Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


kolopele
(addikt)

Tipikusan az a játék amit először ki kell próbálni megvétel előtt. Dark Souls féle harcok, ellenfelek újratermelődése, stb. Nem, köszönöm.
Azoknak való a játék akik szeretik az önsanyargatást, pont mint a már említett játékban, és bőven van idejük és türelmük. Nekem nincs, ettől függetlenül persze van akiknek be fog jönni biztosan.


Xaels
(félisten)
Blog

Nem kéne általánosítani. Szó sincs önsanyargatásról, minden játékosnak mások a képességei és az elvárásai. Van akinek a "buttonsmasher" játékok fekszenek, van akinek a lassabb taktikusabbak. Ebben a játékban ha odafigyelsz relatív könnyű előre haladni a bossokig, nem szabad rohanni előre ész nélkül.


vonSux
(senior tag)

Tök jó leírás! A játék rajta van a listámon, max a The Surge 2 előzi be.


Xaels
(félisten)
Blog

Köszönöm. A The Surge-öt nem ismerem.


vonSux
(senior tag)

Ha szereted a souls-borne játékmenetet érdemes vele tenni egy próbát (van demo).


kolopele
(addikt)

Igazad van, egy olyan játékosnak mint én nem szabad lett volna meg sem szólalnia (DOOM, COD, Battlefield, AC Odyssey, Control, Metro Exodus, stb.).
Sorry.

[ Szerkesztve ]


Xaels
(félisten)
Blog

Nem kifejezett vagyok rajongója ennek a stílusnak és nem is vagyok túlontúl ügyes ezekhez, de ha valami megfog akkor azzal azért kitartóan tudok játszani. A Nioh is olyan, hogy helyenként nagyon nehezen jutottam tovább, de maga a harc és az atmoszféra ott tudott tartani. Ez a Remnant meg nagyon nem olyan kegyetlen mint az vagy a Bloodborne, itt a halállal nem veszítesz szinte semmit.

A The Surge nem fogott meg videók alapján ezért nem is tettem vele próbát. A Code Vein demo-t is csak leszedtem, de nem indítottam el. Most egy kisebb indie játék szívott be és valószínűleg a COD megjelenéséig ki is fog tartani.

(#6) kolopele nincs azzal baj, ha neked nem fekszik ez a stílus és inkább a populárisabb irányokat részesíted előnyben. Nem vagyunk egyformák, ami neked önsanyargatás az másnak nem feltétlenül az. Én játszom mindenfélével konzolon. Az általad felsoroltak közül is a legtöbbel, de ezek mellett azért sok mást is kipróbálok, alapvetően semmilyen stílusra nem mondok nemet zsigerből.

[ Szerkesztve ]


kolopele
(addikt)

Amíg meg nem vettem a Dark Souls 3 - at hirtelen felindulásból én sem mondtam semmire nemet zsigerből, de azóta... :D Amit nagyon várok konzolon az a Last Of Us 2, és ha hiszed, ha nem, csak a Zelda miatt vettem Switchet. A lényeg, hogy én is sok mindent szeretek, de így 52 évesen már nincs türelmem annyi mint régen, amikor még a Ninja Gaident is végig szenvedtem.


Xaels
(félisten)
Blog

Van, hogy belenyúl az ember valami olyanba ami aztán nagyon nem azt hozza amit elvárt, de a Remnant mint írtam nem olyan kegyetlen, átemeltek elemeket a DS játékokból, de finomítottak rajta valamennyit és az alapvetően lövöldözős játékmenet miatt több a mozgástere is az embernek az esetek nagy részében.

Én csak 34 leszek jövő hónapban, nagyjából olyan 6 éves korom óta volt PC-m ami mellett a korai években ott voltak az olcsó piacon megvehető Atari, Sega és stb. utánzatok. Az első komolyabb konzolom egy PS One volt, azután PC-zés volt sokáig majd egy X360-al ugrottam megint bele a konzolozásba szigorúan a PC mellett amin orrvérzésig multiztam (COD, BF leginkább), amit követett egy PS3 és most már 3 éve nincs PC csak a PS4 mint platform.


kolopele
(addikt)

Nekem a gyerekeim hozták vissza a régi játékszenvedélyemet, amikor 6 évesen tableteket kaptak, onnantól újra belevetettem magam. 9 évesen utána ők is megkapták a PC - ket, és nyomják is előszeretettel így 11 évesen a Sea Of Thives, Conan, Payday 2, PUBG, Fortnite, stb. őrületeiket. Én megmaradtam abszolút single játékosnak, a multi teljesen hidegen hagy, ők viszont együtt szeretnek játszani csak. Hiába, ikrek :)


Gibo
(senior tag)

Pedig mekkora már mikor apai irányítással rabol bankot az ember fia családi coopban :DDD :DDD


ProEvoFan
(veterán)

Szép, részletes bemutató lett!Köszi!
A játék hangulata tetszik, de a világból kilehet kergetni ezekkel a magas nehézségi fokozatokkal...


Xaels
(félisten)
Blog

Köszi. Bele adtam a tudásom legjavát. Coop-ban sokat könnyítettek rajta.


$p@rr0w
(őstag)

Teljesen egyet értek, nem azért ülök le valami elé hogy kinozzam magam...


Šolaire
(addikt)

Köszi az írást. Ki fogom próbálni.


Xaels
(félisten)
Blog

Én köszönöm, hogy időt szántál rá. Most volt Halloween-kor akciós, nem mintha amúgy drága játék lenne.


nubreed
(veterán)

Valószínűleg sosem találkozom ezzel a játékkal, ha ezt az írást nem olvasom el. Úgyhogy ezúton is köszönjük az írást! :) Megnéztem 1-2 YT videót a játékról és a világa nagyon tetszik. Remélem azért annyira nehéz nincs mint egy Dark Sould vagy Nioh. Mennyi lehet kb ennek a játéknak a végigjátszása? Egy legalább 60 óra benne van?


Xaels
(félisten)
Blog

Olyan nehéz nincs mint a Nioh. Az első végigjátszás 20-30 óra között lehet, de akkor még a játék tartalmának a felét sem látja az ember.

üzenetek