üzenetek

hozzászólások


zodo
(nagyúr)
Blog

és tomy86

Nem tudom hogy sikerült de tiltottam a smart lock-ot aztán minden mást is állítgattam a jelszó, biztonság és képernyőzár menükben és végül beengedett.


rebla
(aktív tag)

Nagyszerű hír! :C


tomboy0013
(veterán)

Sziasztok, szeretnék custom ROM-ot rakni feleségem Note 7-esére mert már jópár hónapja kritikán aluli a rendszersebesség FR után is.
Teljesen mindegy melyik ROM csak működjön a Volte, csörögjön ki normálisan a beszéd hangszóróba is a telefon (Pixel Experience és ehhez hasonlókkal az én telomnál voltak ezzel és a mobilnettel is gondok) legyen jó az üzemidő és fürge legyen a működés.
Gondoltam még arra is, hogy lehet visszateszek valami régi Android 10 alapú miui-t rá (mi flash toolal). Gondolom ez is működőképes dolog lehet. De azért valami ROM ajánlást elfogadnék.


Archttila
(veterán)
Blog

LineageOS [link]

MIUI Lite Project [A10]
MIUI Noob Hyper Edition Lite [A10]
AICP [A11] (szemelyes kedvencem)
... [link]


tomboy0013
(veterán)

Köszönöm a javaslatokat. 168 óra a bootloader nyitás jelenleg a Note 7-nél? A Poco F2 Pro-mnál annyi volt viszont az F1-nél egyből nyitható volt.


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Nekem pl azonnal nyilt.
Valószínűleg 168 óra a maximum.


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Aki Aicp romot használ.
Június 30 óta kapott frissítést?
Vagy nyaralni vannak? :)


brugo
(aktív tag)

A "Tisztito" program naponta jelentkezik (habar mindent maximumra allitottam ugy mint idointervallum tisztitando mennyiseg , nem telepitettem semmit csak telefonalasra hasznalom a keszuleket mar oreg ember vagyok) es a "tisztitas" kozepen pokerjatekot akar telepiteni .
Mit tudnek tenni ? Terjek at iPhone-ra ?


crok
(nagyúr)
Blog

Kapcsold ki a reklámokat / ajánlásokat: MIUI topik -> Összefoglaló -> Reklámok a gyári alkalmazásokban? -> Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Ajánlásnak hívja a reklámokat..


brugo
(aktív tag)

Sajnos ezeket mar vegigcsinaltam amikor megjelent a video, most ismet ellenoriztem , tehat ezek a beallitasok is hatastalanok.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

A Tisztitoban es a Biztonsag beallitasaiban is ki van kapcsolva az ajanlas, hirdetes? Az MSA le van tiltva? Az MSA az a MIUI System Advertisements, az dobja be eleve, ha az le van tiltva (legalabb a hozzajarulas..) es a hirdetes / ajanlas is ki van kapcsolva, a tobbi alkalmazasban is (file kezelo, letoltes kezelo, biztonsag, tisztito, stb..).. olyankor nagyon nem kellene MIUI hirdetest latnod. Szerintem valamit kihagytal.

[ Szerkesztve ]


brugo
(aktív tag)

Minden amit a Zsolt a videoban mond mar annak idejen megtettem most ismet ellenoriztem .


brugo
(aktív tag)

Ez nem egy egyszeru reklam ,ez lehet valami virus szeruseg ami a tisztitot ara kenyszeriti hogy sokkal gyakrabban jelezen teltseget, a muvelet kozepen bejon hogy telepitsek egy poker jatekot ezt minden nap megteszi akar 2x is


crok
(nagyúr)
Blog

Hát elég fura de most az asszony telefonján végigjátszottam kb. amit gyorsan kézben tudtam (adb nélkül, MSA + Joyose letiltás nélkül) és valóban, kikapcsolt hirdesek / ajánlások mellett is van hirdetés és ugyanez a póker alkalmazás. Több időm nem volt mert telefonálnia kell.. ami órákat jelent :D A Tisztító alkalmazás adatait és frissítéseit töröld meg.. van megint egy kis furcsaság: a hozzájárulásokat (Jelszavak és biztonság menüben) visszavonni egyszerűen nem lehet a Xiaomi / MIUI alkalmazásaitól mindeddig amíg Mi fiókba be van lépve a telefon.. ezt a dolgot már évekkel ezelőtt is megírtam a MIUI fórumon, előtte Reddit-en is.. kutyát nem érdekelte.. na mindegy, MSA full letiltása után (minimum ADB kell..) de legalábbis a Mi fiókból kilépés, a hirdetések kikapcsolása ÉS az összes hozzájárulás megvonása után egyelőre nem látok hirdetést. A tisztító viszont így nem használható (#dekárérte) de nem sajnálom mert amúgy is az SD Maid-et ajánlom / használom, a Xiaomi beépítettje a Cleanermaster vagy a Tencent adatbázisát használja úgyis ami eleve elég csapnivaló.


22Dávid22
(aktív tag)

Ha már így szóba került, én is megnéztem, hogy nálam mi a helyzet. Nem használom a tisztítót, de nálam nincs benne reklám, valószínűleg a legfrissebb verzió van fent, minden alkalmazást naprakészen szoktam tartani.
A reklámokra vonatkozó beállításokat én is megcsináltam régen, illetve alaposan ki is van herélve a rendszer ADB-n keresztül (többek közt a Joyose, MSA és a MIUIDaemon is eltávolításra került), így nálam nincsenek reklámok a rendszerben, a tisztításra való emlékeztetés is ki van kapcsolva.
Ha nincs kedvetek ADB-vel szórakozni, ha jól emlékszem, a Beállítások -> Jelszavak és biztonság -> Engedélyezés és visszavonás alatt vissza lehet vonni az első beállításkor elfogadott felhasználási feltételeket az MSA-tól és a MIUIDaemontól, ez megérhet egy próbát, illetve rendszerszintű reklámblokkolásra ott az AdGuard DNS, ami egész jól működik, alkalmazás telepítése nélkül. [link] (Method 2, Android)


Archttila
(veterán)
Blog

Szerintem nyaral a maintainer:DDD


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Passz :)
végülis nem probléma.


Archttila
(veterán)
Blog

Hatha valakit erdekel:
Nokia Stock Android port (A11) link


Lacuss20
(senior tag)

Sziasztok! Beletettem egy külföldi sim kártyámat a telefonba miután egy darabig nem volt benne ( másikban használtam). Majd egyszer valamiért jött egy hangpostám, amit se meghallgatni nemtudok se pedig törölni. Időnként csak felvillan a képernyő jelzi, hogy hangposta jött, de ussd-kód futtatás hiba blabla és nemtörténik semmi. Napi többször is randomba bevillan és dobja az értesitést. Elég zavaró, hogy tudnám FR nélkül eltüntetni? :F


Archttila
(veterán)
Blog

Unofficial AICP A12L link

[ Szerkesztve ]

üzenetek