üzenetek

hozzászólások


ouzosprite
(csendes tag)

Sajnos nem oldódott meg a hiba. 2 SIM van a telefonban, össze-vissza működnek, mármint hol az egyiknél, hol a másiknál szűnik meg a kapcsolat. Csináltam gyári beállítások visszaállítását is, az sem segített. Egy kártyával teljesen jól működik. Hát, ez van.


domper2015
(senior tag)

Ez volt az A52s-sel amikor osztrák SIM volt benne, merül mostmár, mint a vöcsök...
Irány a szerviz.


keszo
(őstag)

Van egy kis programom:
"Wireless Network Watcher" ez annyit csinál hogy kilistázza hogy milyen eszközök lognak a wi-fimen és többek között kiírja az adott eszköz MAC címét.
Amit a progi. kiír és a teloban lévő MAC cím nem egyezik. Ilyenkor mi van? Létezhet?


FattyDove
(őstag)

Random mac cím be van kapcsolva a telefonon


gerner1
(veterán)

Mivel ez is egy dual-standby készülék, így ha az egyik¹ SiM -en hívás történik, akkor a másik² addig standby -ban van, így az azon¹ éppen aktív mobilnet kapcsolat is megszakad.

Amennyiben, mindkét SiM -en van internetelérés, akkor a netkapcsolat átvált a másikra, de csak akkor(!) ha azon a hívás 3G / 4G -n marad... ⇒mert, ha a hívás felépüléshez levált (fallback) 2G -re, akkor nem lesz, és ugyanúgy megszakad.

Nagy valószínűséggel, 1 SiM -mel, azért nem tapasztalod ezt, mert akkor nincsen SiM-váltás miatti standby, és azzal a szolgáltatóval, híváskor nem vált le 2G -re, így marad a mobilnet kapcsolat [3G (ha még van), vagy 4G ] is.


ouzosprite
(csendes tag)

Köszi. De a beállításoknál csak az egyik simet lehet kiválasztani mobilinternet-kapcsolatra...
Illetve láttam azt is, hogy ha otthon a wifin lógok, akkor is csak úgy a háttérben elmegy hol az egyik, hol a másik SIM. Szóval most már nem csak azt tapasztalom hibaként, hogy sokszor "nincs net, csak ha hivasban vagyok", hanem hogy gyakorlatilag folyamatosan kiesik hol az egyik, hol a másik SIM.
Amiota kivettem az egyik simet, semmi probléma.


Stonerice
(őstag)
Blog

Sziasztok!
Nem tudom figyeltétek e már. De éjjel a vak sötétben látni hogy aod nem csak pixeleket világit meg hanem az egész kijelzőt nálam. Külső appal használva is. Úgy tudtam az az amoled egyik lényege hogy pixelenként lekapcsol. Hát ez a kategória nem teszi. :/ . Nem csoda hogy nem javul az üzemidő tőle. :D Meríti a készüléket .

Kíváncsi leszek mikor kerül vissza a friss romokba a band vezérlési lehetőség. Samsung band selection user vagyok. Most android 11 et nyüstölöm. Talán ezzel 1 hangyányit jobb az akkuidőm. Akkor ha nincs energiatakarék bekapcsolva.
Még nem cseréltem akksit. 2 simmel lógok hálozaton. Van hogy 5 óra sot megvan persze már ismerem nagyjábol mi szivja az akkut .

[ Szerkesztve ]


efi99
(senior tag)

Én nem tapasztalom. Teljesen fekete.


domper2015
(senior tag)

Frissült a szoftver (XEH).

Közben a Samsung A52s 5G a szervizben, akkumulátor 10 h-as és gyakran elvesztette a hálózatot.


GEPESZ66
(veterán)

A 51-nél is fekete.
Az AOD tényleg nagyon meríti az aksit?
Az akku statisztika nem ezt mutatja.


DrDobos
(őstag)

Mire gondolsz az alatt, hogy 10 h-s az akkumulator?

