üzenetek

hozzászólások


moma
(őstag)
Blog

sziasztok. Itthonról honnan érdemes aksit rendelni, ami megbízható?


moma
(őstag)
Blog

nah jó, ha látom, hogy sok a nem megbízható aksi. Akkor inkább, ha külföldi forrást tudtok de jó, akkor az is jöhet.


Archttila
(veterán)
Blog

Az Alis akksik alatt eleg sok az elegedett vasarlo. Note 7-hez nem, de Note 4-hez mar rendeltem, azzal akkor nem volt semmi gond.


wanted5
(őstag)

szervizben 7-10k körül kicserélik és valószínűleg garit is vállalnak rá...
ennyi pénzért biztos nem küszködnék vele, főleg, hogy ebay / ali-ról rendelve elég nagy az esély, hogy nem eredeti lesz


moma
(őstag)
Blog

Több idő míg beviszem, mintha én megcsinálom :D oldal gombot már kellett cserélnem. meg aliról sacc fele annyi. csak tényleg kérdés, hogy rendben lesz e az aksi. De akkor ezek szerint még nem nagyon megy a rendelgetés. Igazából nekem is még kibír egy napot, de azért már érezni, hogy lassan jót tenne egy friss bele. De lehet akkor még kivárok :DDD


vargalex
(félisten)
Blog

Igaz, nem ez a típus, de akku vásárlással nekem nincs jó tapasztalatom. Én vettem már itthon eredetinek mondott akkut Note 5-be és Mi A2-be. Mindkettő esetén gyengébben teljesített az új akku a több éves gyárinál. Az A2-nél 2 különböző helyről is próbálkoztam.


Archttila
(veterán)
Blog

Es nem csak te... par honapja pont itt szamolt be hasonlo esetrol a forumtars. :)


Bl.Gyo.
(őstag)

igaz gyengébben teljesít mint a készülékben lévő elhasznált gyári akku de csak abban a pillanatban. a gyári már elhasználódott és lassan teljesen meghal, míg a gyengébb még lehet ki bírna 2 évet ugyan azon a kapacitáson. ennyiből még mindíg jobb.
láttam képeket egy kintről vett akkuról (azt hiszem pont egy aliexpress-es alá tették véleményként), amire pl. 4000mah volt írva, de leszedték a boritást és gyárilag 2600mah volt rá nyomva. de ha nincs más még ez is jó lehet legalább új akku még ha gyengébb is.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

Széljegyzetként: én pl. gyárit egy ilyen "régi" készülékhez nem is feltétlen keresnék mert a gyári is ki tudja mikor készült és mennyit (és milyen körülmények közt) állt már valahol raktárban, polcon.. nálunk pl. a Xiaomi-ba, cserére vásárolt utángyártott Nohon akkuk minden készülékben jól teljesítenek, van, ami már 1,5..2 éve.


vargalex
(félisten)
Blog

Nálunk a beszerelt "új akkuk" kapacitása is érezhetően csökkent néhány hét alatt. Anno inkább visszatettük a gyárit. Persze, ahogy korábban írtam, a Note 5-nél ez nem volt opció, mert a gyári már fel volt púposodva.


Bl.Gyo.
(őstag)

hát lehetnek gagyi kínai után gyárott akkuk is ami ilyen, igen. de amit említettem valamilyen xiaomi akku volt 4000mah, és alatta meg 2600mah volt írva és samsung gyártás. na ez már jó is lehetne, de nagyon utána kell nyomozni hogy mi a helyzet a kiszemelt akkuval.

[ Szerkesztve ]


vargalex
(félisten)
Blog

Igen, a Nohon akkukat dícsérik, csak ugye az mindenképpen külföldről jön és nem is a legolcsóbb... Bár, ahogy látom, most éppen akciós.


moma
(őstag)
Blog

Sziasztok. Többször volt mostanában olyan, hogy nem hallottak hívásnál. Ha headsetet bedugom minden jó. Tapasztalt valalaki már ilyet? Lehet mikrofon megadta magát? :/


rebla
(aktív tag)

Szia!
A headset ki van húzva, nem látszodik az ikon fent mint ha be lenne dugva?
Nekem eső után kissé beázott, és ott volt a jel mintha be lenne dugva... Hajszárító megoldotta.
(A jack aljzat kapcsoló érintkezős, és ha víz vagy valami vezető anyag kerül be, akkor azt hiszi, hogy headset van bedugva ) Akkor ott az ikon fent...

[ Szerkesztve ]


Archttila
(veterán)
Blog

Rendeltem Ali-rol egy (par) UV fenyre szilardulo tempered glass-t. Gyerekek komolyan, Nillkin szint, mar ami az atlatszosagot es a tapintasi elmenyt illeti. Olyan, mintha egy vatta uj gyari kiejelzot kapott volna a telefon. Nem viccelek!
A meg hatasosabb feeling vegett elokaptam a szekrenybol egy levendula :D szinu cover-t, szoval most megint elvezem a regi uj erzest :D


Lacuss20
(senior tag)

Sziasztok! Nemigazán tudom eldönteni, de úgyfest, hogy kikopott a seggly***a a telónak, azaz a töltő csatija kb mindenféle kábel-új is könnyenkicsusszan. Érdemes másikat forrasztani rá vagy bírja amíg bírja( persze az idegeim is) aztán pedig "kuka"? :F :F


wanted5
(őstag)

Elöször takarítsd ki, ha nem megy bele a kábel, akkor tele van kosszal.


Lacuss20
(senior tag)

Könnyen kicsusszan, nem az hogy nem megy bele :(


wanted5
(őstag)

Elöször takarítsd ki


miqlas
(őstag)

... gondolom tölt neki, csak könnyen kicsúszik! A fiam RN-jánál van az, hogy annyira bekoszolódik a type-c aljzat, hogy mindig kikotrom, mielõtt neki állna tölteni, mert ott is könnyen kicsusszan, de nem is tud tölteni! :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek