Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


BlackPriest
(őstag)
Blog

hello!

milyen felbontáson születtek az eredmények?


pet007
(fanatikus tag)

Eloszor is koszonjuk a tesztet, masodszor ha mar igp, memoriak milyen sebessegen futottak?


Z_A_P
(őstag)

Ez nem mondható el a WoT-ról: ott is alacsony volt az FPS (18), ami érezhető is volt és szintén a CPU volt a problémás, de másért: túl régi a játék és nem kezeli jól a virtuális szálakat, szóval az SMT-t ki is kell iktatni, máris stabil lesz a játék 18-ról 44-re nő a 0.1 low FPS.

:Y :R

[ Szerkesztve ]


Armagedown
(senior tag)
Blog

Ezt a tápegységet ki ajánlotta neked? :))


Dilikutya
(PH! nagyúr)

Az a felső kép olyan nosztalgikus érzéseket keltett bennem. Mintha csak 1999 lenne. :)
Annak a játéknak valóban van gépigénye is? :)

[ Szerkesztve ]


d@vee
(fanatikus tag)
Blog

"stílusa" van.
Amúgy igen, van gépigénye, hiába nem egy nagy durranás.


maximilian4
(PH! addikt)
Blog

Próbáld ki. Ez egy kiragadott kép, de a fények, nappalok-éjszakák dinamikusan változnak. Én high/epic beállításokkal játszom, szerintem kifejezetten szép a játék.


Massmurderer
(senior tag)

Wot 1.0 óta elég gépigényes lett.Pedig online játék :D Max. grafikán elfutt?


Anaren91
(senior tag)
Blog

Szia. Gondolkodtam egy hasonló kis gép építésén ps mellé, hogy öcsémmel tudjak WoW ozni. Esetleg a trial verzióval, ha van egy kis időd tudnál tolni egy gyors tesztet? Vagy valakinek tapasztalat, hogy hogy futhat egy 2400g n a Wow?

[ Szerkesztve ]


solfilo
(PH! kedvence)
Blog

2400G topikjában is megkérdezném. :)

cikkhez:
a mérés az új AGESA-val készül már? Játékokban elég komoly hatása is tud lenni: [link]
Az írást meg köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]


Alcsi69
(kvázi-tag)

A wow kifejezetten CPU igényes játék, szóval nem biztos hogy ez a legjobb választás hozzá, de ha megnézed ezt: [link] a videót, akkor látható hogy átlagban 60FPS fölött van a csávesznak. :DDD


Dilikutya
(PH! nagyúr)

Nem CPU igényes, csak szerintem annak is valami ősrégi szar motorja van, ami még mindig az egyszálas teljesítményben hisz.
Jó, nagy terek meg sok lény, de főleg az a baja, hogy régi. A World of Tanks meg már akkor szar volt, amikor megjelent.


Alcsi69
(kvázi-tag)

Általában MMORPG játékok CPU igényesek, az hogy miért az teljesen mindegy, kell neki CPU. :DDD


Peter13
(senior tag)

...szép emlékeket hozott elő az a videó :) Viszont a CPU igazából eléggé unatkozik, mert ez is csak egy szálat terhel (8-ast), a többi meg lógatja a lábát. Egyébként ugyanezt figyeltem meg a SC2 esetében is (most vettük elő megint), hiába a mindenféle Blizzard bizonygatás, az biza' csak egy szálat terhel értelmesen, a többit csak ímmel-ámmal (Witcher III pl nem ilyen...nagyon nem :) ). Szóval az ilyen címeknél lehet hogy van értelme limitálni hogy hány magoncot enged rá az ember (kicsit feljebb megy a turbo talán)


kikikirly
(fanatikus tag)
Blog

Pedig Starcraft 2-be el tudnám viselni ha nem tűnnének el a holttestek. Zerg,Ember, és Protoss testek hevernének mindenfelé.Mivel nincs rendes multicore kezelése, persze hogy nem tudták megoldani, 1 szálon nem tud ennyi objektumot kirajzolni szegény processzor(nem csoda hogy mod formájába se tudták megcsinálni).Ha skálázódna rendesen több szálra akkor csak annyi dolguk lenne hogy a holttestek eltűnési idejét átírják pl 30 percre vagy többre(akár a beállitásokba csúszkán maga a játékos állíthatná be).Szerintem nagyon királyul nézne ki.


Viktor77
(PH! félisten)

Nem hát, 1.5-2 nagyon erős szál kell neki, minden további mag csak a "simaságot" növeli. Szerintem a 2400G tudja ezt.


Dilikutya
(PH! nagyúr)

Nem mindegy, hogy valami szar, vagy sok rajzolnivaló van.


