Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pomorski
(őstag)

Ha neadjisten épp akkor Békéscsabán járnék, akkor bekukkantanék! Kösz a hírt!


ceia
(őstag)

Hallgassa vissza hangját orsósmagnóval készített szalagról! Azért nem egy fonográf.. :D
Sajnos én nem tudok elmenni, jó azoknak, akik tudnak. Mert amúgy máig elismerem ezeket a szerkentyűket. A svájci Revox pl. egy ideig nem is volt hajlandó kazettás magnót gyártani, mert nem tartotta alkalmasnak a minőségi hangzásra, főleg az alacsony 4,76 cm/s szalagsebesség miatt. Aztán amikor mégis gyártottak kazettás decket, az tudta a 9,53 sebességet is, így oldották meg a problémát.
Nekem is volt orsós magnóm, életem első magnója egy monó Unitra ZK 120 T volt. Ezen voltak meg az első felvételeim Kraftwerk albumokról! Egy barátomnak pedig Tesla B70 volt. Ez szebben szólt, mint az Unitra. Eljártunk egymáshoz a magnóval és számokat másoltunk át. :)

Kiegészítés: Most vettem észre, az Unitra képen nincs szalag számláló! Pedig nekem volt, így ni. Még valami lamer magnónak látszana..

[ Szerkesztve ]


Szpisti
(őstag)
Blog

Jó lehet egy ilyen kiállítás... Még mindig van egy Tesla B101-esünk. Tökéletesen működik. :)


macilaci78
(Korrektor)

Hallgassa vissza hangját orsósmagnóval készített szalagról! - a saját hangját a legtöbb ember kétkedve fogadja. Jobb lenne valami közismertebb hangot hallgatni, szinkronszínészt például. Vagy még nagyobb kontrasztot adna valami elektronikus zene lejátszása. :K


pomorski
(őstag)

Nos, hogy sikerült a hétvégei találkozó?


moha bácsi
(fanatikus tag)
Blog

Fantasztikus volt a kiállítás! Szuper készülékek, remek kiállítókkal. :R
Az M1 Televízió pénteken délelőtt élőben jelentkezett a kiállításról, valamint a helyi médiákban is szép számmal hírt adtak rólunk.

Az egyik helyi lap tudósítása: BEOL

üzenetek