üzenetek

hozzászólások


polonic
(félisten)

márciusi frissítés elérhető


polonic
(félisten)

Üdv,

Én használom és nálam rendben működnek az idő szerinti beállítás. Alvás módot használom és úgy van beállítva, hogy vasárnaptól csütörtökig másnap reggelekig kapssoljon be és ki.


oszkarfincs
(aktív tag)

Nekem azt csinálja 3-4 hete a telefon napi rendszerességgel, hogy a home screen alsó sávjában fixált 4 alkalmazás ikonja lecsúszik a képernyő aljára, a három funkciógomb "mögé" (III O <). Nem tudom mitől lehet, olyan mintha a teljesképernyős mód beragadna egy alkalmazásban és a home screen is így nyitja meg.


hanti
(senior tag)

Ezt egy külső program csinálja, amelyik nem kompatibilis a telefonoddal, nézd meg miket telepítettél abban az időszakban, vagy melyik kapott frissítést.


Gábor001
(tag)

Sziasztok, nálatok is gyakori az, hogy a telefon pár percenként eldobja a hálózatot és bontja a hívást? Külföldön élek, de kb. minden telefonhívásom így megszakad. Legújabb frissítés van a telefonon.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

És milyen a térerő? Magyar SIM-mel használod?
Amúgy nem, nekem nem szakad meg Magyarországon, magyar SIM-mel.


Gábor001
(tag)

Dual-SIM, amiből az egyik magyar. A térerővel semmi gond, ahogy a mobilnetre se volt panaszom. Már kezdetektől fogva problémás amióta kijöttem, de voltak olyan hónapok, amikor semmi panaszom nem volt rá. (egy ideig nagyon késett a hang, aztán megjavult, pár hónapja pedig eldobja egy perc után a hívásokat)


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Az is lehet, hogy az egyik SIM-mel van gond.


vectras
(tag)

Nekem vodás simmel csinálta ezt. Most yettel esimre változtam és semmi gondom azóta.


janaman01
(addikt)
Blog

Sziasztok. A közeli megosztás gombbal mi a jó isten lett? Ezt is elcseszték? Nálam nem müködik


TTomax
(nagyúr)

Eddig én még ilyet nem tapasztaltam.


TTomax
(nagyúr)

GCAMból tud valaki ajánlani valami müködőt , ahol megy az összes kamera?


M3oH
(addikt)

#18905
Próbáld ezt.


TTomax
(nagyúr)

Köszi ezt néztem de nekem ez furán viselkedik,mintha nem működne minden kamera.


CP111
(tag)

Cseréltess sim-et.


Winne
(nagyúr)

Sziasztok,

Abban kérnék segítséget, hogy s22 Ultra telefonon a Wolr és a Foodora alkalmazás közben ha ki van nyomva a kijelző, akkor sokszor olyan hiba megy, nem látják a pillanatnyi helyzetét, mintha ki lenne kapcsolva a helymeghatározás. A Waze megy, semmi baja és a szervízben mondták, hogy másnál is volt ez a hiba, alaplapcsere után sem szűnt meg.

Location tracking issue. Hi! You have set your availability to 'online', but we are not receiving location updates from your device. Open Wolt partner to resolve this issue.

Tudtok valami 5letet, hogy lehet-e valami energiatakarékos beállítás ennek az oka, hogy ahogy ki van nyomva a kijelző lekapcsolja a helymeghatározást? Valami a fejlesztői beállításokban, vagy valahol?


Markizmark
(addikt)

Szerintem az alkalmazásoknál nézd meg az alkalmazás engedélyeit, ott pedig a helyadatokat és add meg neki 'mindig'-re.

[ Szerkesztve ]


Winne
(nagyúr)

Azt mondja úgy van megadva minden.


Markizmark
(addikt)

Akkor az akkubeállításoknál kell megnézni, lehet, hogy elaltatja az appot.


Winne
(nagyúr)

Átnéztünk mindent, sajna minden akkukímélő genyó ki van nyomva és minden úgy van neki, hogy az appot semmi se tehesse háttérbe. :(

üzenetek