáltam indítani :)

[ Szerkesztve ]


miqlas
(őstag)

Telekom Domino sim-kártyával nincs mobilnet. Ez normális dolog? Most aktiváltam az egyes sim-slotba, a töketlen Telekom nem tud segíteni! Van tippetek?


miqlas
(őstag)

... teszteltem és nem volt! A profi az 1080p/60 fps-nél és a 4K/30 fps-nél nem képes már realtime-ban vagdosni a képek szélét! :N


bcsarli
(tag)

Sziasztok!
Sikerült telepítenem az Oddworld New 'N' Tasty játékot, régi nagy kedvencem felújított változatát. Ennél abba a problémába ütköztem, hogy a Note7-en csak kontrollerel lehet irányítani a játékot. Ugyanez a Tabletemen gond nélkül irányítható érintőképernyővel. Csak sajnos a Tableten legkisebb grafika mellett is szaggat. Úgy gondolom, hogy a Note7-en élvezhetően lehetne játszani, de nincs konrollerem, és nem is szeretnék. Megoldható valahogy, hogy érintőképernyővel tudjam irányítani?

üzenetek