[ Szerkesztve ]


efi99
(senior tag)

0,5%/h-t merít, ez nem jelentős.


domper2015
(senior tag)

10 h alatt lemerült 0-ra az asztalon pihentetve 100%-ról.


tellurian.d
(csendes tag)

Sziasztok! A kérdésem a következő : többen is hirdetnek gyakorlatilag 0 perces A33 5G telefonokat, frissen véve szolgáltatónál (az én kiszemeltem vodafoneos), jóval a bolti ár alatt. (Hirdetés :70-80e, boltban 120-150e között.) Nekem 70et megérne. Dual sim, két imei. Természetesen számolok azzal, hogy letiltja a szolgáltató. De csak az egyik imemi-t, nem? A másik ettől még használható. Vagy rosszul gondolom? Nagyon nem lenne mindegy. Előre is köszönök szépen minden segítséget.


tellurian.d
(csendes tag)

Egyszerűbben választ kaptam, mint gondoltam. 1270, ügyintézőcsaj, eggyel felfele kapcsolt. Imei - t bediktáltam, és "általános választ" kértem az ügyintézőtől arra vonatkozóan, h van-e okom félni. (Mielőtt szerződési titkot kutatnék ki). Forma vilt, három percet kért, mahs határozottan mondta, hogy NINCS okom félni, nem előfizetéses a kérdéses készüléket érintő konstrukció. :)


domper2015
(senior tag)

Egy kis közvélemény kutatás:
2 SIM kártyával mennyit üzemel a telefonotok.
Nekem a második 2. akkumulátorral 24 - 34 h között változik, 3 - 5 h aktív kijelzővel.
Az előző akkunál 12 h bírt...


efi99
(senior tag)

Első akku (másfél éves), napi fogyás hétköznap 50-70%, hétvégén 35-50%. Nyáron rosszabb, mert akkor képernyő fényesebb, de estig mindig kitartott. AOD megy 7-23 között.
3C Battery monitor alapján, kijelző manapság kb -15%/h, AOD-vel -0,5%/h, AOD nélkül -0,2%/h.
Nyáron kijelző akár -30%/h is, de az igazsághoz tartozik, hogy én meghekkeltem, hogy ne vegye lejjebb a fényerőt, ha már melegebb lett a teló a napon (ez nagyjából kb 10-15 perc után van ugyebár és továbbra is 100%-osnak jelzi ki a fényerőt, de valójában ilyenkor olyan 60-70).


DrDobos
(őstag)

És milyen SOT-okat (screen on time)-okat hoztok nap mint nap?


FattyDove
(őstag)

Hol lehet jelenteni bugukat a telefon szoftverével kapcsolatban?

.heic-re van állítva a kép formátuma, ami működik is, DE... Ha editálom a képet (sima elforgatás mondjuk), akkor átkonvertálja .jpg-re.


Stonerice
(őstag)
Blog

Nekem 4-5 % ot mutat de a stand by az valami borzasztó. 2 simmel használom a mobilt. Képes 5 óra alatt AOD-vel 15-20 °% ot merülni

Ami még fura ha felhúzom a fényerőt aod-ben akkor az éjjeli sötétben a fekete részek valóban nem világítanak . De alacsony fényerőnél igen. mintha valami szivárgás vagy ólcsósított technológia lenne.
Amúgy a SOT aod nélkül nem rossz. Már ha használom a mobilt. :D Ja és B20 ra erőltetem hogy ne merüljön annyira. Főleg ha bent van a Yetteles kártyám is az eléggé merít.
5-6 óra is kihozható vele. AOD-vel inkább 3h -3.5h
Akkum állapota ahogy méricskéltem kb 4000mah most. Újat venni 300 mah ért nem biztos hogy megéri. De ha nem barja az enyémmegtartani a kapacitást akkor már lehet megérné. De tartok tőle hogy nem nyernék sokat.
Vajon az a53 akkuja belemenne?

[ Szerkesztve ]

üzenetek