üzenetek

hozzászólások


vargalex
(félisten)
Blog

Persze, hogy nincs akkora különbség. 7-3=4, de 10-7 az csak 3. :)


Fall-N
(veterán)

Nekem gyári ROM-mal sincs bajom, egyedül a CoD Mobile számára kezd kevés lenni. Egyébként nincs vele semmi baj. Idén még nem cserélem le. De a következő az biztos, hogy 6/128 vagy 8/128 lesz. Mivel bejön a gyári Android 12 így lehet, hogy stock közeli telefon lesz. AMOLED viszont nem kell nekem, mert utálom. Esetleg ha jó áron lesz akkor szereztem már a Samsung A22 5G-vel, igaz ez már nem stock ROM, de legalább IPS.

[ Szerkesztve ]


Biqci
(aktív tag)

Csak kíváncsiságból, miért nem jön be az amoled? Az utolsó amoledes telóm még vagy 10 éve a Samu Omnia2 volt, azóta csak ips-es telefonok. De nekem csak jó emlékeim vannak, alig várom, hogy megvegyem a következő amoledes készülékem :D


Fall-N
(veterán)

Nekem mindig beégett. Első ami beégett az az értesítési sáv. Nem is kellett sok idő hozzá 3 hét múlva már látszott. Ezenkívül összes rokon és ismerős telefonját megnéztem és bár ők nem veszik észre, mind be van égve. Én sajnos rögtön kiszúrom és zavar a dolog. IPS-sel nincs bajom, nem érdekel hogy van-e valódi fekete. Viszont Mi Band 5-ön nem zavar, ott mondjuk nem fog tudni beégni, mert sosem megy annyi ideig a kijelző.

Ismerősöm is mutatta a két éves Poco F1-es telefonját nemrég, ott meg a játék menüje égett be.

[ Szerkesztve ]


aelod
(veterán)

Nekem 2 amoled is volt és nem tegnap... Egyik sem égett be pedig feszt full fényerőn volt használva mindkettő. Ace 4 és i8910 hd samsung.


Biqci
(aktív tag)

Értem. Érdekes. Én ilyet nem tapasztaltam, bár az egy régi kütyü volt. Ezek a mostani újabb kijelzők érzékenyebbek lennének?
Vagy tényleg igaz, hogy régen minden jobb volt? :F :D

aelod: na tessék... :D


trebrona
(nagyúr)
Blog

Arra leszek kíváncsi, hogy pl a Pixel Experience ROM-t megcsinaljak-e majd Android12-re?

Miért ne csinálnák meg? Ezeréves Redmi 3S-re is van még A11 PE official. [link]

[ Szerkesztve ]


trebrona
(nagyúr)
Blog

Nálam az utóbbi időben S8 két év, S10e 1év, most i11Pro, fiamnak iXS, asszonynak P30, egyik sem égett be.


wjoe
(tag)

Pocophone F1 kijelzője nem amoled!


Fall-N
(veterán)

Bocs igazad van. Jelenleg egy Mi 9T-je van, a popup kamerás telefon és az égett be. Úgy jött képbe a Poco F, hogy megveszi a bátyja használt egy éves Poco F2 Pro-ját. Én emlékeztem rosszul.


Crvsh3R
(senior tag)

Pixelexperience Plus használókat kérdezném, hogy ti nem tapasztaltok olyat, hogy éjjel bekapcsol a kijelző és nem kapcsol ki? 2 hét alatt amióta feltettem a romot azóta kétszer is arra ébredtem, hogy a kijelző éber állapotban világított és nem kapcsolt le csak amikor manuálisan lekapcsoltam.

A másik ami szintén leginkább éjjel jelentkezik az, hogy túl alulkalibrálja az automatikus fényerőt.

Ezekre van valami megoldás?


vargalex
(félisten)
Blog

Nem tapasztaltam kijelző bekapcsolást. Illetve a fényerő is jobban kalibrált, mint a gyári/xiaomi.eu romok esetén. Én éppen utóbbiaknál tapasztaltam azt, amit te írsz.


Reignman
(aktív tag)
Blog

Sziasztok, par napja a telefon napfenyben horizontalis elforgatasra elsotetedik. Leveszi a fenyerot teljesen. Visszaforditom allora, akkor visszajon a fenyero. Tud erre valaki megoldast? Nem automata fenyeron van...


Archttila
(veterán)
Blog

Ha van root akkor BetterBatteryStats app-al meg tudod nézni mi tartja ébren (vagy ébreszti fel) a telefont, vagy simán csak egy tetszőleges terminál app-ba su -c bugreportzaminek a kimenetét feltöltheted ide [link]

De itt egy nagyon jó guide crok tollából: [link]

[ Szerkesztve ]


Crvsh3R
(senior tag)

Köszi! Nincs rootolva, de kinyertem adb-vel a bugreport.zip-et, feltöltöttem, de megmondom őszintén nem tudom mit kellene itt az ábrán néznem.


Crvsh3R
(senior tag)

Közben meglett: com.android.systemui:PULSEDRAG-t látom a Screen-nél, csak sajnos nem tudok az információval mit kezdeni. Ezzel párhuzamosan a Top Apps-nál a com.google.android.apps.nexuslauncher jelenik meg, másodpercre pontosan ugyanabban az időpontban és időtartamban.


Mercutio_
(félisten)

Nem mostanában cseréltél rajta fóliát? :U


Reignman
(aktív tag)
Blog

Koszi a valaszt, nincs rajta folia, viszont rajottem, hogy a polarizalt napszemuveg miatt van, álló helyzetben normalisan látszik, fektetve elfeketedik. Ritkan hasznalok napszemuveget... :)


Crvsh3R
(senior tag)

Na, ott tart a dolog, hogy csináltam egy dirty flash-t, mert elkezdett szarakodni az ujjlenyomat olvasó is. Kikapcsolt képernyő mellett nem oldotta fel a telefont. Telegram csoportban írták, hogy a problémákat (többek között ezt is) a dirty flash megoldja. Remélem így lesz és megoldja a fényerő/éjjeli "önébredés" problémát is. Nagyon tetszik a rendszer, nem szeretnék visszatérni MIUI-ra.


barnam_
(nagyúr)
Blog

Jogos, alapesetben én is 4GB-nál nagyobbat néztem volna, de sima Note 10-ből nem volt nagyobb, a Pro meg drágább és fizikailag is nagyobb, az már no-go nekem. Tárhely nem számít, mert SD-vel bővítem (tudom lassabb mint egy UFS, de nem akarok felhőzni).

#13841 vargalex : :C

#13842 Fall-N : nekem a dual sim + sd kártya miatt kellett másik, de valóban elég még ma is, a Note7-et megtartottam itthoni második Yt/kanapén netezős telefonnak :)

#13858 Reignman : ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a hozzászólást :D Engem nagyon idegesített, nyáron gyakorlatilag nem tudok napszemüvegben fotózni...
Érdekességképpen, a Note10 kijelzője ugyanazzal a napszemüveggel álló/fekvő módban is tökéletesen látható.

üzenetek