üzenetek

hozzászólások


guriga1234
(addikt)

6 dolog nagyon hiányzik a cikkből, hogy csak a leglényegesebbeket említsem:
1: link a bejelentésre
2: mekkora kapacitású aksit tölt fel 9 perc alatt 80%-ra
3: mennyi idő kell a 100%-ra való feltöltéshez
4: mennyi ideig tudja tárolni
5: milyen hőmérsékletek között működik
6: mekkora a mérete és súlya egy ugyanakkora kapacitású LiIon aksihoz képest


pontyos
(senior tag)

Sziasztok!
Most vettem észre, hogy az intelligens kép kivágása, vagyis a bekarikázós keresés nem működik. Tudja valaki, hogy le lett tiltva, vagy az új frissítés óta miért nem működik? Ma kirándulás közben, virágok neveit kerestem volna, és sehogy sem sikerült. Ez egy marha jó funkció volt.


guriga1234
(addikt)

Nálad már 6.1 van?


pontyos
(senior tag)

Nincs, idáig sem volt és működött. Hosszú tap, karikázás és dobta fel a Google találatokat.

Uh sorry - működik!! Elnézést 😊😊

[ Szerkesztve ]


TTom65
(tag)

Google lens-l próbáltad?


pontyos
(senior tag)

köszi, megy, elnézést :B :B


forintuser
(őstag)

Más is kapott ilyet?


TTom65
(tag)

Eddig semmi nem jött.


ace05
(senior tag)
Blog

Samsung földön megkapták az s22 felhasználók, a 6.1-et, de elhalasztották globálisan, mert van probléma vele. Samobile-on van cikk erről.


TTom65
(tag)

link Már nálunk is írnak róla.


nylacika
(aktív tag)

Kedves Mindenki! Elhagylak benneteket, váltottam egy Honor Magic V2-re! Köszönöm az eddigi támogatást, segítséget! Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek, ha nem is S22-re, de Samsungra! Azért a Watch 6 Classic megmarad! Még egyszer köszönök mindent! Nagyszerű csapat vagyunk, vagytok! :C :C :C


TTom65
(tag)

Helló. Találkoztatok olyan hibával, hogy ha mobil interneten vagytok nem nyit meg minden oldalt a böngészőben viszont ha wifin van akkor gond nélkül megnyitja őket.


Dr V
(őstag)

Nincs vmi szolgáltatói tűzfalad? Asszem Yettelnek van vmi ilyesmi szolgáltatása, többit nem ismerem.


TTom65
(tag)

Nincs, a hiba kb. az írás előtt 30 perccel jelentkezett. Telo újra indítva. Végig néztem minden beállítást de azokban sem találtam semmit és az elmúlt 1,5 hónapban nem is volt hozzá nyulva a beállításokhoz.


axlfsi
(veterán)

Hali! ... de, mintha egy ideje nekem is feltűnt volna, néha egész látvánmyosan megáll az adatforgalom. Ma délután is, egy olyan vasútállomáson, ahol alig voltak és mindig jó a térerő. ... néztem is, hogy most ez mi. Aztán 5-10 perccel utána, magától javult :U

[ Szerkesztve ]


hanti
(senior tag)

Miből gondolod hogy a telefonnak ehhez köze van, a szolgáltatódnál érdeklődj? Valószínűleg az oldal nem felel meg valamilyen irányelvnek, amit a Wifi szolgáltató nem ellenőriz még.


TTom65
(tag)

Abból gondoltam, hogy a családban másnál nem jelentkezett csak nálam fordult elő, szolgáltató ugyan az Yettel, Samsung A54 és Samsung galaxy 21 plusz. És kb. 2 méterre voltunk egymástól és náluk minden rendben ment. Térerővel nem volt gond.

[ Szerkesztve ]


hanti
(senior tag)

A telefon vagy működik vagy nem, ha van mobilneted akkor jó. Nem lehet hogy beállítottál akár véletlenül is valamilyen szűrőt pld. gyerek? Az is lehet hogy a szolgáltatód szűri a neki nem tetsző tartalmat. Próbáld meg másik böngészővel.

[ Szerkesztve ]


TTom65
(tag)

Másik böngésző is produkálta a hibát. Gyereknek a telefonja volt az egyik ami mellett ott volt az enyém és az övé rendben volt.


espista
(senior tag)

Lehet, hogy ez, vagy ilyesmi a gond: [link]

üzenetek