Anaren91
(senior tag)
Blog

Max média pcnek (filmezes, néha e gitár erősítő progi, hangszerkesztés, kisebb videó vagasok) használnám, meg néha kis Wow öcsémmel. Sokat nem akarok pcre költeni, játékra ott a ps. De szerintem casual szinten elég lesz ennek a teljesítménye. Max később dobok bele egy 2600 at dvga val.
Bár lehet olcsóbban jövök ki ebayről valami kiszuperált xeon géppel + abba valami régebbi vga.

[ Szerkesztve ]


pet007
(fanatikus tag)

Arra amit irtal en maradnek az uj amd-nel, lehet olcsobban kijossz a xeon+dvgaval, de az tobbet fogyaszt, hangosabb, es felhasznalas szempontjabol nem fog tobbet nyujtani. Amd-t pedig szepen lehet fejleszteni 2-3 ev mulva is, xeont mar most se erdemes.


Dilikutya
(PH! nagyúr)

Kiszuperált Xeon szép és jó, meg érdekes, hogy van, de mivel kiszuperált, nincs rá támogatás, nem fog új technológiákat támogatni, és amire használnád, arra nem lesz jobb, mint egy ugyanilyen architektúrás Core2 vagy valamilyen régebbi i5 és i7, ami még olcsóbb. Kivéve persze, ha valami régi brutál csúcs Xeont veszel, de szerintem azzal se vagy sokkal előrébb.
Ilyen gépet szerintem az vegyen, aki kimondottan Xeonra vágyik.


Anaren91
(senior tag)
Blog

Tisztában vagyok ezekkel, ezért is gondolkodtam el egy 2400g n. Xeon meg apropenzert van német ebayen, fogyasztás, hang nem érdekel. De igen am 4 en lehet tovább fejleszteni később.


Alcsi69
(kvázi-tag)

A helyedben én is maradnék a 2400G-nél, elég jól teljesít játékokban is. :)


pet007
(fanatikus tag)

Ne vedd rossz neven, en is nemreg szereztem x5650est potom penzert kinabol, bem rossz proci ma se, foleg ha meg tudod huzni 4ghz kozelebe.


Dilikutya
(PH! nagyúr)

2010 év eleji processzor, hiába 6C/12T, elavult konstrukció már. Tényleg csak annak éri meg, akit ez érdekel.
Összehasonlítás

A nyers erőt nézve nem rossz amúgy, de az nem mindig elég.


Anaren91
(senior tag)
Blog

Nyugi nem veszem rossznéven, azért van a fórum, hogy segítsük egymást. Legalább is azért kellene, hogy legyen.
De amúgy utánna járva újra, tényleg kb egy árban jövök ki, szóval az újabb platform nyilván jobb. Csak a memória árak mennének már lejjebb...
Bár még a végén a cégnél csinálok egy kis félre konyvelést aztán az a 320 giga csak elég lesz 😂😂


RECSKA
(PH! kedvence)
Blog

Bizony, szep es jo, de egy g4560 elveri altalaban a jatekok alatt a gyer szal/teljesitmeny miatt...


Fitzgerald
(PH! addikt)

Nekem is jön kedd környékén a 2400G-m. Azért kemény, hogy egy pár évvel ezelőtti i7 teljesítményét nyújtja prociban 45 rongy környékén, az igp meg egy 7870/270x szintjén lehet valahol. Én mondjuk főleg melóra fogom használni, de egy kis Far Cry 5-öt tolok majd azért rajta.


solfilo
(PH! kedvence)
Blog

Azért ne túlozz, elég messze a HD7870 szintje, az az RX 460/560 kb. A 2400G meg alulról közelíti az RX 550-et, szóval HD7770-7790 között lehet valahol. :)
Egyébként én is egy ilyen APU-ra pályázok. :K

[ Szerkesztve ]


Fitzgerald
(PH! addikt)

Végül is igazad van, inkább a 7850/270 szintjén lehet valahol, talán picivel lejjebb. 1030-nál olyan 15-20%-al lassabb játéktól függően. De ennyiért még IGP nélkül is jó biznisz. Most néztem az aprót, 6 éves Ivy i7-ek mennek 40-45 körül manapság használtan IGP nélkül. Azoknak meg a tuningpotenciálja is jóval szarabb volt mint az újabb Inteleké, és dögforróak. Clock/clock meg kb. egy Haswell i7-el van pariban ez a Ryzen, ami ennyi pénzért komoly fegyvertény még úgy is, hogy ezeket jó esetben 4.1GHz-ig lehet húzni.


Dare2Live
(PH! nagyúr)
Blog

Az egész régi xeon(vagy 2500k...) is jónak a nagy rákfenéje az alaplap.

Meg persze ja hangos és zabál.

üzenetek