üzenetek

hozzászólások


laca1052
(tag)

Sziasztok hol tudom a miui böngészőt kivenni hogy ne az legyen az alap értelmezett böngésző előre is köszönöm. :R


laca1052
(tag)

Bocsi közben megtaláltam :DD


Bl.Gyo.
(őstag)

Sziasztok. A gyári időjárás widget-ről el lehet távolítani azt az AQI jelzést? Senkit nem érdekel, és idegesítő ott.


lacentos
(aktív tag)

Szerintem nem igazán. A levegő tisztasági értékét mutatja 1 skálából.


Crvsh3R
(senior tag)

Sziasztok!

MIUI 12 alatt másnak nem akadt gondja a kézmozdulatos vezérléssel? Nélam kb. 1 hete elkezdett meghülyülni, de csak a Facebook Messenger alatt. Kb. 40%-ban működik, minden egyéb esetben nem. Értem ez alatt, hogy a háttérben a főképernyőnél látom, hogy csinálja amit kell, viszont a Messenger az előtérben mozdulatlan marad, nem reagál a kézmozdulatos vezérlésre. Csak a bekapcsológombos zárolással, majd feloldással tudom bezárni a Messengert. Eddig ezzel a problémával soha nem találkoztam, pedig 1,5 éve folyamatosan így vezérlem a telefont. Jogosultságokat ellenőriztem, minden jogosultság meg van adva a Messengernek.

Esetleg valakinek valami ötlet?


nihill
(őstag)

Sziasztok!

Az a problémám, fiam note7 telefonján "eltűnt" az internet. Wifi kapcsolat oké, csak net nincs. Nem csak egy appban, hanem kompletten a telefonon sehol. Se az otthoni routerre, se hotspotra kapcsolódva. Telefon, router újraindítás megvolt, wifi elfelejtése és újra felvétele megvolt, több ötletem nincs :( Tud valaki ebben segíteni?


fa4hu
(őstag)
Blog

Ha a MIUI-nál marad ez az irány, szakítás lesz belőle, mert újraindítás nélkül elég hamar belassul a telefon. Ti is tapasztaltatok ilyesmit?


pimi50
(aktív tag)

Ha van egyéb eszköz a közelében (telo, PC) és azokon van net, akkor nincs ötletem. Ha szingli, akkor - esetleg vonalason - meg kell kérdezni a szolgáltatót, hogy nincs-e valami (esetleg helyi) gond.


nihill
(őstag)

Jópár eszköz van még nálunk (telefon, tablet, laptop), de csak ezen az egyen nincs net.


wjoe
(tag)

DNSCrypt vagy Privát DNS esetleges használata is okozhatja, ha nem éri el a DNS szervert a telo és így nem tudja feloldani az internet címeket.


fa4hu
(őstag)
Blog

AD Guard vagy valami hasonló reklámszűrő nincs telepítve?


fa4hu
(őstag)
Blog

Nem lehet, hogy ez is abból fakad, hogy hosszabb ideig futtatva a készülék meghülyül, feltelítődnek bizonyos ideiglenes tárhelyei? Újraindítás után is előfordul?


nihill
(őstag)

Nincs semmi ilyenünk.

#13011 fa4hu
ezt este megnézem


22Dávid22
(aktív tag)

Nálam nem igazán lelassul, hanem telemegy a RAM, és nagyon leromlik a multitasking. De nálam ez sem vészes, ha heti egyszer újraindítom a telefont, akkor működik rendesen. Legfrissebb EEA ROM van fent.


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Kiváncsi leszek rá, hogy érkezni fog-e bugfix Miui 12-re.

Én egyenlőre visszatértem Miui 11-re.


pimi50
(aktív tag)

Néz meg ezeket, hátha.... [link]


Crvsh3R
(senior tag)

Közben olvastam máshol is a problémáról. A Messenger Chat fejek funkciójával van a probléma. Ha jön valakitől üzenet és a chat fejjel nyitom meg, akkor nem működnek a kézmozdulatok. Megoldásként kikapcsoltam a chat fejeket, de azért ezt nem tartom tartós megoldásnak. Pórbáltam már mindent, még újra is telepítettem az appot, de a helyzet sajnos ugyanaz.


22Dávid22
(aktív tag)

Nálam ez már Android 9 alatt is probléma volt, így nem hinném, hogy kifejezetten a MIUI 12-vel lenne a baj. Sőt, az utolsó MIUI 11-es frissítéssel nálam rosszabb is volt, mint most.


trebrona
(nagyúr)
Blog

Próbálkozz meg ezzel:


togvau
(senior tag)

semmi frissítés nem volt, de ez a hulladék már azonnal lelövi a spotify-t is, ha messengeren üzennek... természetesen a spotify nincs korlátozáson van az akksikímélőnél.
Eddig csak akkor lőtte le ahogy lepauseztam.

Mindezt 800 mega szabad ramnál.

Lehet valahogy downgradelni régebbi miui-ra?

üzenetek