azért nem semmi forgatókönyv író az élet, azt hozzá kell tenni.
írtam, hogy nekem nem ízlik ez a golyó. legalábbis akkor nem ízlett, azóta már lehet megszeretném.
erre mit kapok az egyik rokontól?
hát nem mozartgolyót?
de ez piros.
[ Szerkesztve ]
azért nem semmi forgatókönyv író az élet, azt hozzá kell tenni.
írtam, hogy nekem nem ízlik ez a golyó. legalábbis akkor nem ízlett, azóta már lehet megszeretném.
erre mit kapok az egyik rokontól?
hát nem mozartgolyót?
de ez piros.
[ Szerkesztve ]
Rákerestem erre a Giotto-ra. Láttam már ilyet de nem fogott meg tényleg annyira finom lenne? A cserepessori piacon szokott lenni Szegeden
Más az íze ( ) mert mintha fehércsokis lenne a bevonat picit, legalábbis világosabb.
Utána ugyanaz a nápolyi szerű kis gombóc ami a bevonat és a tölteték között van és ott belül mogyoró krém van. Valahogy "lágyabb" az íze, kevésbé karakteres mint a sima ferreronak és minta icipicit kisebb is lenne de erre nem tenném a nyakam. Nekem jobban ízlik.
Oké, szuper, már olvasnám!
[ Szerkesztve ]
Az ízvilága kicsit hasonlít a Kinder Buenora (legalábbis a tölteléké), de annak csoki bevonata van, ennek viszont apróra zúzott mogyoró, talán fehár csokiba ágyazva.
Uh, felcsigáztatok! Pedig édességből erre az évre több volt mint elég.
Thaaleum: Már csak a képek hiányoznak, plusz át kell írnom az egészet mert elégedetlen vagyok.
[ Szerkesztve ]
Személy szerint nekem amit a kisbótba adnak, az egy kemény szär
Remélem az eredetinek jobb íze van...
Szerintem csak akkor ízlene ha szereted az étcsokit és a marcipánt.
Sajnos eredetit nem ettem még de a marcipánt imádom, még az igénytelenségbe hajló marcipántömbért is megveszek, amit árulnak a teszibe hogy formázz belőle akármit, na én már attól is kész vagyok, a szamos marcipános cuccokért meg ölök, ettem már pirosat mozartból, zseniális, (lehet mákom volt hogy az egy jobbfajta koppintás volt?) asszem ki kéne próbálni az eredetit
[ Szerkesztve ]
Igen, a marcipán jó dolog De például az esküvői vagy ilyen olyan cukrász tortákon nem az van. Szerintem ezt sokan nem tudják. Egyszer én is csináltam olyan masszát - pillecukrot fel kell olvasztani és hozzá kell adni egy csomó porcukrot aztán összegyúrni. Ízre tök olyan lesz mint a marcipán pedig csak tömény cukor.
Próbáld ki a datolyába töltött marcipánt, nagyon finom.
Fú van valahol mozart golyóm, Most megkeresem ! ( mikulás óta elfelejtettem ) Köszi a cikket.