üzenetek

hozzászólások


Massmurderer
(őstag)

[link] tessék.van utánvétel is


galaxys80
(veterán)

Köszi


kalmanahos
(tag)

note 1-en egy katasztrofa az s-pen, semmi ertelme


csgabor
(csendes tag)

Hello,

Note 1 szerelésben jártas embert keresek. Egyik nap játszottam vele, de miután ráraktam töltőre azt vettem észre nem tölt. Kikapcsolt és azóta sem indult el. Raktam bele zsír új aksit, majd szétszedtem és a kábeleket megigazgattam, de semmi. Nem indul, lehet alaplaphibás?!
Ha tudtok valakit aki ilyet sokat javított nagy segítség lenne.

üdv.
Gábor


kali
(legenda)

szia,

írj neki; link


csgabor
(csendes tag)

szia
megprobálom, köszi!

Gábor


zekk007
(aktív tag)

Valaki tudna segíteni hogy mi lehet az oka annak hogy nagyon gyenge a térerőm mint 2g ill 3g-n.... Van hogy teljesen elmegy néha... Kint a szabadba jó de lakásban már harmat vagy elmegy... Akárhol néztem sehol nem találtam érdemleges infót arról sem hogy hol helyezkedik el ebben a gsm antenna mert arra gondoltam hogy esetleg nem érintkezik valami jól s ez okozhatja a gyenge térerőt... Segítségeteket előre is köszi


pall.gergo
(tag)

Üdv.

Tudtok véleményt mondani a CM-ről? 5.1.1-es CM12? Vagy Bőven elég a Notenak a 4.4.4-is ?


mrrr74
(aktív tag)

Szia,

Ezzel jutottál valamire? Pont így jártam én is, annyi különbséggel, hogy nem én játszottam, hanem a gyerek nézett rajta filmet. Beadtam szervizbe és alaplaphiba :(
Neked sikerült javíttatnod?

Köszi
Alex


zvolite80
(tag)

Sziasztok!
Üdv a topikban!
Lumia 735-ről váltottam! Csere utján!
Valaki tudja hol lehet venni hozzá gyári hátlapot,mert az sajna elég viseltes :(


cyborg X
(tag)

Szia!

Nézz szét aliexpessen. Ott találsz több különböző kiegészítőt, pl. hátlapot is.


Massmurderer
(őstag)

ebay nézz körül.fillérért van


Massmurderer
(őstag)

[link] de ittis van,nézz körül


cyborg X
(tag)

Igen, van, három ezer forint plusz posta, ami össz kb négyezer. Kínából tizedéért megkapja ugyan azt a műanyag lapot.
Én pl alaplapot rendeltem kilencezer forintért, és a tesztek szerint minden az benne, mint aminek lennie kell. (Feltéve, ha csak nem maga az infók is hamisak, amik a csippekbe van égetve.)
Tartozékokat TILOS itthonról venni. Így is, úgy is utángyártottat kap.

[ Szerkesztve ]


cyborg X
(tag)

És újra itt, most az én nyűgömmel, bajommal. Késsé áll már a topik, ami érthető is a telefon korából adódóan, de jó volna ha pár tapasztalt szaki újra ide vetné tekintetét! :D

Pár hete kaptam egy kijelzőt, egy (kedves) ismerősöm, (jó) komám sikeresen eltörte az alaplapját, így a maradékot elkunyiztam. Aliexpress-ről rendeltemhozzá alaplapot, minek diagnosztikáját képekben csatolni fogom.
A tesztet végéi olvasva, és az alaplapot letesztelve, papírforma szerint az van benne aminek lennie kell, de mégis igen fura dolgokat produkál!
A tesztben és hsz-eknben említett sebességnek nyoma sincs!! Mi több, kb. egy-másfél másodperces várakozás után hajlandó megnyitni némely alkalmazást. Ezzel még együtt lehetne élni, mert a már megnyíló alkalmazás egyébként normálisan futnak. De vannak alkalmazások, miket egyszerűen képtelen vagyok telepíteni, mert azt írja nincs elég tárhely, ami baromság, mint a csatolt épen látható is.

Ezek az alkalmazások sem marketről, sem máshonnan nem hajlandóak települni.

További képek a masina adatairól:


Rendszer


CPU

Rendszer jelenleg JB van rajta, nyelv angol és valami képírásos keleti, kóreiai, kínai...
Remélem egy rendszerfrissítés helyre rakja, KK-ot akarok rárakni, számomra nincs jobb annál. Akár CM-ben is lehetne.
amúgy valóban remek masina, bár van pár dolog ami nem helytálló, ami a cikkben írva van.

