üzenetek

hozzászólások


konikan
(aktív tag)
Blog

Nyilván objektív választ nem kaphatsz 100%-ban az adott készülék topicjában, amikor összehasonlítást kérsz. Gari nálam is jó ideje lejárt, szerintem hamarosan felpattintok rá valami csinos kis romot.


terra052
(őstag)

Win tab? Jobb, mint az android? Most, hogy elkezdtem a win 10-et pc-n, ez a változat (OTA frissítésként jött) már használható.


this is life
(Ármester)

A win10-es tabok annyiban jobbak, hogy azok teljes erteku pc-k . W8.1-el mar jo volt hasznalni, a gesztus vezerles patentul mukodik, a tempo tobb mint kellemes a droidhoz kepest. Nem egy kategoria a droiddal, a droid inkabb tartalom fogyasztasra lett kitalava , a winnek meg tartalom eloallitas es fogyasztas egyarant. De ha win tab akkor minimum minimum 10 coll.

sziku
Bar tapasztalatom nincs az asussal, de azert inkabb azt vennem az erosebb vas miatt.

[ Szerkesztve ]


damasdi
(csendes tag)

Sziasztok!

Le tudnátok írni a telepítés lépéseit? P5100-om van 4.2.2-vel. Innen váltanék SLIM ROMS-ra. Fentebb irták hogy talán ez egy elég jó kis rom. Próbáltam értelmezni a slimroms oldalán a telepítés menetét de a fordító ahogy lefordítja úgy elég zagyvaság. Még azt szeretném tudni hogy ezzel a rommal is működik majd a mobilinternetem?(Telenor)

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv!


terra052
(őstag)

Mennyire vagy otthon a rom cserélgetésben? Az egyszerű változat:
-root
-custom recovery
-full wipe
-rom 4.4.x
-gapps 4.4.x


damasdi
(csendes tag)

Szia!
Ez lenne az első. Egyből a mély vízbe. Tényleg elég szűkszavú az útmutató és jól jönne egy szájbarágós de tudom hogy drága Mindenkinek az ideje úgy hogy ezért is köszönet!
Üdv!


lakkusjj
(aktív tag)

Javaslom átolvasni legalább az utolsó 100-150 hozzászólást a topicban. Sok hasznos infót, leírást fogsz találni linkekkel együtt.


this is life
(Ármester)

Letoltod samsung driver packot, odint , es a cf selfrootot . Drivert telepited . Odin megnyitas rendszergazda modban , a tablet bekapcsolasa a hangero fel esa power gomb egyszerre lenyomasaval, a samsung feliratnal enged el a gombokat , ekkor megkerdezi hogy download modba akarsz e lepni, okezd le es dugd a gepre , hagyd telepulni a drivereket, a pda reszbe az odinban tallozd be a cf selfrootot , majd start. Amikor ujra indul a tab es bebootol a rendszer , akkornyisd meg a superusert s ha szukseges a su bint frissitsd. Ezutan tolts le egy 4.4 hez valo twrp-t , kapcsold ki a tabot lepj be recovery modba es ott a twrp updattel rakd fel. Rakj a tabba egy sd kartyat amin a rom van es hozza tartozo google csomag , es twrp alol updateld. Elotte nyomj egy full wipet, majd mehet az update . Ezzel fel is raktad q slim romot.


damasdi
(csendes tag)

Köszönöm az útmutatást, így már bátrabban fogok hozzá a művelethez!
Üdv!


terra052
(őstag)

Korrekt leírás :K
Ami még fontos, ha root van, és tettél fel egy custom recovery-t a gyári helyett, utána már olyan rom-ot tehetsz fel, amilyent csak akarsz.
Persze ehhez a tabihoz valót :)


damasdi
(csendes tag)

Neked is kösz mindent!
Üdv!


Stanbacsi
(tag)

Valaki nem tudja mi lehet a gond? Van egy Galaxy tab 2 10.1 (nem az enyém) ami atom lassú hiába a gyári visszaállítás. Nem mai gyerek ugyebár, viszont jó lenne ha nem laggolna annyit. Vagy alapból ilyen? Mikor a menüt húzom jobbra akkor is érezhetően laggolva (szaggatva) vált a menük közt... :F


this is life
(Ármester)

Alapbol nem lassu , de erdemes rootolni es kitakaritani a sok samus szemetet rola . Cirka 80-90 alkalmazast, szolgaltatast kell torolni es patent lesz, illetve custom launcher pl nova, apex , illetve ami nem szukseges hogy alapbol induljon a rendszerrel azt tiltani a bootbol szinten kulso appal pl all in one toolbox.


Stanbacsi
(tag)

Rendben még a héten megpróbálom a dolgokat köszönöm így előre is. Majd kiderül mit dob rajta :)


this is life
(Ármester)

Csinaljak egy mentest a kicsontozott rendszerrol ? Aztan root utan twrp-bol felrakod ?

[ Szerkesztve ]


tibro65
(csendes tag)

Sziasztok, jónéhány éve vettem egy Samsung Tab2 10.1-et (GT-P5100) ami mindezidáig kisebb nagyobb hibáktól eltekintve működött. Bő egy hónapja vitatkozom a szolgáltóval, akitől anno (több mint 3 éve) vettem a tabletet, ki is tiltott a hálózatból.
Néhány napja reggel a tablet mikor beakartam kapcsolni elkezdte a "Samsung Tab2 10.1"-várakozás-elsötétülés-(majd ugyanez előlről) történetet. Próbáltam resetelni, soft és hard is, factory reset és minden olyat, amit lehetséges. Egy idő után felünt, hogy a hard resetnél a háttérben alig láthatóan "Error" felirat található. Megpróbáltam az SD kártyára feltöltve az eredeti firmwaret feltölteni és arról újraindítani, de - ugyan hiba nélkül felölti a firmware-t - marad a folyamatos újraindulás.
Lehetséges, hogy a szolgáltató "büntetésből" törölt mindent a tabletemről? Olyan, mintha nem lenne rajta valami, ami kell a működéshez. Mit tehetek?


this is life
(Ármester)

Nem valoszinu hogy a szolgaltato keze van a dologban, flasheld ujra odinnal a tabot, az reseteli ia igy megszunik a boot loop.


Komi28
(senior tag)

Sziasztok!
Próbáltam frissíteni sd kártyáról a Tabit de ezt írja ki: D:verify whole file signature failed
Odinnal recowery módban nem látja a pc. Viszont sima csatlakozásnál látja a tabit.
4.4.2 re vagy nagyobbra szeretném frissíteni. Most 4.2.2 van rajta. Milyen fájlokat kellene feltennem, hogy működjön a frissítés? Köszi


this is life
(Ármester)

Odinos flasheles elott , nem recovery hanem download modba kell kapcsolni . Esetleg megprobalhatsz masik usb portot a gepen. A samsung driverek telepitve vannqk a gepedre, mert a nelkul az odin nem sok mindent tud vele kezdeni...
odinos friisteshez , a samsung driver pack kell , az odin es a tabodnak megfelelo rom .. ami .tar kiterjesztesu... 4.4x vagy annal nagyobb verzioju rom csak custom van az recoverybol kell fel flashelni, de elotte a gyari recoveryt egy customra cserelni...pl twrp adott romhoz javasolt verzioja.

[ Szerkesztve ]


Komi28
(senior tag)

Köszi a tippet az oldalról.
Leszedtem pár romot mindent, de ugyanazzal a hibával nem megy fel rá :W
verify whole file signature failed

üzenetek