[ Szerkesztve ]


tt124307
(tag)

Alkalmazás telepítésnél azért nincs elég memória, mert azokat a belső tárhelyre (emlékeim szerint /system) telepítené, ami így alaphelyzetben 2GB és nálad 200MB szabad ebből. Ha jól emlékszem (én már nem az N7000-et használom) minimum 10 (vagy 15) százalék szabad helynek fent kell maradni a belső tárhelyen, így oda csak akkor fogsz tudni telepíteni, ha felszabadítasz helyet (pl. alkalmazások SD-re másolásával vagy törléssel). Erre a problémára a megoldás a telefon memóriájának átparticionálása. Keress vissza a fórumban, volt róla korábban többször is szó, én is írtam egy elég részletes útmutatót arról, hogyan particionáltam át úgy. hogy 6GB belső tárhelyem legyen és soha ne legyen gondom az alkalmazások telepítésével.

Az alkalmazások lassú megnyitása szerintem amiatt van, hogy itt egy kb. 5 éves vasról beszélünk, sajnos eljárt felette az idő, nem a mai appokra lett tervezve, kb. ennyit tud. Még az is csoda, hogy kis kompromisszumokkal 2016-ban is használható egy csomó dologra, a sajátomat (másodkészülékként) néhány egyszerűbb dologra én is örömmel veszem kézbe. A gyári ROM egyébként sem a performanciájáról volt híres, én az enyémen CM-re (KK) cseréltem és azzal a teljesítménye elfogadható, habár nálam a stabilitással voltak (vannak) problémák.


cyborg X
(tag)

De más alkalmazásokat meg enged telepíteni? Nem értem ezt a tárhely gazdálkodást, hisz 10GB fenmaradó van még belső tárhelyen, és majdnem 2GB memóriakártyán.

Van egy S4-esem, az biztos, hogy ég és föld, bár egész jó belsőt kapott a NOTE, de még is csak egy nagyra nőtt S2, amit meg ha belegondolok, már kézbe venni is "ciki" amellett, hogy nem vagyok egy trendiskedő, de ismerve azon képességeit és a mi készülékeket, valóban használhatatlan.
Akkor androidon is él, az ami win-en, hogy egy xp már haldoklik a mai programok alatt?


cyborg X
(tag)

Kizártnak tarom azt, hogy a telefon korossága miatt lenne lassú, mert akkor a már megnyitott programok is akadoznának. Ha a korossága és a mai alkalmazások hardver igénye lenne ok, akkor a saját alkalmazásainak, pl. a galériája, vagy más saját előre telepített programnak nem volna szabad nehezen megnyílnia. Az egész telefon minden utasításra lassan reagál. De ez nem is érdekel.
Ami érdekel: olvasgattam a kezdeti romolgatásokról, hogy format datára hajlamos volt elszállni. Ez rendszer függő volt, tehát a régebbi GB-ék voltak ilyenek, és a JB-nél már nincs ez a veszély, vagy kell-e egyáltalán ez a cwm-es mókolás, vagy csak simán odinnnal újra szoftverelni? Mert az S4-nél nem recoveryztem, hanem csak odinnal újrahúztam.


Fery Csaby
(újonc)

Sziasztok. Kéne egy kis segítség Pls. Vettem nemrég egy Note N7000 -et (Note 1) De olyan gondjaim vannak legfőképp, hogy a wifi nem akar csatlakozni sosem, vagy ha mégis, akkor is lekapcsolódik kis idő után, majd hiába is akarom bekapcsolni nem csinál semmit, nem keres nem csinál semmit. Próbáltam sok room ot letölteni flashelni Odinnal, avagy csak telepíteni sd kariról, de egyszerűen nem akarja sehogy az igazságot. Próbáltam kivenni a memory karit, az aksit úgy hagyni pár napra, akkor sem javult a helyzet. Szóval van valakinek esetleg egy jó ötlete, hogy mit tegyek, mit hogyan telepítsek sorrendileg, hogy működjön végre ez az átkozda vagy nyugodtan felejtsem el...


Massmurderer
(őstag)

alaplap csere.De elöte valamivel teszteld a wifit.Pl nézd meg az elixir 2 progival hogy mit ir ki

üzenetek